• Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop

Escape Room – Rovershol van Walrick

Ontdek tijdens deze activiteit de geheime kamers en het gangenstelsel van “Het rovershol van Walrick” op locatie Overasselt. Een unieke combinatie van een Escape room met geheime kamers en een spannend gangenstelsel speciaal voor de jeugd!

Voordat je op ontdekkingstocht gaat, krijg je een archeologen-gereedschapskist mee en zet je een helm op. Samen met je vrienden en vriendinnen betreed je het indrukwekkende rovershol, maar plots wordt de ingang geblokkeerd. Nu zullen jullie een andere uitgang moeten vinden, maar eerst op onderzoek natuurlijk! Er zijn zo veel vette dingen te ontdekken.

In het rovershol brand een zwak licht van de muurfakkels. Als je ogen gewend zijn aan het schemerlicht, kijk je verbaasd rond. Er staat een gigantische Romeinse strijdwagen in de hoek, vaten buitgemaakte drank, kisten met onbekende inhoud, zilverwerk, voedsel, en nog veel meer.

Kijk je heel nauwkeurig dan moet je een geheime gang kunnen ontdekken die je toegang geeft tot een echt gangenstelsel. In deze wirwar van gangen ga je op zoek naar iets dat je verder helpt om nog meer geheime kamers te openen in het rovershol. Vinden jullie uiteindelijk ook de wapenkamer en natuurlijk de uitgang?

Ieder jaar wordt de Escape Room aangepast, zodat deze weer opnieuw door iedereen gespeeld kan worden!

Deze activiteit wordt gedaan:

Tijdens de jeugdvakanties voor 8 t/m 10 jaar

Tijdens de jeugdvakanties voor 10 t/m 13 jaar

Deze activiteiten vind je zeker ook leuk!

Boogschieten

Bekijk deze pagina

Fire Skills

Bekijk deze pagina

Jacobsladder

Bekijk deze pagina