• Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop

Grijze Jager kamp

WORDT EEN ECHTE GRIJZE JAGER!

Het enige en echte zomerkamp van de mega populaire boekenserie “De Grijze Jager”! Wordt ook uitverkoren om Grijze Jager te worden en beleef vele avonturen.

Programma Grijze Jager kamp

Onder toeziend oog van de leermeesters ga je de belangrijkste vaardigheden van de Grijze Jagers ervaren. Zo gaan we boogschieten en messen werpen op allerlei verschillende doelen en weet jij aan het einde van de vakantie feilloos elk doel te raken. Je gaat een ochtend naar de krijgsschool en leert hier perfect om te gaan met een zwaard en schild. Daarna kan jij je zwaard skills blijven oefenen op een houten doelwit.

Als een echte Grijze Jager zal jij je ongezien moeten verplaatsen door de bossen tijdens de Hunting Game. Bewapend met pijl en boog en voorzien van een camouflage mantel ga je op zoek naar de tegenstander. Ben jij de jager of de opgejaagde? Ook ga je kruipen en sluipen door donkere gangenstelsels, trotseer je verschillende obstakels en los je de vreemdste raadsels op met de andere Grijze Jagers.

Niet alleen op de grond, maar ook hoog in de bomen gaan we ons ongezien verplaatsen via een uitdagend klimparcours. We beklimmen een reusachtige ladder tot helemaal bovenaan en maken tenslotte een vrije sprong om daarna met beide benen weer op de grond te staan.

Beleef avonturen als een echte Grijze Jager

Voorzien van een camouflagemantel, pijl en boog maken we ons klaar voor de aanval van de Hoemannen op ons kampement. Wij gebruiken al onze skills om de tegenstander te verdrijven.

Je leert vuur maken met behulp van boomschors en een magnesium stick. Zo koken we ook een avond op het vuur en roosteren we marshmallows. Verder genieten we iedere avond van een gezellig kampvuur en luisteren we naar spannende verhalen. In de avonduren is er nog meer te beleven waaronder leuke bosspelen en een spannende avondtocht. Verder beleven we nog meer avonturen zoals het varen op een zelfgemaakt vlot.

In de rustmomenten is natuurlijk ook tijd voor het lezen van de nieuwste Grijze Jager boeken uit onze boekenkast. We sluiten de week af met een groot Grijze Jagers Feest met een heerlijke barbecue en muziek.

Alle activiteiten zijn veilig en afgestemd op de leeftijd. Zo hebben de pijlen rubberen bollen als punt en zijn de werpmessen van kunststof. Ook worden er helmen en veiligheidsgordels gedragen!

Elke zomer beleven de Grijze Jagers een nieuw avontuurlijk verhaal!

Het Grijze Jager kamp is ook te boeken als dagkamp 5 dagen.

Highlights

- Boogschieten
- Zwaardvecht training
- Hunting Game
- Obstacle run
- Fire Skills & Nature Cooking
- Klimparcours
- Kampvuur avonden
- Grijze Jagers Feest
- Rode draad verhaallijn

Prijs Grijze Jager kamp

€ 739,- 7 dagen Boek vakantie
Kinderen en ouders beoordelen onze jeugdvakanties met een: 8.9 Bekijk de recensies op klantenvertellen.nl

Voorbeeld dagprogramma

Hieronder zie je een voorbeeld zoals een dag er bij het Grijze Jager kamp uit ziet.

Programma
08:00 uur Opstaan
08:30 uur Ontbijt
09:30 uur Zwaardvechttraining
12:30 uur Lunch
13:30 uur Hunting game
16:30 uur Vrije tijd
17:30 uur Diner
18:30 uur Vrije tijd
19:00 uur Kampvuur avond
21:30 uur Bedtijd

Algemeen programma

Naast de hoofdactiviteiten (highlights) horende bij het vakantiekamp hanteren we ook een algemeen programma.
Deze activiteiten zijn speciaal geselecteerd voor kinderen en zorgen voor vermaak in de ‘vrije’ uurtjes of avonduren. Het zijn dus activiteiten die echt leven onder de kinderen en heel erg populair zijn.

Voorbeelden:
- Kennismakingsspelen
- Bosspelen (o.a. outdoor game cards)
- Sport- en spelactiviteiten
- Keuze onderdelen (bordspelletjes, boekje lezen e.d.)
- Kampvuur met marshmallows
- Entertainment
- Filmavond

Locatie Overasselt - Blokhutten

Tijdens deze vakantie verblijf je op een unieke locatie, prachtig gelegen te midden van het uitgestrekte Natuurreservaat “De Hatertse & Overasseltse Vennen”. Hier ligt ons Blokhutten groepsverblijf horende bij groepslocatie “Het Buitencentrum Overasselt”. De locatie ligt ten zuidwesten van Nijmegen en is volledig omringd door bos, heide- en vennengebied.

Kaartje Overasselt rijk van nijmegen

Blokhutten groepsverblijf

Het blokhutten groepsverblijf is speciaal en exclusief voor het Grijze Jager kamp. Het back-to-basic kamp omringd door bomen zorgen voor een echte Grijze Jager beleving. Je overnacht in gezellige houten blokhutten voorzien van stapelbedden. Verder bevindt zich er een recreatie groepsverblijf met openslaande deuren, goede sanitaire voorzieningen, keuken blokhut en een eigen kampvuurplaats.

