pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
  • Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop
Club Adventure Jeugdvakanties > Jeugdvakanties 10 t/m 13 jaar > Bushcraft Lodge Camp 7 dagen

Bushcraft Lodge Camp 7 dagen

BUSHCRAFT IS VOOR ECHTE AVONTURIERS!

Bushcraft betekent overleven in de natuur. En dat is wat je gaat doen deze vakantie!

Programma Bushcraft Lodge kamp

Midden in de bossen verscholen ligt ons volledig uit hout opgetrokken basiskamp: “De Bos Lodges”. Hier zal je jouw bushcraft vakantie verblijven met je leeftijdsgenoten.

We zetten een heuse expeditie op en laten je kennis maken met diverse overlevingstechnieken. Je maakt een onderkomen van materiaal uit de natuur, je filtert water en leert eetbare planten herkennen. Ook ga je op zoek naar dierensporen, maak je een brandnetelsoepje en ervaar je nog veel meer.

Overdag monteren wij onze wild-spot camera’s in het bos en creëren een eet- / drinkplek voor de dieren. Zodra de camera’s in de nacht dieren spotten, maakt het automatisch foto’s. Elke ochtend dus weer spannend welk dier gespot is!

Je leert vuur maken met behulp van boomschors en een magnesiumstick. We maken de lekkerste panini’s in onze bakijzers, bakken een ei op een steen uit het vuur en poffen onze eigen popcorn voor de avond. Voorzien van een zaklamp lopen we in groepjes een spannende reflectortocht door de bossen.

Bepakt met slaapzak, tarp, vishengel, visnet, firesteel en GPS springen we op de MTB’s en gaan we op Veluwe Safari om te kijken of we alles wat we geleerd hebben in de praktijk kunnen brengen. We gaan op zoek naar een geschikte bivakplek voor de nacht. Voor we dat doen moeten we eerst op zoek naar ingrediënten voor de avondmaaltijd. Deze ingrediënten zijn te verdienen met opdrachten onderweg. Al vrij snel komen we een vijver tegen vol heerlijke vis. Daar werpen we onze hengels uit om voldoende te vangen voor iedereen. De GPS wijst uiteindelijk de weg naar de bivakplaats, waar we het vuur aansteken. We maken de gevangen vis schoon om deze vervolgens lekker te bakken boven het vuur.

Voor de nacht monteren we de hangmatten tussen de bomen, spannen we het muskietennet en bevestigen we (mocht het nodig zijn) een waterdicht tarp dakje erboven. Je gaat een meter boven de grond slapen en een comfortabele nacht tegemoet midden in de natuur. Een unieke beleving!

Verder trotseren we hindernissen op hoogte in ons klimbos, lopen we een tocht met walkie talkies, leer je goed te richten tijdens het boogschieten en ga je boomklimmen in onze speciale monkeytrees. In verschillende spetterende proeven zal je al je nieuwe bushcraft skills nodig hebben!

In de vrije uurtjes kan je deelnemen aan diverse sport- en spelactiviteiten op het terrein. Wil je liever chillen, lezen in een mooi boek of het gewoon even rustig aan doen? Dat kan ook. Ook in de avonduren is er van alles te beleven. Zo bakken we marshmallows boven het kampvuur, is er een foodtruckfestival, spelen we outdoor games in het bos en is er volop entertainment met muziek en leuke spelshows.

Het Bushcraft Camp is ook voor 4 dagen beschikbaar. Lees hier meer over het Bushcraft Camp 4 dagen.
Het Bushcraft Camp bieden wij ook voor de leeftijdsgroep 8 t/m 10 jaar aan. Lees meer over het Bushcraft Camp 8 t/m 10 jaar.

Highlights

- Fire Skills & Nature Cooking
- GPS-tocht
- Forel vissen
- Bivak in hangmatten
- Wild-spot camera
- Mountainbiken
- Obstacle run
- Klimbos
- Monkey-klimmen
- Reflectortocht

Prijs Bushcraft Lodge Camp 7 dagen

Boek vakantie
Kinderen en ouders beoordelen onze jeugdvakanties met een: 9.0 Bekijk de recenties op klantenvertellen.nl

Voorbeeld dagprogramma

Hieronder zie je een voorbeeld zoals een dag er bij het Bushcraft Lodge Camp uit ziet.

