Avontuurlijke en actieve Jeugdvakanties

Club Adventure Jeugdvakanties > Informatie ouders > Verzekeringen

Verzekeringen

Annuleringsgarantie

Het kan gebeuren dat u de geboekte reis van uw kind onverwacht moet annuleren. Deze annulering dient schriftelijk te gebeuren. De annuleringskosten bedragen minimaal 15% per geboekte reis, terwijl bij annulering binnen één maand voor aanvang van de reis 90% van de reissom verschuldigd is.

Indien u een annuleringsregeling heeft afgesloten en u – in overeenstemming met de annuleringsvoorwaarden – een geldige reden heeft tot annulering, krijgt u de reissom vergoed.

Een annuleringsregeling kunt u via Club Adventure Jeugdvakanties afsluiten.

Bekijk hier de voorwaarden van de annuleringsgarantie.

Op het boekingsformulier kunt u uw voorkeur aangeven.

 

Reisverzekering

Voor de aansprakelijkheid-, goederen-, reis- en/of zorgverzekering van deelnemers dient u zelf te zorgen! Eventuele gemaakte kosten zijn voor eigen rekening of voor rekening van uw verzekering.

Het is mogelijk om via Club Adventure Jeugdvakanties een Reisongevallen-/Reisbagageverzekering af te sluiten. Wij bieden een Reisongevallen-/Reisbagageverzekering aan, waarbij ook de bijzondere sporten zijn meeverzekerd (zoals paardrijden, klimmen en abseilen, wakeboarden) net als sport, spel en survival.

Bekijk hier de voorwaarden van de Reisongevallen-/Reisbagageverzekering.

Op het boekingsformulier kunt u uw voorkeur aangeven.

 

Indien u buiten Nederland woonachtig bent, is het niet mogelijk om een verzekering af te sluiten. U kunt dan uitsluitend in uw eigen land een verzekering afsluiten!

Bekijk meer informatie ouders

Extra mogelijkheden

Bekijk deze pagina