Terrein en omgeving

Op onze locatie in Overasselt beschikken we ook over een 3,5 hectare eigen terrein. Het terrein bestaat uit sportvelden en een speelbos met elementen (geschikt voor avond- en bosspelen). Veel activiteiten kunnen op eigen terrein gedaan worden want we beschikken oa. over een eigen klimbos, klimmuur en een vaste boogschietbaan.

Buiten ons terrein is er in de omgeving ook van alles te beleven. Zo kunnen we gaan struinen en wandelen door de overweldigende natuur van het natuurreservaat. Een recreatieplas en watersportrecreatie bevinden zich op korte afstand van onze locatie.

Klik hier voor meer informatie en foto's van de Blokhutten.

Vervoer

Vervoer van deelnemers naar het vakantiekamp dient zelf geregeld te worden.

Tijden

Start vakantieweek: zondag om 12.30 uur
Einde vakantiekweek: zaterdag om 11.00 uur

Adres

Het Buitencentrum Overasselt
Sint Walrickweg 9
6611 KG Overasselt

Data en prijzen Grijze Jager kamp 7 dagen - zondag t/m zaterdag

Week Aantal dagen Locatie Prijs Beschikbaarheid
28 - zo 7 jul t/m za 13 jul 2024 7 dagen Overasselt € 739.00 Te boeken
30 - zo 21 jul t/m za 27 jul 2024 7 dagen Overasselt € 739.00 Te boeken
31 - zo 28 jul t/m za 3 aug 2024 7 dagen Overasselt € 739.00 Te boeken
32 - zo 4 aug t/m za 10 aug 2024 7 dagen Overasselt € 739.00 Te boeken
33 - zo 11 aug t/m za 17 aug 2024 7 dagen Overasselt € 739.00 Te boeken
34 - zo 18 aug t/m za 24 aug 2024 7 dagen Overasselt € 739.00 Te boeken

Laatste update 25-05-2024

Heldere prijzen

We streven er naar om volledig transparant te zijn in alles wat we doen en dat zie je terug in onze prijzen.

Naast de reissom rekenen we alleen een bijdrage van € 5,00 per persoon per boeking welke we afdragen aan het Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee bieden we financiële zekerheid. Zo is de reissom veiliggesteld bij financieel onvermogen.

Alle kinderen krijgen een zakgeldkaart (bij de prijs inbegrepen) voor het kopen van een snoepje of kleinigheidje in ons "winkeltje":

€ 6,00 zakgeld tegoed tijdens een 7-daagse zomerkamp
€ 3,00 zakgeld tegoed tijdens een 4-daagse zomerkamp – bij het verlengen van een zomerkamp volgt nog eens € 3,00 zakgeld tegoed

Gezinskorting

Wanneer er meerdere kinderen uit één gezin een zomerkamp boeken, ontvang je een korting van:

€ 35,00 op de reissom per deelnemer - zomerkamp 7 dagen
€ 20,00 op de reissom per deelnemer - zomerkamp 4 dagen

Club Member

Ben je al eens vaker met Club Adventure op zomerkamp geweest, dan ontvang je van ons een kortingscode. Voer deze code in bij het boeken van een zomerkamp voor 2024. Je bent dan “Club Member 2024”.

Voordelen voor Club Members:

€ 40,00 korting op de reissom bij het boeken van een 7-daagse zomerkamp
€ 30,00 korting op de reissom bij het boeken van een 4-daagse zomerkamp

Hieronder vind je meer belangrijke informatie voor ouders / verzorgers. Je ziet praktische informatie over een aantal onderwerpen waar je als ouders / verzorgers mee te maken krijgt als jouw zoon en/of dochter mee gaat op een zomerkamp.

- Bagagelijst zomerkampen 2024
- Vertrekgarantie
- Vervoer en tijden
- Begeleiding
- Tijdens het zomerkamp
- Extra mogelijkheden
- Verzekeringen
- Betaling
- Keurmerken
- Duurzaam en sociaal
- Veelgestelde vragen

Meer Jeugdvakanties

10 t/m 13 jaar

Game & Reality Camp 7 dagen

Bekijk dit kamp 8.7
10 t/m 13 jaar

Survivalkamp Nederland 7 dagen

Bekijk dit kamp 9.2
10 t/m 13 jaar

Bushcraft Lodge Camp 7 dagen

Bekijk dit kamp 9.2

Recente Beoordelingen

8

Ervaring: Een bijzonder avontuur

Opmerking: Mijn dochter van 11 heeft een geweldige week gehad. Het enige wat ze wat minder vond, waren de bedden en kussens. Ze heeft zich geen moment verveeld en ondanks het tegenvallende weer hebben ze alles kunnen doen wat op de planning stond. De hele organisatie is erg professioneel. Na een week kregen wij een heel blij meisje mee naar huis! Voor herhaling vatbaar.


7 August 2023
10

Ervaring: Leuke ervaring

Opmerking: Onze zoon was super enthousiast. Goede begeleiding. Het was een erg leuk en creatief programma.


7 August 2023
9

Ervaring: Onvergetelijk kamp

Opmerking: Mijn kinderen hebben deze zomer het Grijze Jagerkamp gedaan en hebben het enorm hun zin gehad. Ze vonden het fantastisch om de hele tijd in het bos te zijn en zoveel leuke activiteiten te doen (boogschieten, klimmen, vlot bouwen, vuur maken, meswerpen, zwaardvechten, escape room, enz.) Ze vertelden zelf dat ze het fijn vonden dat er duidelijke structuur rondom maaltijden e.d. was, ze hadden het gevoel dat er goed voor hen werd gezorgd. Ik merkte bij het ophalen een echte kampsfeer in de groep en met de leiding, compleet met inside jokes en eigen kamplied.


