Avontuurlijke en actieve Jeugdvakanties

Club Adventure Jeugdvakanties > Informatie ouders > Vervoer en tijden

Vervoer en tijden

Vakantieweken Nederland

Vervoer van deelnemers van en naar een Club Adventure kamp in Nederland dient zelf geregeld te worden. Kinderen die met het openbaar vervoer komen, kunnen – na overleg met de kampleiding – van het dichtstbijzijnde treinstation of bushalte worden opgehaald.

De vakantieweken binnen Nederland beginnen op zondag om 14.00 uur en eindigen op zaterdag om 11.00 uur. Met uitzondering van het Grijze Jager kamp welke start op zondag om 12.30 uur en eindigt op zaterdag om 11.00 uur.

Wordt er gekozen voor het 4-daagse Outdoor kids Camp, het 4-daagse Survival Overasselt of het 4-daagse Bushcraft Camp, dan loopt de vakantie van zondag 14.00 uur t/m woensdag 16.00 uur.

Voor de vakantiekampen zonder overnachting gelden andere dagen en tijden. Van maandag t/m vrijdag start het vakantiekamp dagelijks in de ochtend om 08.30 uur en eindigt het in de middag om 17.00 uur.

Vakantieweken België (Ardennen)

Het vervoer met een luxe touringcar is bij de prijs inbegrepen. De touringcar opstapplaats is Het Buitencentrum Overasselt (nabij Nijmegen). Het vertrek is op zondag om 12.30 uur. Op zaterdag om 13.30 uur wordt de touringcar hier weer terug verwacht. Uiteraard staat de reis onder begeleiding van de kampleiding van Club Adventure.

Blokje-bus touringcar

Bekijk meer informatie ouders

Tijdens de vakantieweek

Bekijk deze pagina

Begeleiding

Bekijk deze pagina