Avontuurlijke en actieve jeugdvakanties

  • Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop
Club Adventure Jeugdvakanties > Kindervakanties 8 t/m 10 jaar > Crea Girls Camp 4 dagen

Crea Girls Camp 4 dagen

VOOR DE ECHTE CREATIEVELING!

Vind jij het ook zo leuk om creatief bezig te zijn? Kom dan naar Crea Girls.

Activiteiten Crea Girls Zomerkamp

Op alle vlakken kan jij je creatief uitleven. Zo hebben we een fashion & beauty dag, waarbij je helemaal los kan gaan op je zelfgemaakte kleding. Ga je mee met de mode trend van deze zomer (kleurrijk, zomers en fris), of maak jij jouw kleding geheel naar jouw eigen idee? Ook gaan we met de lijmpistolen in de weer om sieraden te maken. Creatief nagels lakken en make-up kunnen natuurlijk niet ontbreken bij deze gezellige mode dag.

Op de kunstdag gaan we met kwasten en schildersezels in de weer en maken we de mooiste schilderijen op doek.

Het programma wisselen we af met leuke buitenactiviteiten. In de vrije uurtjes spelen we gezellige (bord)spellen met elkaar of ga je lekker relaxen met een mooi boek. Maar ook kun je meedoen aan diverse sporten, zoals voetbal, hockey, volleybal en softbal. Ook ‘s avonds is er van alles te beleven. We bakken marshmallows boven het kampvuur, spelen outdoor games in het bos en genieten van muziek en leuke spelshows.

Crea Girls Camp is ook te reserveren voor 7 dagen. Lees meer over Crea Girls Camp 7 dagen. 

Prijs Crea Girls Camp 4 dagen

€ 369,- 4 dagen Boek vakantie
Kinderen en ouders beoordelen onze jeugdvakanties met een: 8,7 Bekijk de recenties op klantenvertellen.nl

Voorbeeld dagprogramma

Hieronder zie je een voorbeeld zoals een dag er bij het Crea Girls Camp uit ziet.

Programma
 08:00 uur  Opstaan
 08:30 uur  Ontbijt
 09:30 uur  Kunstdag - schilderen
 12:30 uur  Lunch
 13:30 uur  Nagels stylen en make-up
 16:30 uur  Vrije tijd
 17:30 uur  Diner
 18:30 uur  Vrije tijd
 19:00 uur  Filmavond
 21:00 uur  Bedtijd

Algemeen programma

Naast de hoofdactiviteiten (highlights) horende bij het vakantiekamp hanteren we ook een algemeen programma.
Deze activiteiten zijn speciaal geselecteerd voor kinderen en zorgen voor vermaak in de ‘vrije’ uurtjes of avonduren. Het zijn dus activiteiten die echt leven onder de kinderen en heel erg populair zijn.

Voorbeelden:
- Kennismakingsspelen
- Bosspelen (o.a. outdoor game cards)
- Sport- en spelactiviteiten
- Keuze onderdelen (bordspelletjes, boekje lezen e.d.)
- Kampvuur met marshmallows
- Entertainment
- Spelshow
- Filmavond

Locatie Overasselt - Groepsaccommodatie

Tijdens deze vakantie verblijf je op een unieke locatie, prachtig gelegen te midden van het uitgestrekte Natuurreservaat “De Hatertse & Overasseltse Vennen”. Hier ligt onze ruime groepsaccommodatie “Het Buitencentrum Overasselt”. De accommodatie ligt ten zuidwesten van Nijmegen en is volledig omringd door bos, heide- en vennengebied.

Kaartje Overasselt rijk van nijmegen

Groepsaccommodatie

Je overnacht in een sfeervolle groepsaccommodatie met verschillende slaapkamers en slaapzalen voorzien van stapelbedden. De accommodatie bestaat verder uit diverse recreatiezalen, een horecakeuken met eetzaal, ruime en verzorgde sanitaire voorzieningen en een centrale verzamelplaats met overkapping.

Terrein en omgeving

Op onze locatie in Overasselt beschikken we ook over een 3,5 hectare eigen terrein. Het terrein is volledig omheind, wat een veilig gevoel geeft. Kinderen kunnen naar hartelust spelen, zonder het risico dat ze op een weg terecht komen.

Het terrein bestaat uit een grote kampvuurplaats met een podium, sportvelden en een speelbos met elementen (geschikt voor avond- en bosspelen). In de gezellige boskapel organiseren we een bonte avond en een kinderdisco. Veel activiteiten kunnen op eigen terrein gedaan worden want we beschikken oa. over een eigen klimbos, laag touwbanenparcours, klimmuur en een vaste boogschietbaan.

Buiten ons terrein is er in de omgeving ook van alles te beleven. Zo kunnen we gaan struinen en wandelen door de overweldigende natuur van het natuurreservaat. Een recreatieplas, speelboerderij, manege en grote speeltuin liggen ook op korte afstand van onze locatie.

Klik hier voor meer informatie en foto's van de locatie Overasselt.

Vervoer

Vervoer van deelnemers naar het vakantiekamp dient zelf geregeld te worden. Kinderen die met het openbaar vervoer komen, kunnen – na overleg met de organisatie – van het dichtstbijzijnde treinstation of bushalte worden opgehaald.