7 August 2023
9

Ervaring: Heerlijke week vol actie en avontuur

Opmerking: Vorig jaar kregen we onze zoon al vol verhalen thuis en dat was dit jaar ook. Het Grijze Jager kamp was weer fantastisch volgens onze zoon.


31 July 2023
9

Ervaring: Grijze jager kamp

Opmerking: Wij hebben alle informatie keurig op tijd ontvangen. Tijdens het kamp werden we met leuke verslagen op de hoogte gebracht, Zo enthousiast dat we zelf ook wel mee wilden doen. Alles goed geregeld met eten en drinken en alle voorzieningen. Een top kamp!


31 July 2023
8

Ervaring: Leuk.

Opmerking: Mijn dochter vond het ‘ leuk ‘ . Cijfer: een 9.


19 July 2023
10

Ervaring: Geweldig

Opmerking: Mijn zoon vond het een geweldig kamp. Heel leuke en heel veel activiteiten. De groep was niet te groot en dat vond hij fijn. Het eten vond hij ook echt lekker. Ik vond de communicatie met de ouders heel goed.


19 July 2023
10

Ervaring: Mooie verrijkende ervaring!

Opmerking: Onze zoon is best verlegen in nieuwe groepen met name als er ook oudere kinderen zijn, dus hoe mooi is het dat hij zo'n positieve ervaring op het kamp heeft gehad. Veel respect voor de organisatie en leiding, die zo'n veilige prettige sfeer heeft neergezet. Dat alles in thema was (grijze jagers), maakte dat hij helemaal zijn fantasie kwijt kon en in het verhaal zat. Echt een verrijkende ervaring!


18 July 2023
10

Ervaring: Super leuk!

Opmerking: Super leuke activiteiten. En veel vrienden gemaakt.


30 August 2022
10

Ervaring: Fantastische week

Opmerking: Onze dochter heeft een onvergetelijk mooie ervaring gehad. Ze zou het liefst gelijk weer gaan. En voor ons als ouders is de week goed georganiseerd. Club Adventure heeft het grondig voorbereid en geeft een prima structuur tijdens de week, zoals gezonde maaltijden, douchetijden, tekencontrole, hulp bij medicatie. Wij kunnen onze kinderen met een gerust hart achter laten. De app waarmee we de avonturen kunnen meelezen is erg fijn. Je kan merken dat zowel de organisatie als de groepsleiders veel aandacht geven aan de week.


24 August 2022
10

Ervaring: Gewoonweg SUPER!!!

Opmerking: Hoe heerlijk is het om je kind thuis te krijgen vol met geweldige verhalen en nieuwe vrienden. Ik kan niet anders zeggen dat het gewoonweg een super leuk kamp is geweest! Via de app konden we de dagen en verhalen een beetje volgen en waren we bij dag 1 al gerustgesteld dat dit een mega ervaring zou worden. Enorm veel dank aan alle begeleiders, coordinatoren en iedereen die aan het kamp heeft meegewerkt! DANK


23 August 2022
10

Ervaring: Geweldig kamp

Opmerking: Onze twee jongens van 10 en 13 hebben genoten van het grijze jager kamp. Goed verzorgd, leuke activiteiten, hele leuke leiding. Goed eten en de app is leuk voor de ouders thuis. Kortom: ze willen volgend jaar weer!


22 August 2022
8

Ervaring: Het grijze jager kamp was erg leuk!

Opmerking: We hebben met messen geworpen, boog geschoten, geklommen, een zwaard gevochten. Natuurlijk was er ook tijd voor bordspelletjes. Al met al een heel leuke, goed georganiseerde week.


21 August 2022
10

Ervaring: Fantastisch begeleid en georganiseerd

Opmerking: Hele goede informatievoorziening. We werden goed op de hoogte gebracht met foto's. De begeleiding staat er en nam op een prettige manier leiding. Er was een prettige structuur. We lieten onze, net 10- jarige, zoon met een rustig hart achter. Hij heeft het heerlijk gehad en had heimwee. Bij het napraten gaf hij aan dat hij bij alle leiding zich heel veilig voelde een altijd bij ze terecht kon.


19 August 2022
10

Ervaring: Vierde jaar op rij

Opmerking: Vierde jaar op rij, waarvan 3x het Grijze Jagers kamp. Altijd geweldig georganiseerd en begeleid, met volgens onze zoon elk jaar heel lekker eten. Wij zijn fan van Club Adventure :-)


16 August 2022
10

Ervaring: Top

Opmerking: Ik kan niet anders zeggen dan top. Boven verwachting eigenlijk. Alles was goed geregeld, de communicatie was helder en mijn zoon heeft maximaal genoten.


16 August 2022
10

Ervaring: Onze zoon had de beste week van z'n leven!

Opmerking: Het was een heerlijk kamp, helemaal in teken van Grijze Jager. Onze zoon vond het fantastisch! Het was een beetje spannend, als Belgische jongen deelnemen aan een Nederlands kamp, maar dat bleek geen enkel probleem te zijn. Er deden nog andere Belgische jongens mee, maar eigenlijk deed dat er niet toe. Heel fijn ook om als ouder op de hoogte gehouden te worden via de ouder-app, met uitgebreide dagboekverhalen en veel foto's en filmpjes. Proficiat aan de gemotiveerde begeleiders!


