• Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop

Keurmerken

Keurmerk kindervakanties

Club Adventure voert verschillende keurmerken, waaronder het enige onafhankelijke keurmerk voor kindervakanties in Nederland. Hiermee voldoen wij aan de hoogste standaards in de branche van kindervakanties.

Met dit keurmerk toont Club Adventure aan dat zij aan strenge criteria rond veiligheid, hygiëne en kwaliteit voldoen. Jaarlijks wordt Club Adventure gecontroleerd door een onafhankelijke keuringsinstelling.

Bekijk hier het meest recente onderzoeksverslag uit de zomer van 2020.

keurmerk

Keurmerken veiligheid activiteiten

Naast algemene keurmerken voert Club Adventure ook specifieke keurmerken gericht op de buitensportactiviteiten, zoals die plaatsvinden tijdens de vakantieweken.

Zo zijn wij als organisatie aangesloten bij de VeBON, RECRON en is het bedrijf TÜV gecertificeerd.

Wij werken met een speciaal ontwikkeld veiligheidssysteem dat jaarlijks wordt getoetst door onafhankelijke personen en instanties. Onderdelen van dit veiligheidssysteem zijn o.a. een uitgebreide risico analyse van activiteiten, beheersmaatregelen voor risico’s, registraties, toezicht, training van instructeurs, controles en onderhoud van de gecertificeerde buitensportmaterialen.

Lees hier meer over veiligheid bij activiteiten

keurmerken kindervakanties

Natuur & Milieu

Tijdens de vakantieweken zijn de kinderen veelal actief bezig in de natuur. Wij zijn ons bewust van de zorg voor natuur & milieu en werken daarom ook met veel respect voor de omgeving.

Financiële zekerheid

Club Adventure BV is aangesloten bij SGR. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de in deze brochure gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Bekijk hier het SGR lidmaatschap van Club Adventure.

SGR keurmerken

Veilig vervoer

Club Adventure biedt veilig en comfortabel vervoer met ervaren chauffeurs die zorgen voor een veilige busreis.

Het touringcarbedrijf waarmee Club Adventure samenwerkt beschikt over een bus keurmerk. Hiermee bent u o.a. verzekerd van een werkwijze volgens de strenge regels van Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf, ervaren chauffeurs die over de juiste diploma’s beschikken, het naleven van de rij- en rusttijden, een touringcar welke voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid en comfort van het hoogste niveau.

SKTB keurmer

 

 

Meer informatie over ons

Eigenaar aan het woord

Bekijk deze pagina

Duurzaam en sociaal

Bekijk deze pagina

Open dag 2022

Bekijk deze pagina