Programma
 08:00 uur  Opstaan
 08:30 uur  Ontbijt
 09:30 uur  Wild-Spot camera
 10:00 uur  Fire Skills & Nature Cooking
 12:30 uur  Lunch
 13:30 uur  Obstacle run
 16:30 uur  Vrije tijd
 17:30 uur  Diner
 18:30 uur  Vrije tijd
 19:00 uur  Reflectortocht
 21:30 uur  Bedtijd

Algemeen programma

Naast de hoofdactiviteiten (highlights) horende bij het vakantiekamp hanteren we ook een algemeen programma.
Deze activiteiten zijn speciaal geselecteerd voor kinderen en zorgen voor vermaak in de ‘vrije’ uurtjes of avonduren. Het zijn dus activiteiten die echt leven onder de kinderen en heel erg populair zijn.

Voorbeelden:
- Kennismakingsspelen
- Bosspelen (o.a. outdoor game cards)
- Sport- en spelactiviteiten
- Keuze onderdelen (bordspelletjes, boekje lezen e.d.)
- Kampvuur met marshmallows
- Foodtruckfestival
- Spelshow
- Filmavond

Locatie Oldebroek - Bos lodges

Een prachtig basic verblijf midden in de natuur van de Veluwse bossen net onder Zwolle. Hier liggen onze houten bos lodges horende bij onze groepslocatie “Het Buitencentrum Oldebroek”.

Omgeving Oldebroek kaartje 2

Bos lodges

De Bos lodges is een volledig uit hout opgetrokken verblijfslocatie in de bossen van Oldebroek. Deze bestaat uit 36 slaapplaatsen in 4-persoons slaapkamers (houten stapelbedden) verdeeld over drie slaaplodges. Er is een heerlijke ruime recreatie lodge van 90 m2 aanwezig voorzien van houtkachel, open keuken en een overdekt terras. Daarnaast beschikt de locatie over luxe prive sanitair (4 toiletten en 4 douches) en een eigen kampvuurplaats.

De houten Bos lodges zijn speciaal en exclusief voor het Bushcraft Lodge Camp.

Terrein en omgeving

Op onze locatie in Oldebroek beschikken we over een privéterrein van 23 hectare met een volleybalveld, basketbalveld en heerlijk groot bos voor allerlei gebruik. Op het eigen activiteitenterrein beschikken we o.a. over een vuurtent met kampvuurplaats, een eigen klimbos en klimbomen.

Buiten ons terrein is er in de omgeving ook van alles te beleven. De ligging van de locatie is al prachtig. We zijn omringd door bossen en liggen midden in een mooi en beschermd natuurgebied. Een heerlijke wandeling over het natuurpad brengt ons langs verschillende beleefpunten, waaronder een heide uitkijkpost. Ook lopen er diverse ATB-routes door de bossen.

Klik hier voor meer informatie en foto's van de Bos lodges

Vervoer

Vervoer van deelnemers naar het vakantiekamp dient zelf geregeld te worden. Kinderen die met het openbaar vervoer komen, kunnen – na overleg met de organisatie – van het dichtstbijzijnde treinstation of bushalte worden opgehaald.

Tijden

Start vakantieweek: zondag om 14.00 uur
Einde vakantiekweek: zaterdag om 11.00 uur

Adres

Het Buitencentrum Oldebroek
Broekeroordsweg 9
8095 RM 't Loo Oldebroek

De data en prijzen voor de zomerkampen 2021 zullen binnenkort op onze website zichtbaar zijn. De zomerkampen 2021 zijn vanaf eind oktober te boeken!

Heldere prijzen

Wij streven er naar om volledig transparant te zijn in alles wat wij doen en dat zie je terug in onze prijzen. Bij ons betaald u naast de reissom géén extra boekingskosten, administratiekosten of andere verplichte toeslagen.

Naast een beetje zakgeld voor een extraatje zijn er verder géén onverwachte kosten.

Gezinskorting
Wanneer er meerdere kinderen uit één gezin een vakantiekamp boeken, krijgt u een korting van € 20,00 op de reissom per deelnemer.

Groepskorting
Wanneer u 5 deelnemers of meer wilt aanmelden, kunnen wij een korting op de reissom per deelnemer aanbieden.

5 t/m 7 deelnemers: 7% korting op de reissom per deelnemer
8 t/m 10 deelnemers: 10% korting op de reissom per deelnemer
Meer dan 11 deelnemers: 15% korting op de reissom per deelnemer

Neem voor het boeken contact met ons op voor de kortingscode.

Club Member
Ben je al eens vaker met Club Adventure op vakantie geweest, dan ontvang je van ons een kortingscode. Voer deze code in bij het boeken van een vakantie voor 2020. Je bent dan “Club Member 2020”.

