Avontuurlijke en actieve jeugdvakanties

  • Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop
Club Adventure Jeugdvakanties > Kindervakanties 5 t/m 8 jaar > Outdoor Kids Camp 7 dagen

Outdoor Kids Camp 7 dagen

GA OP AVONTUUR!

Een leuk en uitdagend kamp voor de jonge survivallers onder ons. Veel beleving, actie en avontuur in de buitenlucht!

Activiteiten Outdoor Kids Camp

Als echte jonge avonturiers gaan we het bos in voor een dagje survival. We klimmen over het lage touwbanenparcours en leren net als Robin Hood schieten tijdens de schietmiddag. Je maakt een spannende tocht door onze Speleo tunnels, waar je doorheen klimt en klautert als echte durfal. Ook klimmen we als aapjes in de klimbomen en gaan we broodjes bakken en popcorn poffen boven het kampvuur.

Er zijn diverse themadagen tijdens deze vakantie. Op piratendag gaan we op zoek naar de schat van de kapitein. Om de schat te vinden, moeten we de kapitein helpen om zijn geheugen weer terug te krijgen. We bouwen zijn schip na van bamboestokken en balanceren op boomstammen om dezelfde route als de kapitein af te leggen. Eenmaal aangekomen op de plek waar het goud zou moeten liggen, gaan we graven en zeven we het zand op zoek naar de goudklompjes. Hoe meer goud hoe beter, want van de kapitein mogen we als beloning met wat goudklompjes iets leuks kopen in de Club Speelgoedwinkel.

We maken een spannende ontdekkingstocht en komen op geheime plekken die niemand kent. We vullen onze zelfgemaakte knapzakken met spullen die we vinden tijdens het ‘bosjutten’. We vervolgen de route vol raadsels, puzzels en verschillende obstakels. Natuurlijk bouwen we de mooiste hut in het bos, om daar onze boterhammen op te eten.

Verder beleef je deze vakantie nog veel meer avonturen met verschillende themadagen, sport- en spelactiviteiten en een bezoek aan een speeltuin. In de avond gaan we liedjes zingen bij het kampvuur, gezellig naar een foodtruckfestival en neem je deel aan een leuke spelshow. Natuurlijk spelen wij ook de bekende bosspelen, zoals het dierengeluidenspel, levend bingo en heel veel andere gave activiteiten!

Het Outdoor Kids Camp is ook voor 4 dagen beschikbaar. Lees meer over Outdoor Kids Camp 4 dagen.

Prijs Outdoor Kids Camp 7 dagen

€ 579,- 7 dagen Boek vakantie
Kinderen en ouders beoordelen onze jeugdvakanties met een: 9.1 Bekijk de recenties op klantenvertellen.nl

Voorbeeld dagprogramma

Hieronder zie je een voorbeeld zoals een dag er bij Outdoor Kids Camp uit ziet.

Programma
 08.00u  Opstaan
 08.30u  Ontbijt
 09.30u  Goudkoorts - verhaal en schatkaart
 10.30u  Goudkoorts - knutselen en verkleden
 11.30u  Goudkoorts - goud zoeken en winkel
 12.30u  Lunch
 13.30u  Laag touwbanen parcours
 14.30u  Schietmiddag
 15.30u  Broodjes bakken boven het vuur
 16.30u  Vrije tijd
 17.30u  Diner
 18.30u  Vrije tijd
 19.00u  Bosspelen
 20.00u  Bedtijd

Algemeen programma

Naast de hoofdactiviteiten (highlights) horende bij het vakantiekamp hanteren we ook een algemeen programma. Deze activiteiten zijn speciaal geselecteerd voor kinderen en zorgen voor vermaak in de ‘vrije’ uurtjes of avonduren. Het zijn dus activiteiten die echt leven onder de kinderen en heel erg populair zijn.

Voorbeelden:
- Kennismakingsspelen
- Bosspelen
- Sport- en spelactiviteiten
- Keuze onderdelen (bordspelletjes, boekje lezen e.d.)
- Kampvuur met marshmallows
- Foodtruckfestival
- Spelshow
- Filmavond

Locatie Oldebroek - Groepsaccommodatie

Tijdens deze vakantie verblijf je op de Veluwe net onder Zwolle prachtig gelegen in de bossen. Hier ligt onze ruime groepsaccommodatie “Het Buitencentrum Oldebroek”. De accommodatie ligt op een groot stuk privéterrein in een natuurlijke omgeving met veel mogelijkheden voor buitenactiviteiten.

Omgeving Oldebroek kaartje 2

Groepsaccommodatie

Je overnacht in een sfeervolle groepsaccommodatie met verschillende slaapkamers voorzien van stapelbedden. De accommodatie bestaat verder uit diverse recreatie- / eetzalen, een horecakeuken, ruime en verzorgde sanitaire voorzieningen en een groot terras met zitjes in de vorm van picknicksets.

Terrein en omgeving

Op onze locatie in Oldebroek beschikken we over een privéterrein van 23 hectare met een volleybalveld, basketbalveld, speeltuin en heerlijk groot bos voor allerlei gebruik. Op het eigen activiteitenterrein beschikken we o.a. over een kampvuurplaats, een eigen klimbos en klimbomen.

Buiten ons terrein is er in de omgeving ook van alles te beleven. De ligging van de locatie is al prachtig. We zijn omringd door bossen en liggen midden in een mooi en beschermd natuurgebied. Een heerlijke wandeling over het natuurpad brengt ons langs verschillende beleefpunten, waaronder een heide uitkijkpost. Ook lopen er diverse ATB-routes door de bossen.