16 August 2022
10

Ervaring: Het was een unieke ervaring.

Opmerking: Net als twee jaar geleden was het kamp een week vol avontuur, spel en teamwork. De week zat vol activiteiten die uitdagend en leuk zijn. Je maakt makkelijk vrienden omdat je vaak moet samenwerken, je wordt aangemoedigd en je verlegt je grenzen. Aan het einde van de week verandert heimwee in "kampwee". Kortom een geweldige ervaring!


3 August 2022
10

Ervaring: Goed georganiseerd kamp vol spannende activiteiten.

Opmerking: Als ouder wordt je goed geïnformeerd wat een veilig gevoel geeft Onze dochter vindt het Grijze Jager kamp zo gaaf dat ze weken lang heimwee heeft! Prijzig kamp dat elke cent waard is.


3 August 2022
10

Ervaring: Geweldig

Opmerking: Deelnemer 14: Voor de derde keer grijze jagerskamp en nog steeds leuk! Jammer dat hij volgend jaar niet meer mag.


2 August 2022
10

Ervaring: Super en fantastisch

Opmerking: Thijmen heeft het goed naar zijn zin gehad en heeft leuke dingen gedaan (boogschieten, vlot bouwen) en het eten was weer erg goed. Vorig jaar is hij ook mee geweest, toen vond hij het al fantastisch, maar de indruk dat het nu nog beter geregeld was! Volgend jaar zeker weer!


2 August 2022
10

Ervaring: Geweldig!

Opmerking: Mijn twee kinderen waren op het Grijze Jager-kamp en zijn kwamen heel enthousiast weer thuis. Ze waren erg tevreden over alles: eten, activiteiten, leiding, accommodatie. Als ouder was ik ook erg blij met de dagelijkse verslagen plus foto's. Alles was zeer goed geregeld.


1 August 2022
10

Ervaring: Superleuk goed geregeld kamp

Opmerking: Leuke activiteiten, onvergetelijk, tweede keer dat ik dit kan deed. Aan te bevelen voor iedereen die houdt van grijze jagers en avontuur.


26 July 2022
10

Ervaring: Heel veel plezier gehad!

Opmerking: Mijn zoon van 12 jaar heeft erg veel plezier gehad. Leiding was erg vriendelijk en updates waren leuk en duidelijk. Prachtige omgeving en mooie accommodatie


26 July 2022
10

Ervaring: Goede organisatie en leuke activiteiten

Opmerking: Mijn zoon vond het fantastisch. Erg leuk om niet alleen Grijze Jager activiteiten te doen, maar ook nog een mooie rode draad met een eigen verhaal! Dagelijkse kamp updates werden zeer gewaardeerd


2 September 2021
9

Ervaring: Super leuk!

Opmerking: Leuke ervaringen zoals vuur maken boogschieten, (plastic) messen werpen, vlotten bouwen en nog veel meer!


29 August 2021
10

Ervaring: Heerlijke actieve week buiten! De jongens hebben genoten van het Grijze Jagerkamp!

Opmerking: Mijn zoons hebben een hele geslaagde week gehad met uitdagende spellen en activiteiten en zonder telefoon !


27 August 2021
10

Ervaring: Mijn zoon heeft het heel erg leuk gehad!!!

Opmerking: Mijn zoon heeft zich onder gedompeld in de avonturen van de Grijze jager. Hij zei letterlijk: Dit zijn de zelfde mensen als ik. Zij begrijpen mij. Er waren meer dan 25 deelnemers. Het kamp was van alle gemakken voorzien. Het was wel een prijzig vakantie maar alles zat er op en eraan.


24 August 2021
10

Ervaring: De avontuurlijkste week van de vakantie

Opmerking: Goede verzorging van accomodatie, eten, bezigheden, altijd een gerust gevoel door de vele updates via de app, heerlijk dat de kinderen zo kunnen genieten


21 August 2021
10

Ervaring: Super gaaf grijze jager kamp

Opmerking: Thijs 4 of 5de keer mee . En dit was wel zijn gaafste kamp . Hij wilde eigenlijk nog langer blijven .


14 August 2021
8

Ervaring: Een fantastisch kamp met een goed verhaal

Opmerking: Gedurende de hele kampweek was er een fantastisch verhaal, met op de laatste dag een goede afsluiter. Mijn kinderen hebben enorm genoten en als ouders zijn wij goed op de hoogte gehouden van alle gebeurtenissen en belevenissen.


10 August 2021
7

Ervaring: Professionele leiding die van elke dag een feestje weet te maken.

Opmerking: Leuk kamp, Katie was onder gelijkgestemden. Zij had er enorm naar uitgekeken en was enthousiast over de week. Wel was er een punt dat zij terloops meldde: Slaapgelegenheid was niet schoon, er lagen diverse etensresten van een vorige groep onder de bedden waaronder een worstje en resten van een broodje. Er is ook melding van gedaan bij de kamp leiding. Ik hoor graag of deze melding doorgekomen is en of er naar aanleiding hiervan ook actie ondernomen wordt/is?


10 August 2021
10

Ervaring: Geweldig

Opmerking: Er was so professioneel alles georganiseerd. Geen worden. Mijn zoon is super blij. Heeft veel nieuwe dingen geleerd.


10 August 2021
9

Ervaring: Mijn kind heeft de week van zijn leven gehad!