Tijden

Start vakantieweek: zondag om 14.00 uur
Einde vakantiekweek: woensdag om 16.00 uur

Adres

Het Buitencentrum Overasselt
Sint Walrickweg 9
6611 KG Overasselt

Week Aantal dagen Locatie Prijs Beschikbaarheid
30 - zo 21 jul t/m wo 24 jul 2019 4 dagen Overasselt € 369.00 Te boeken
31 - zo 28 jul t/m wo 31 jul 2019 4 dagen Overasselt € 369.00 Te boeken
32 - zo 4 aug t/m wo 7 aug 2019 4 dagen Overasselt € 369.00 Te boeken
33 - zo 11 aug t/m wo 14 aug 2019 4 dagen Overasselt € 369.00 Te boeken
34 - zo 18 aug t/m wo 21 aug 2019 4 dagen Overasselt € 369.00 Te boeken

Laatste update 15-12-2018

Bekijk hier de beschikbaarheid van alle vakantiekampen.

Vakantie verlengen

De kinderen die een 4-daagse vakantiekamp hebben geboekt draaien mee met programma van het 7-daagse vakantiekamp. Een vakantie van 4 dagen verlengen naar 7 dagen is altijd mogelijk. Ook tijdens de vakantie kan dit worden doorgegeven. U betaalt dan het verschil tussen het 7-daagse vakantiekamp en het 4-daagse vakantiekamp bij.

Heldere prijzen

Wij streven er naar om volledig transparant te zijn in alles wat wij doen en dat zie je terug in onze prijzen. Bij ons betaald u naast de reissom geen extra boekingskosten, administratiekosten of andere verplichte toeslagen.

Wij bieden enkel als service nog wat extra mogelijkheden aan, zoals bijvoorbeeld het afsluiten van een verzekering of het huren van een ruitercap (ponykamp).

Naast een beetje zakgeld voor een extraatje zijn er verder geen onverwachte kosten.

Gezinskorting
Wanneer er meerdere kinderen uit één gezin een vakantiekamp boeken, krijgt u een korting van € 15,00 op de reissom per deelnemer.

Groepskorting
Wanneer u 5 deelnemers of meer wilt aanmelden, kunnen wij een korting op de reissom per deelnemer aanbieden.

5 t/m 7 deelnemers: 7% korting op de reissom per deelnemer
8 t/m 10 deelnemers: 10% korting op de reissom per deelnemer
Meer dan 11 deelnemers: 15% korting op de reissom per deelnemer

Neem voor het boeken contact met ons op voor de kortingscode.

Club Member
Ben je al eens vaker met Club Adventure op vakantie geweest, dan ontvang je van ons een kortingscode. Voer deze code in bij het boeken van een vakantie voor 2019. Je bent dan “Club Member 2019”.

Voordelen voor Club Members:

  • € 20,00 korting op de reissom bij het boeken van een 7-daags vakantiekamp / € 10,00 korting bij het boeken van een 4-daags vakantiekamp
  • € 6,00 zakgeld tegoed tijdens een vakantiekamp in Nederland

Hieronder vindt u meer belangrijke informatie voor ouders / verzorgers. U ziet praktische informatie over een aantal onderwerpen waar u als ouders / verzorgers mee te maken krijgt als uw zoon en/of dochter mee gaat op een vakantiekamp.

- Vertrekgarantie
- Vervoer en tijden
- Begeleiding
- Tijdens het vakantiekamp
- Extra mogelijkheden
- Verzekeringen
- Betaling
- Reisdocumenten
- Keurmerken
- Duurzaam en sociaal
- Veelgestelde vragen

 

Recente Beoordelingen

10,0

Ervaring:


31 August 2018
9,0

Ervaring: Dit was voor het eerst dat wij Suzanne op kamp hebben gedaan (met toestemming en overleg van haar) en wij zijn zeer tevreden. Het is er goed verzorgd, lieve leiding en vooral gaf het voor ons als ouder een goed gevoel om haar daar te laten. SUzanne heeft genoten. Ze vond het super, ze heeft zoveel gedaan, gezien, lol gehad. lekkere soep had ze gegeten, vertelde ze ons :-). Wij raden jullie aan. Dank voor de goede, lieve en leuke week. Namens, Suzanne Robijn en haar ouders. Lieve groeten, Thijs en Eva Robijn


22 August 2018
10,0

Ervaring: Girls creakamp is een erg leuk kamp! Elise kwam gister thuis met een tas vol knutsels en zelgemaakte en versierde lekkernijen. Ze bleef maar verhalen vertellen, dansjes laten zien, laten zien hoe je moet haken etc. Ze weet nu al zeker dat ze volgend jaar weer wil, dat zegt genoeg. Bij aankomst en vertrek merkte ik ook dat het een fijn kamp was en goede organisatie. Complimenten aan de leiding en drie coördinatoren. Ook erg bedankt voor het dagboek en de foto,s waarop ik een stralende en genietende Elise zag.


19 August 2018

Meer Kindervakanties

8 t/m 10 jaar

Experience Adventure

Bekijk dit kamp 8.4
8 t/m 10 jaar

Ponykamp

Bekijk dit kamp 8.6
8 t/m 10 jaar

Crea Girls Camp 7 dagen

Bekijk dit kamp 9.4