Klik hier voor meer informatie en foto's van de locatie Oldebroek.

Vervoer

Vervoer van deelnemers naar het vakantiekamp dient zelf geregeld te worden. Kinderen die met het openbaar vervoer komen, kunnen – na overleg met de organisatie – van het dichtstbijzijnde treinstation of bushalte worden opgehaald.

Tijden

Start vakantieweek: zondag om 14.00 uur
Einde vakantiekweek: zaterdag om 11.00 uur

Adres

Het Buitencentrum Oldebroek
Broekeroordsweg 9
8095 RM 't Loo Oldebroek

Week Aantal dagen Locatie Prijs Beschikbaarheid
28 - zo 5 jul t/m za 11 jul 2020 7 dagen Oldebroek € 579.00 Te boeken
29 - zo 12 jul t/m za 18 jul 2020 7 dagen Oldebroek € 579.00 Te boeken
30 - zo 19 jul t/m za 25 jul 2020 7 dagen Oldebroek € 579.00 Te boeken
31 - zo 26 jul t/m za 1 aug 2020 7 dagen Oldebroek € 579.00 Te boeken
32 - zo 2 aug t/m za 8 aug 2020 7 dagen Oldebroek € 579.00 Te boeken
33 - zo 9 aug t/m za 15 aug 2020 7 dagen Oldebroek € 579.00 Te boeken
34 - zo 16 aug t/m za 22 aug 2020 7 dagen Oldebroek € 579.00 Te boeken

Laatste update 12-11-2019

Bekijk hier de beschikbaarheid van alle vakantiekampen.

Heldere prijzen

Wij streven er naar om volledig transparant te zijn in alles wat wij doen en dat zie je terug in onze prijzen. Bij ons betaald u naast de reissom geen extra boekingskosten, administratiekosten of andere verplichte toeslagen.

Wij bieden enkel als service nog wat extra mogelijkheden aan, zoals bijvoorbeeld het huren van een ruitercap (ponykamp) of de mogelijkheid om te betalen in termijnen.

Naast een beetje zakgeld voor een extraatje zijn er verder geen onverwachte kosten.

Gezinskorting
Wanneer er meerdere kinderen uit één gezin een vakantiekamp boeken, krijgt u een korting van € 20,00 op de reissom per deelnemer.

Groepskorting
Wanneer u 5 deelnemers of meer wilt aanmelden, kunnen wij een korting op de reissom per deelnemer aanbieden.

5 t/m 7 deelnemers: 7% korting op de reissom per deelnemer
8 t/m 10 deelnemers: 10% korting op de reissom per deelnemer
Meer dan 11 deelnemers: 15% korting op de reissom per deelnemer

Neem voor het boeken contact met ons op voor de kortingscode.

Club Member
Ben je al eens vaker met Club Adventure op vakantie geweest, dan ontvang je van ons een kortingscode. Voer deze code in bij het boeken van een vakantie voor 2020. Je bent dan “Club Member 2020”.

Voordelen voor Club Members:

€ 25,00 korting op de reissom bij het boeken van een 7-daags vakantiekamp / € 12,50 korting bij het boeken van een 4-daags vakantiekamp
€ 6,00 zakgeld tegoed tijdens een vakantiekamp in Nederland

Hieronder vindt u meer belangrijke informatie voor ouders / verzorgers. U ziet praktische informatie over een aantal onderwerpen waar u als ouders / verzorgers mee te maken krijgt als uw zoon en/of dochter mee gaat op een vakantiekamp.

- Vertrekgarantie
- Vervoer en tijden
- Begeleiding
- Tijdens het vakantiekamp
- Extra mogelijkheden
- Verzekeringen
- Betaling
- Reisdocumenten
- Keurmerken
- Duurzaam en sociaal
- Veelgestelde vragen

Recente Beoordelingen

9

Ervaring: Happy kindjes!

Opmerking: Alles geod en lwuk geregeld, altijd met in het achterhoofd, wat het fijnste is voor de kids:-) Als de minst leuekdag van allemaal de dierentuindag is, dan weet je dat ze het leuk hebben gehad!!


29 August 2019
10

Ervaring: Een supervakantie voor de kinderen!

Opmerking: Mijn kinderen van 6 en 8 jaar gingen voor het eerst op kamp. Spannend! Maar ze waren dolenthousiast en wilden de hele week blijven i.p.v. 4 dagen. Geen tijd om te vervelen, hele lieve leiding, alles goed georganiseerd, er werd zelfs voorgelezen uit het meegenomen Freek Vonk boek voor het slapen gaan. En de eerste avond thuis tranen omdat ze de leiding zo misten. Echt een kamp waar je je kinderen met een gerust hart kam achterlaten.


26 August 2019
10

Ervaring: Alles super geregeld!

Opmerking: Net als vorig jaar was alles heel goed geregeld, van check-in tot check-uit. De kinderen vonden het geweldig. Volledig vertrouwen dat als er iets is we gebeld worden. Maar dat was niet nodig want alles ging super!


26 August 2019

Meer Kindervakanties

5 t/m 8 jaar

Animal Adventure 7 dagen

Bekijk dit kamp 9.8
5 t/m 8 jaar

Crea Kids Camp 7 dagen

Bekijk dit kamp
5 t/m 8 jaar

Vakantiekamp zonder overnachting

Bekijk dit kamp 8.5