Opmerking: Geweldige ervaring, lekker eten en het contact maken tussen de kinderen onderling werd in goede banen geleid. Heel tevreden en mooie herinneringen voor mijn zoon!


10 August 2021
9

Ervaring: Mooie locatie, mooi programma; fantastische kamp week gehad!

Opmerking: Onze dochter van 11 heeft een heerlijke week gehad! Het programma is erg leuk, de leiding begeleid de kinderen goed en er is veel te doen. Weinig verveel momenten en het verhaal van de grijze jager zit op een leuke manier verwerkt in de week. Mooie locatie, en de blokhutten waar de kinderen in slapen zijn ook goed verzorgd. Voor onze dochter was het haar eerste kamp van een week met overnachting, en dat is heel goed bevallen!


10 August 2021
10

Ervaring: Goed verzorgd en heel erg leuk

Opmerking: Joost is inmiddels 14 en is toch dit jaar weer naar jullie kamp geweest. Hij vindt het heel jammer dat hij volgend jaar echt niet meer mag komen en hoopt erg dat er een vervolg kamp komt voor oudere kinderen waar hij wel weer aan mee mag doen.


8 August 2021
9

Ervaring: Ik vond het klimmen een van de leukste dingen

Opmerking: Ik vond de activiteiten goed uitgedacht, in de vrije tijd met de andere kinderen spelen was erg leuk. Het eten was om van te smullen, en de leiding was top!


4 August 2021
10

Ervaring: Top

Opmerking: Mijn zoon had het erg naar zijn zin!


29 August 2020
10

Ervaring: Namens mijn zoon: geweldig

Opmerking: Alles was goed: locatie, begeleiding, activiteiten, eten, samenstelling groep.


28 August 2020
8

Ervaring: Gezellig met verhaal als rode draad voor activiteiten

Opmerking: Onze dochter kwam moe maar blij terug en nog weken daarna kwam er af en toe ineens weer een verhaal boven over wat ze had beleefd. Ze wil graag volgend jaar weer gaan.


24 August 2020
10

Ervaring: Het was een super leuk kamp

Opmerking: Mooie omgeving, leuke leiding, leuke activiteiten, lekker eten.


21 August 2020
10

Ervaring: Geweldig!

Opmerking: Onze pleegzoon heeft veel kansen gemist in zijn leven en probeert nu om zijn rugzak versneld te vullen met positieve ervaringen en vaardigheden. Hij heeft super genoten, vertrouwen vergroot, angsten overwonnen en heerlijk als kind gespeeld. Hij kan niet wachten tot hij weer mag! Complimenten voor de ongelooflijk goede verzorging en veiligheid die de begeleiding heeft gegeven!


19 August 2020
10

Ervaring: Geweldig!

Opmerking: Heerlijke week, geweldige begeleiding, goede activiteiten, super eten goede groep!


19 August 2020
9

Ervaring: Grijze Jager kamp was super leuk

Opmerking: Dit jaar voor het eerst op zomerkamp best spannend maar dat bleek achteraf nergens voor nodig. Leuke begeleiders, veel nieuwe skills geleerd en het was super gezellig samen.


15 August 2020
10

Ervaring: Geweldig kamp!

Opmerking: Leuke activiteiten, goede begeleiders en lekker eten. Onze zoon heeft het heel erg naar zijn zin gehad en wil volgend jaar weer!


14 August 2020
8

Ervaring: Veel afwisseling!

Opmerking: Mijn zoon vond het leuk door alle verschillende activiteiten. Het verhaal dat door de week loopt is leuk, maar zou wat meer verrassend mogen zijn.


12 August 2020
10

Ervaring: Wederom een fantastisch kamp voor mijn zoon

Opmerking: Het grijze jagerkamp was fantastisch. Veel activiteiten, mijn zoon heeft erg genoten.


12 August 2020
10

Ervaring: Ge-wel-dig!

Opmerking: Mijn zoon kwam thuis en had geen 1 klacht! En dat terwijl hij door twee kleine ongelukjes met twee blauwe ogen terugkwam. Mam, het was zo leuk, ik wilde niet weg, daarom hoefde de leiding jou echt niet te bellen.


11 August 2020
10

Ervaring: Super leuk kamp voor mijn dochter

Opmerking: Mijn dochter van 11 heeft een heerlijke week gehad op het Grijze Jager kamp. Helemaal in de sfeer van de boeken met boogschieten, klimmen, zwaardvechten, vlot bouwen, kampvuur. Lekker actief buiten en vooral samen met de andere kids waar ze vriendinnen aan heeft over gehouden. Goed georganiseerd en je wordt steeds op de hoogte gehouden van wat de kids beleven.


11 August 2020
10

Ervaring: Het was super leuk

Opmerking: Alle activiteiten waren leuk, maar de groep was wel een beetje groot (31). Eten goed, leid(ster)s leuk. Zou leuk zijn als er voor oudere kinderen een broederband kamp komt!


11 August 2020
10

Ervaring: Leuk themakamp

Opmerking: Onze zoon had een fijn kamp en het was helemaal in het thema! Goed georganiseerd en goede begeleiding!


11 August 2020
10

Ervaring: Ze kwam gewéldig enthousiast terug!

Opmerking: Onze dochter: "Ik vond het een superleuk en tof kamp. Ik heb erg genoten van de activiteiten. De kinderen en de begeleiders waren hartstikke aardig. Ik heb nu al zin in volgend jaar!" Goed geregeld. Ouders werden goed geïnformeerd, zowel van te voren als tijdens het kamp, via een app. Ook het voedingsaanbod was gevarieerd, lekker en gezond.


