Avontuurlijke en actieve jeugdvakanties

  • Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop
Club Adventure Jeugdvakanties > Jeugdvakanties 10 t/m 13 jaar > Grijze Jager kamp

Grijze Jager kamp

WORDT EEN ECHTE GRIJZE JAGER!

Het enige en echte zomerkamp van de mega populaire boekenserie “De Grijze Jager”! Wordt ook uitverkoren om Grijze Jager te worden en beleef of beleef vele avonturen?.

Programma Grijze Jager kamp

Onder toeziend oog van de leermeesters ga je de belangrijkste vaardigheden van de Grijze Jagers ervaren. Zo gaan we boogschieten en messen werpen op allerlei verschillende doelen en weet jij aan het einde van de vakantie feilloos elk doel te raken. Je gaat een ochtend naar de krijgsschool en leert hier perfect om te gaan met een zwaard en schild. Daarna kan jij je zwaard skills blijven oefenen op een houten doelwit.

Als een echte Grijze Jager zal jij je ongezien moeten verplaatsen door de bossen tijdens de Hunting Game. Bewapend met pijl en boog en voorzien van een camouflage mantel ga je op zoek naar de tegenstander. Ben jij de jager of de opgejaagde? Ook ga je kruipen en sluipen door donkere gangenstelsels, trotseer je verschillende obstakels en los je de vreemdste raadsels op met de andere Grijze Jagers.

Niet alleen op de grond, maar ook hoog in de bomen gaan we ons ongezien verplaatsen via een uitdagend klimparcours. We beklimmen een reusachtige ladder tot helemaal bovenaan en maken tenslotte een vrije sprong om daarna met beide benen weer op de grond te staan.

Beleef avonturen als een echte Grijze Jager

Zo koken we ook een avond op het vuur en roosteren we marshmallows. Verder genieten we iedere avond van een gezellig kampvuur en luisteren we naar spannende verhalen. In de avonduren is er nog meer te beleven waaronder leuke bosspelen en een spannende avondtocht. Verder beleven we nog meer avonturen zoals het varen op een zelfgemaakt vlot.

In de rustmomenten is natuurlijk ook tijd voor het lezen van de nieuwste Grijze Jager boeken uit onze boekenkast. We sluiten de week af met een groot Grijze Jagers Feest met een heerlijke barbecue en muziek.

Alle activiteiten zijn veilig en afgestemd op de leeftijd. Zo hebben de pijlen rubberen bollen als punt en zijn de werpmessen van kunststof. Ook worden er helmen en veiligheidsgordels gedragen!

Elke zomer beleven de Grijze Jagers een nieuw avontuurlijk verhaal!

Prijs Grijze Jager kamp

€ 599,- 7 dagen Boek vakantie
Kinderen en ouders beoordelen onze jeugdvakanties met een: 9.1 Bekijk de recenties op klantenvertellen.nl

Voorbeeld dagprogramma

Hieronder zie je een voorbeeld zoals een dag er bij het Grijze Jager kamp uit ziet.

Programma
08:00 uur Opstaan
08:30 uur Ontbijt
09:30 uur Zwaardvechttraining
12:30 uur Lunch
13:30 uur Hunting game
16:30 uur Vrije tijd
17:30 uur Diner
18:30 uur Vrije tijd
19:00 uur Kampvuur avond
21:30 uur Bedtijd

Algemeen programma

Naast de hoofdactiviteiten (highlights) horende bij het vakantiekamp hanteren we ook een algemeen programma.
Deze activiteiten zijn speciaal geselecteerd voor kinderen en zorgen voor vermaak in de ‘vrije’ uurtjes of avonduren. Het zijn dus activiteiten die echt leven onder de kinderen en heel erg populair zijn.

Voorbeelden:
- Kennismakingsspelen
- Bosspelen (o.a. outdoor game cards)
- Sport- en spelactiviteiten
- Keuze onderdelen (bordspelletjes, boekje lezen e.d.)
- Kampvuur met marshmallows
- Entertainment
- Spelshow
- Filmavond

Locatie Overasselt - Blokhutten

Tijdens deze vakantie verblijf je op een unieke locatie, prachtig gelegen te midden van het uitgestrekte Natuurreservaat “De Hatertse & Overasseltse Vennen”. Hier ligt ons Blokhutten groepsverblijf horende bij groepslocatie “Het Buitencentrum Overasselt”. De locatie ligt ten zuidwesten van Nijmegen en is volledig omringd door bos, heide- en vennengebied.

Kaartje Overasselt rijk van nijmegen

Blokhutten groepsverblijf

Het blokhutten groepsverblijf is speciaal en exclusief voor het Grijze Jager kamp. Het back-to-basic kamp omringd door bomen zorgen voor een echte Grijze Jager beleving. Je overnacht in gezellige houten blokhutten voorzien van stapelbedden. Verder bevindt zich er een recreatie groepsverblijf met openslaande deuren, goede sanitaire voorzieningen, keuken blokhut en een eigen kampvuurplaats.

Terrein en omgeving

Op onze locatie in Overasselt beschikken we ook over een 3,5 hectare eigen terrein. Het terrein bestaat uit sportvelden en een speelbos met elementen (geschikt voor avond- en bosspelen). Veel activiteiten kunnen op eigen terrein gedaan worden want we beschikken oa. over een eigen klimbos, klimmuur en een vaste boogschietbaan.

