pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
  • Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop
Club Adventure Jeugdvakanties > Over ons > Duurzaam en sociaal

Duurzaam en sociaal

Onder deze kreet scharen we onze duurzame en sociale initiatieven. Bij Club Adventure staan de kinderen ook centraal als het gaat om duurzaamheid.

Op deze pagina lees je alles over onze projecten en plannen.

Treesforkids.nl

Treesforkids.nl is een gezamenlijk initiatief van Het Buitencentrum groepsaccommodaties en Club Adventure jeugdvakanties.

Via dit initiatief laten we de kinderen van nu actief en bewust genieten in de bossen. We onderhouden bestaande bossen en planten nieuwe bomen aan. Met TreesforKids.nl zorgen wij dat CO2 wordt opgenomen en er zuurstof voor terugkomt, zodat ook de kinderen van de toekomst kunnen blijven genieten.

Door een vakantie of verblijf te boeken bij Club Adventure of een van de locaties van Het Buitencentrum, steun je automatisch dit initiatief.

Natuurlijk uit de regio

Een groot deel van onze inkopen doen wij in de directe regio om zo de lokale economie te stimuleren, maar zeker ook om onnodig vervoer tegen te gaan en daarmee samenhangend de CO2 te kunnen reduceren.

De voorkeur gaat uit naar puur en natuurlijk eten, daarom halen wij waar het kan het fruit en de sappen bij de lokale landwinkel.

Vakantie aanbod online

Sinds 2018 brengen wij ons jaarlijks vakantie aanbod uit alleen nog maar online uit.

Door géén vakantiegidsen meer te drukken en te versturen, besparen we direct het milieu.

Samenwerkingen

Wij hebben mooie samenwerkingen met verschillende bedrijven en verenigingen. De samenwerking kan inhouden dat we leuke aanbiedingen voor de kinderen van de medewerkers hebben. Maar we werken ook nauw samen met verschillende partijen om van elke jeugdvakantie een groot succes te maken.

Wij werken samen met:

                      

        

Meer over ons

Eigenaar aan het woord

Bekijk deze pagina