9 August 2020
10

Ervaring: Hij wilt meteen nog een keer

Opmerking: Normaal is mijn zoon niet de grootste buitenspeler. Maar het eerste wat hij vroeg bij het ophalen is of hij volgend jaar nog een keer mocht. Het grijze jager is zeker een aanbeveling.


4 August 2020
10

Ervaring: Fantastisch!

Opmerking: Onze zoon heeft genoten! Nu voor de derde keer naar een van jullie kampen geweest. Deze vond hij het leukst!


4 August 2020
8

Ervaring: Super gaaf en leuke kinderen

Opmerking: De kampleiding ws leuk en ik heb hele leuke vrienden gemaakt.


3 August 2020
10

Ervaring: Een mooie herinnering is gemaakt

Opmerking: Mijn zoon Victor heeft wel 10 keer gezegd dat het Grijze Jager kamp zo leuk was dat hij volgend jaar weer wil. Super leuke activiteiten en spellen en het mooiste kamp terrein dat hij ooit gezien had.


29 July 2020
7

Ervaring: Leuk

Opmerking: Het eten was erg goed en gevarieerd. De locatie was mooi. Erg leuk voor de ouders was de beschikbaarheid van de App waarin je het dagboek kon lezen en foto's bekijken. De variatie in activiteiten viel tegen. Meerdere keren het klimbos en de hindernisbaan en de tijdsduur hiervan was te.....


29 July 2020
10

Ervaring: 4e Jaar Club Adventure, en kinderen willen volgens jaar weer!

Opmerking: Onze kinderen vragen al maanden hoe lang het nog is tot het kamp. Bij het afleveren rennen ze snel het bos in om te kijken wat er dit jaar te beleven is, dan weer terug om het mij te vertellen. Ze maken nieuwe vrienden en beleven spannende avonturen. Lekker de hele dag buiten spelen en geen ouders die vertellen wat er moet gebeuren. En sommige stafleden kennen de kinderen nog vaan voorgaande jaren, dus voor se staf is het ook leuk genoeg om vaker terug te komen.


29 July 2020
10

Ervaring: Een Fantastische, avontuurlijke week!

Opmerking: Ik was de enige Belg in heel het kamp, ik dacht eerst dat het nogal moeilijk zou zijn om me daar thuis te kunnen voelen, en dat ik enorm uit de toon zou vallen. Dat bleek een echter een grote vergissing. De leiding zorgde ervoor dat iedereen elkaar kon leren kennen, dat deden ze op een leuke manier, ik kon met iedereen goed opschieten en we deden tal vaan leuke activiteiten zoals boogschieten, zwaardvechten, klimmen... En het leukste is dat iedereen je aanmoedigt als je denkt iets niet te kunnen, en als je weer verdergaat raak je tot de top! Kortom, een avontuurlijke ervaring die je nooit zal vergeten.


28 July 2020
10

Ervaring: Goed georganiseerd, veel leuke activiteiten en toch voldoende rust.

Opmerking: Onze zoon heeft een superleuke week gehad met veel afwisselende activiteiten. Goede begeleiding die met humor snel een groepsgevoel wist te maken. Hij kwam thuis met hele verhalen en wil graag weer terug.


28 July 2020
8

Ervaring: Heerlijke zorgeloze start van de zomer

Opmerking: Onze zoon is nu voor de tweede keer naar dit kamp geweest en hij heeft het heerlijk gehad. Het weer zat niet altijd mee, maar de organisatie was weer top! Leuke nieuwe vrienden overgehouden aan het kamp en een hoofd vol met mooie verhalen en avonturen!


22 July 2020
10

Ervaring: Zeer professionele organisatie.

Opmerking: Onze kinderen hebben het op de kampen geweldig gehad! Dank voor de goede zorgen.


21 July 2020
9

Ervaring: Actief en gezellig

Opmerking: Mijn dochter heeft het erg naar haar zin gehad


21 July 2020
9

Ervaring: Geweldig actief kamp

Opmerking: Actief veel verschillende spellen op een prachtige locatie in Overasselt. Goed en lekker eten. Betrokken en leuke medewerkers. De bed-tijden vonden we wel wat vroeg en streng gehanteerd, zelfs op de laatste avond werd hier strikt aan gehouden. Voor 10 tot 13 jarigen kan dit echt later zonder dat ze hier last van krijgen. Een kampvuur in het donker was echt leuker geweest.


21 July 2020
10

Ervaring: Geweldig

Opmerking: Heel leuk hoe alles georganiseerd is. En het is ook allemaal heel goed gedaan. De leiding is super aardig


9 October 2019
8

Ervaring: Top

Opmerking: Top


3 September 2019
10

Ervaring: Weer een superleuke week gehad.

Opmerking: Mijn zoon ging voor het derde jaar op Grijze Jager Kamp dus dat zegt eigelijk al genoeg. Zelf was ik bang dat het misschien zou tegenvallen (zijn verwachtingen waren torenhoog), maar achteraf bleek het juist het allerleukste kamp te zijn van alle drie... Hoewel hij volgend jaar eigenlijk te oud is, hoopt hij dat hij toch nog een keer mag, of dat er een 13+ versie komt. Mijn enige kritiekpuntje: hij stond niet geregistreerd als club member hoewel hij dat dus wel was. Daardoor kreeg hij geen kaart met ‘snoeptegoed’, waar hij zich nou nét op had verheugd!


