Avontuurlijke en actieve Jeugdvakanties

Club Adventure Jeugdvakanties > Informatie ouders > Verzekeringen

Verzekeringen

Annuleringsgarantie

Het kan gebeuren dat u de geboekte reis van uw kind onverwacht moet annuleren. Deze annulering dient schriftelijk te gebeuren. De annuleringskosten bedragen minimaal 15% per geboekte reis, terwijl bij annulering binnen één maand voor aanvang van de reis 90% van de reissom verschuldigd is.

Indien u een annuleringsregeling heeft afgesloten en u – in overeenstemming met de annuleringsvoorwaarden – een geldige reden heeft tot annulering, krijgt u de reissom vergoed.

Een annuleringsregeling kunt u via Club Adventure Jeugdvakanties afsluiten.

Bekijk hier de voorwaarden van de annuleringsgarantie.

Op het boekingsformulier kunt u uw voorkeur aangeven.

 

Reisverzekering

Voor de aansprakelijkheid-, goederen-, reis- en/of zorgverzekering van deelnemers dient u zelf te zorgen! Eventuele gemaakte kosten zijn voor eigen rekening of voor rekening van uw verzekering.

Het is mogelijk om via Club Adventure Jeugdvakanties een uitgebreide reisverzekering af te sluiten. Wij bieden een Adventure & Survival verzekering aan, waarbij ook de bijzondere sporten zijn meeverzekerd (zoals paardrijden, klimmen en abseilen, wakeboarden) net als sport, spel en survival.

Bekijk hier de voorwaarden van de Adventure & Survival verzekering.

Op het boekingsformulier kunt u uw voorkeur aangeven.

mondial-300x118

Indien u buiten Nederland woonachtig bent, is het niet mogelijk om een verzekering af te sluiten. U kunt dan uitsluitend in uw eigen land een verzekering afsluiten!

Bekijk meer informatie ouders

Extra mogelijkheden

Bekijk deze pagina