• Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop

Ga mee als zomerkamp begeleider!

Aanmelden kamp begeleiding

Wie is Club Adventure?

Club Adventure organiseert al meer dan 30 jaar zomerkampen voor kinderen in de leeftijd van 5 t/m 13 jaar. Deze zomerkampen worden georganiseerd op onze locatie in Oldebroek en Overasselt. Wij onderscheiden ons door het aanbieden van onvergetelijke, avontuurlijke en kwalitatieve vakanties. Dit doen we middels een duidelijke structuur en heldere regels in een veilige en natuurlijke omgeving. Naast onze vaste team zoeken we iedere zomer weer nieuwe mensen, dus ga mee als zomerkamp begeleider!

Wie zoeken we als zomerkamp begeleider?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen om onze zomerkampen te begeleiden. Heb jij affiniteit met kinderen, ben je een teamplayer en ben je enthousiast geworden? Dan ben jij degene die wij zoeken om ons team te komen versterken.

Binnen Club Adventure heb je de mogelijkheid om als begeleider van de zomerkampen door te groeien naar de rol van coördinator.

begeleider zomerkamp zomerkamp begeleider begeleider zomerkamp

Zomerkamp begeleider

Als zomerkamp begeleider zorg je er samen met de zomerkamp begeleiders voor dat kinderen een fantastische vakantie beleven. Je begeleidt en verzorgt de kinderen gedurende de gehele vakantie: van knutselen met de kleinsten tot klimmen in het klimbos met de oudere kinderen. Je staat dicht bij de kinderen en bent tevens hun aanspreekpunt.

Klik hier voor meer informatie over de functie van zomerkamp begeleider en om je aan te melden!

Reisleider

Als reisleider ben je verantwoordelijk voor de uitvoer van een aantal van onze zomerkampen en het programma. Je zorgt dat de materialen op orde blijven en dat de programma’s goed voorbereid worden. Je houd toezicht op eventuele bijzonderheden en de medicatie en hebt dagelijks overleg met de coördinatoren over de voortgang van de zomerkampen. Als je meer ervaring binnen Club Adventure hebt dan kan je als reisleider met onze organisatie mee.

Klik hier voor meer informatie over de functie van reisleider.

Coördinator

De coördinator is het aanspreekpunt voor de ouders en het management van Club Adventure. De coördinator is verantwoordelijk voor de organisatie van de verschillende zomerkampen op één van de locaties en heeft al meerdere jaren ervaring bij Club Adventure. Zij sturen het leiding team aan en hebben daarbij dagelijks overleg met de leiding over de voortgang en de kinderen.

Klik hier voor meer informatie over de functie van coördinator.

Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden en wil je graag één van bovenstaande rollen vervullen? Wil je graag eerst meer weten? Neem contact op via info@clubadventure.nl of meld je aan als kinderkamp begeleider voor 2024.

Aanmelden kamp begeleiding