29 August 2019
10

Ervaring: Mijn zoon heeft een geweldige tijd gehad en zit nog steeds vol met verhalen

Opmerking: Een week lekker veel buiten zijn en nieuwe dingen leren! De begeleiding was prima. Mijn zoon was super enthousiast


28 August 2019
9

Ervaring: Erg bijzonder en goed uitgevoerd

Opmerking: Mijn zoon heeft een hele leuke week gehad en veel verschillende dingen gedaan en geleerd. Vooral het midden in een grijze jager boek leven was erg indrukwekkend. Voor ouders is het ook erg leuk om de dagboeken en foto’s te ontvangen.


22 August 2019
10

Ervaring: Was geweldig kamp voor mijn dochter

Opmerking: Elin heeft genoten van het kamp. Als ouder was ik erg blij met de verslagen via de app. Ik vond ze informatief, goed gebalanceerd en gewoon leuk om ze mijn dochter te volgen. Het was een mooie locatie. De leiding Jesse en team hebben het uitstekend gedaan, m.i.. Er was ook goed rekening gehouden met de gluten intolerantie van Elin. Dit laatste was wel een harde voorwaarde. Van te voren hebben jullie ons goed kunnen informeren en tijdens kamp werd dit professioneel waar gemaakt. Zeker gaan we dit bij vrienden / kennissen aanbevelen.


21 August 2019
9

Ervaring: Mijn zoon heeft genoten.

Opmerking: Veel verschillende activiteiten. Leuke verhaallijn. Kleine groep en toffe leiding.


18 August 2019
10

Ervaring: Super geslaagd: Een ware Grijze-Jager-Belevenis!

Opmerking: Het was een super geslaagd kamp! Er is door de organisatie alles aan gedaan (zowel in het programma, als daaromheen) om dit kamp een ware Grijze-Jager-Belevenis te laten zijn en dat is zeer goed gelukt. Over de manier waarop dit gedaan is, zeg ik liever niet teveel, omdat dit juist een deel van de beleving zou wegnemen. Voor onze dochter, die de Grijze Jager boeken op dit moment verslindt en zelf ook erg van avontuur houdt, was dit in elk geval een fantastisch kamp!


14 August 2019
8

Ervaring: Plezierig, kundig en aandachtsvol.

Opmerking: Mijn zoon heeft een prachtwerk gehad! Het was zijn eerste zomerkamp en hij heeft een hele positieve ervaring opgedaan.


11 August 2019
10

Ervaring: Het kamp is superleuk!

Opmerking: Mijn dochter (11 jaar) heeft een geweldige week gehad met het Grijze Jager kamp. Alle activiteiten die daarbij horen waren aanwezig. Van boogschieten, vlotbouwen tot zwaardvechten en messenwerpen. Mijn dochter had heimwee en werd hiermee goed geholpen door de leiding.


8 August 2019
9

Ervaring: Professionele leiding.

Opmerking: Onze zoon heeft een super week gehad waar het hem aan niets ontbrak. Iedereen stond klaar om naar zijn verhaal te luisteren. Super boeiende week!


30 July 2019
9,9

Ervaring: Onze zoon heeft de hele week genoten! Heerlijk dat hij een week lang samen met andere kinderen op kon gaan in de Grijze Jager. Mantels, zwaarden, bogen, het was helemaal af.


23 August 2018
9,7

Ervaring: Laura vond het fantastisch. Ze heeft dagenlang gehuild dat het kamp voorbij was. Veel leuke activiteiten en de groep was super

Opmerking: Ik had nog wel meer foto's willen zien!


22 August 2018
9,9

Ervaring: Lekker vol programma met gelijkgestemde kinderen, terwijl zoonlief toch niet uitgeput thuis kwam. Lekker eten en goede alternatieve programma onderdelen.

Opmerking: Ga zo door. Het kamp is wel wat prijzig daarom is het ieder jaar opnieuw weer een afweging. Voor 150€ minder is ook een prima programma in elkaar te draaien en gaat Hakim zeker ieder jaar mee.


14 August 2018
9,1

Ervaring: Hugo heeft het weer fantastisch gehad! De uitleg via de mail en ter plaatsen is duidelijk en goed.

Opmerking: Van Hugo begrepen wij dat zij rond het belmoment ongeveer 30minuten spelletjes op hun mobiel mochten spelen. Dit vinden wij jammer en niet nodig.


14 August 2018
8,9

Ervaring:


9 August 2018
9,9

Ervaring: Super leuk volgend jaar weer


9 August 2018
9,9

Ervaring: Hugo kwam enorm enthousiast terug. Het enige wat hij minder leuk heeft gevonden, was de lange wandeling naar waar het vlot was, maar terug mocht hij in de auto mee. Als ouders hadden wij direct al een heel vertrouwt gevoel en dit is in alle opzichten waar gebleken. Ik had zowel vooraf als achteraf bij het ophalen het idee dat de leiding zelf ook heel veel lol in had. En dat maakt het authentiek, waardevol en betrouwbaar.


3 October 2017
8,3

Ervaring: Het was suuuuuuuuuupeeeer leuk!!

Opmerking: Meer douchegelegenheid zou welkom zijn...