Buiten ons terrein is er in de omgeving ook van alles te beleven. Zo kunnen we gaan struinen en wandelen door de overweldigende natuur van het natuurreservaat. Een recreatieplas en watersportrecreatie bevinden zich op korte afstand van onze locatie.

Klik hier voor meer informatie en foto's van de Blokhutten.

Vervoer

Vervoer van deelnemers naar het vakantiekamp dient zelf geregeld te worden. Kinderen die met het openbaar vervoer komen, kunnen – na overleg met de organisatie – van het dichtstbijzijnde treinstation of bushalte worden opgehaald.

Tijden

Start vakantieweek: zondag om 12.30 uur
Einde vakantiekweek: zaterdag om 11.00 uur

Adres

Het Buitencentrum Overasselt
Sint Walrickweg 9
6611 KG Overasselt

Week Aantal dagen Locatie Prijs Beschikbaarheid
29 - zo 12 jul t/m za 18 jul 2020 7 dagen Overasselt € 599.00 Te boeken
31 - zo 26 jul t/m za 1 aug 2020 7 dagen Overasselt € 599.00 Te boeken
32 - zo 2 aug t/m za 8 aug 2020 7 dagen Overasselt € 599.00 Te boeken
33 - zo 9 aug t/m za 15 aug 2020 7 dagen Overasselt € 599.00 Te boeken
34 - zo 16 aug t/m za 22 aug 2020 7 dagen Overasselt € 599.00 Te boeken

Laatste update 12-11-2019

Bekijk hier de beschikbaarheid van alle vakantiekampen.

Heldere prijzen

Wij streven er naar om volledig transparant te zijn in alles wat wij doen en dat zie je terug in onze prijzen. Bij ons betaald u naast de reissom geen extra boekingskosten, administratiekosten of andere verplichte toeslagen.

Wij bieden enkel als service nog wat extra mogelijkheden aan, zoals bijvoorbeeld het huren van een ruitercap (ponykamp) of de mogelijkheid om te betalen in termijnen.

Naast een beetje zakgeld voor een extraatje zijn er verder geen onverwachte kosten.

Gezinskorting
Wanneer er meerdere kinderen uit één gezin een vakantiekamp boeken, krijgt u een korting van € 20,00 op de reissom per deelnemer.

Groepskorting
Wanneer u 5 deelnemers of meer wilt aanmelden, kunnen wij een korting op de reissom per deelnemer aanbieden.

5 t/m 7 deelnemers: 7% korting op de reissom per deelnemer
8 t/m 10 deelnemers: 10% korting op de reissom per deelnemer
Meer dan 11 deelnemers: 15% korting op de reissom per deelnemer

Neem voor het boeken contact met ons op voor de kortingscode.

Club Member
Ben je al eens vaker met Club Adventure op vakantie geweest, dan ontvang je van ons een kortingscode. Voer deze code in bij het boeken van een vakantie voor 2020. Je bent dan “Club Member 2020”.

Voordelen voor Club Members:

€ 25,00 korting op de reissom bij het boeken van een 7-daags vakantiekamp / € 12,50 korting bij het boeken van een 4-daags vakantiekamp
€ 6,00 zakgeld tegoed tijdens een vakantiekamp in Nederland

Hieronder vindt u meer belangrijke informatie voor ouders / verzorgers. U ziet praktische informatie over een aantal onderwerpen waar u als ouders / verzorgers mee te maken krijgt als uw zoon en/of dochter mee gaat op een vakantiekamp.

- Vertrekgarantie
- Vervoer en tijden
- Begeleiding
- Tijdens het vakantiekamp
- Extra mogelijkheden
- Verzekeringen
- Betaling
- Reisdocumenten
- Keurmerken
- Duurzaam en sociaal
- Veelgestelde vragen

Recente Beoordelingen

8

Ervaring: Top

Opmerking: Top


3 September 2019
10

Ervaring: Weer een superleuke week gehad.

Opmerking: Mijn zoon ging voor het derde jaar op Grijze Jager Kamp dus dat zegt eigelijk al genoeg. Zelf was ik bang dat het misschien zou tegenvallen (zijn verwachtingen waren torenhoog), maar achteraf bleek het juist het allerleukste kamp te zijn van alle drie... Hoewel hij volgend jaar eigenlijk te oud is, hoopt hij dat hij toch nog een keer mag, of dat er een 13+ versie komt. Mijn enige kritiekpuntje: hij stond niet geregistreerd als club member hoewel hij dat dus wel was. Daardoor kreeg hij geen kaart met ‘snoeptegoed’, waar hij zich nou nét op had verheugd!


29 August 2019
10

Ervaring: Mijn zoon heeft een geweldige tijd gehad en zit nog steeds vol met verhalen

Opmerking: Een week lekker veel buiten zijn en nieuwe dingen leren! De begeleiding was prima. Mijn zoon was super enthousiast


28 August 2019

Meer Jeugdvakanties

10 t/m 13 jaar

Survivalkamp Nederland 7 dagen

Bekijk dit kamp 8.5
10 t/m 13 jaar

Bushcraft Lodge Camp 7 dagen

Bekijk dit kamp 8.4
10 t/m 13 jaar

Adventure & Fun

Bekijk dit kamp