28 August 2017
8,3

Ervaring:


25 August 2017
8,3

Ervaring: Jens heeft zich uitstekend vermaakt! Kwam vol verhalen thuis. Belangrijkste opmerking van zijn kant: ik had geen tijd om de wifi (iPad) te missen. Wat ons betreft het grootste compliment dat hij kan geven. Hij is nogal kieskeurig met eten dus trek je de 6 voor de maaltijden niet aan :)

Opmerking: Meer personages uit de boeken gebruiken voor de begeleiders


25 August 2017
8,7

Ervaring: Het programma was leuk, afwisselend. De begeleiding was allemaal leuk. Je deed veel op een dag waardoor je na een paar dagen voelde alsof je een hele vakantie achter de rug had. Het was een leuke slaapplek. Eigenlijk was alles leuk.

Opmerking: Suggestie: paardrijden, omdat alle grijze jagers heel goed zijn in paardrijden.


24 August 2017
9,1

Ervaring:


23 August 2017
8,3

Ervaring: Tobias vond het een erg leuk kamp.

Opmerking: Klimbos bij regen graag verplaatsen naar droog moment.


21 August 2017
9,1

Ervaring: Alles eigenlijk! Als ik iets moet kiezen aanval van Morgarath

Opmerking: Geen


20 August 2017
8,0

Ervaring:


19 August 2017
8,7

Ervaring: De leiders waren gezellig en de activiteiten waren goed en goed op elkaar aangesloten. Afwisseling rust en actie goed.

Opmerking: Geen tips


17 August 2017
8,4

Ervaring: Veel leuke activiteiten en geen elektronica de hele week


17 August 2017
8,6

Ervaring: Over het geheel genomen heeft Paul een prima tijd gehad op het Grijze Jager Kamp alleen de groep te groot. Club Adventure; Wij gaan de groepsgrootte voor de Grijze Jager wat kleiner maken.


17 August 2017
8,9

Ervaring: Een mooi gevuld programma waarbij het hoogtepunt de aanval was.

Opmerking: Paardrijden zou een mooie aanvulling zijn. er was voldoende vrije keuze tijd in het programma


14 August 2017
8,7

Ervaring: Yindi: Ik vond de begeleiders erg geduldig en positief. Ze waren actief en bleven lang op om nog dingen te regelen. De locatie was goed uitgezocht en het verhaal er om heen was leuk om mee te maken. Ouder Yindi: spannend om 's avonds te zien wat het verhaal van de dag was en een kadootje om de foto's te bekijken. Yindi is erg enthousiast thuis gekomen. Het liefst wil ze volgend jaar weer....... en dan, met echte messen..... werpen.

Opmerking: Blij dat de leeftijdsgrens omhoog ging, zodat Yindi zich kon aanmelden. Yindi heeft nog als opmerking dat ze volgend jaar graag in een groep van 13-16 jaar zou zitten met dezelfde soort activiteiten en iets meer uitdaging.


13 August 2017
9,0

Ervaring: Onze zoon ging voor de eerste keer naar een kamp van Club Adventures. En wat was het goed! Het thema van de Grijze Jager werd heel goed uitgewerkt, er was goed over nagedacht. Hele leuke en goede activiteiten op een mooie locatie. De leiding was erg goed, ook toen onze zoon wat last van heimwee kreeg. Dit werd zo goed opgelost, dat hij de hele week kon (en wilde!) blijven. Wij werden ook goed op de hoogte gehouden.


13 August 2017
8,7

Ervaring: De oorlog tegen hoemannen was het geweldig

Opmerking: Volgend jaar weer, maar dan een nieuwe verhaallijn


8 August 2017
8,7

Ervaring:


8 August 2017
9,3

Ervaring: Faas wilde het liefst nog langer blijven. Hij vond de activiteiten, de leiding, de mede Grijze Jagers en het eten fantastisch! Hij heeft zijn mobiele telefoon geen seconde gemist en wil volgend jaar weer.

Opmerking: Zelf vis vangen en opeten lijkt hem ook een mooie activiteit! En wellicht paardrijden


7 August 2017
8,9

Ervaring:


7 August 2017
7,9

Ervaring:


7 August 2017
8,9

Ervaring: Sepp heeft een super tijd gehad! Het programma was precies wat hij ervan verwachtte en de link naar de Grijze Jager boeken was er steeds. Leiding was goed en bij calamiteit werden we goed op de hoogte gehouden.

Opmerking: Naast het vlottenbouwen zijn ze niet echt het terrein af geweest, misschien leuk om wat meer op pad/avontuur te gaan? Een speurtocht over de hei? Ergens fruit of een ijsje halen?


7 August 2017
8,2

Ervaring:


6 August 2017
9,9

Ervaring: Met een gerust hart laat ik onze dochter achter op een kamp van Club Adventure


2 August 2017
9,0

Ervaring: Ik vond het leuk dat er een heel verhaal in zat, en dat je de hele week naar het eindgevecht toe werkt.


2 August 2017
9,9

Ervaring:


2 August 2017
10,0

Ervaring: Jim en zijn broertje hebben een fantastische week gehad in het Grijze Jagers kamp en zien er nu al naar uit om volgend jaar weer te mogen gaan.


2 August 2017
8,9

Ervaring: Leuke begeleiding en activiteiten.

Opmerking: Soms waren de groepen erg groot en moesten we lang op ons beurt wachten.


2 August 2017
9,0

Ervaring:

Opmerking: Soup ook op lunch tijd


24 July 2017
8,7

Ervaring: De aanval op het kamp was erg spannend.


19 July 2017