Voordelen voor Club Members:

€ 25,00 korting op de reissom bij het boeken van een 7-daags vakantiekamp / € 12,50 korting bij het boeken van een 4-daags vakantiekamp
€ 6,00 zakgeld tegoed tijdens een vakantiekamp in Nederland

Hieronder vindt u meer belangrijke informatie voor ouders / verzorgers. U ziet praktische informatie over een aantal onderwerpen waar u als ouders / verzorgers mee te maken krijgt als uw zoon en/of dochter mee gaat op een vakantiekamp.

- Vertrekgarantie
- Vervoer en tijden
- Begeleiding
- Tijdens het vakantiekamp
- Extra mogelijkheden
- Verzekeringen
- Betaling
- Reisdocumenten
- Keurmerken
- Duurzaam en sociaal
- Veelgestelde vragen

Meer Jeugdvakanties

10 t/m 13 jaar

Survivalkamp Nederland 7 dagen

Bekijk dit kamp 8.6
10 t/m 13 jaar

Grijze Jager kamp

Bekijk dit kamp 9.0
10 t/m 13 jaar

Game & Reality Camp 7 dagen

Bekijk dit kamp 8.6

Recente Beoordelingen

7

Ervaring: Onze twee dochters hadden weer een super week gehad!

Opmerking: Ons kind was aan het begin van de week verdrietig aan de telefoon, ik heb contact opgenomen met de kamp-coördinator en deze reageerde begripvol en er zijn direct stapjes genomen om haar prettiger te laten voelen. De week is uiteindelijk heel goed voor haar geweest, zelf een overwinning. Complimenten aan jullie! Verder een actieve week, vol gezelligheid. De kampleiding en de sfeer die ze creeëren en meebrengen maakt de week nog gaver. Fijn dat er duidelijke bedtijden worden gehanteerd. Je haalt geen doodmoe kind op. Het eten bij Bushcraft ervaarde mijn dochter soms iets minder, eten maken op vuur had niet het beste resultaat, mislukte pasta.


6 August 2020
10

Ervaring: Ongelooflijk blij kind

Opmerking: Mijn dochter wilde langer blijven en niet mee naar huis! Dat zegt alles over het kamp. Lieve mensen, toppers, volgend jaar weer!


6 August 2020
9

Ervaring: Mijn zoon heeft een topweek gehad!

Opmerking: We zijn nu bijna een week verder en nog steeds vertelt mijn zoon nog vele verhalen over het kamp! "Alleen de bedden zijn een beetje hard, de hangmat tijdens de bivak slaapt dan weer heerlijk" (dixit zoonlief) Ouders krijgen goede informatie vooraf én tijdens het kamp via de ouderapp. Heel fijn. Volgend jaar weer!


6 August 2020
9

Ervaring: Geweldig

Opmerking: Het was de eerste keer dat mijn zoon met jullie op kamp ging, ook de eerste keer dat hij zonder iemand te kennen op kamp ging, maar hij heeft echt genoten en vond het allemaal heel 'cool'. De kinderen waren aardig, er werd niet gepest en er was goede en aardige begeleiding. Hij was nu 4 dagen gegaan maar zei bij ophalen volgend jaar een week te willen:-)


5 August 2020
9

Ervaring: Perfecte organisatie, prachtige lokatie en ontspannen sfeer

Opmerking: Zie hierboven. Onze zoon en zijn neefje hebben een superleuk Bush Craft Lodge kamp beleefd van zondag tm woensdag. Dank voor de fantastische zorgen en de gezelligheid. Klein verbeterpuntje vind ik overdracht terug naar de ouders op woensdagmiddag. De jongens stonden al klaar op het ontvangstpleintje, dus we hadden de jongens zo te pakken. Maar de overdracht verliep eigenlijk zonder actieve tussenkomst van iemand van de organisatie. Al is het maar 2 minuten, toch leuk om even actieve terugkoppeling te krijgen van iemand die bij de groep van je kind betrokken is geweest. Kan zeker ook door Covid-19 komen, realiseer ik me.


29 July 2020
9

Ervaring: Het was leuk en ik heb nieuwe vriendjes leren kennen

Opmerking: Leiding was heel aardig en lief. Het eten was lekker. Jammer dat de deur van t hutje overdag op dit ging. Ik wil volgend jaar weer.


29 July 2020
10

Ervaring: Super gaaf

Opmerking: Onze zoon ging dit jaar voor het eerst mee naar het Bush Craft Lodge camp. Hij heeft het super gehad. Erg leuke groep kinderen en begeleiders. Zeker voor herhaling vatbaar.


28 July 2020
10

Ervaring: Beste kamp ooit

Opmerking: Daan heeft het enorm naar zijn zin gehad. Ook al was het geen mooi weer, het slapen in hangmatten binnen was ook erg leuk. Forel vissen vond hij het leukst. Er was goed contact met de andere kinderen.


13 July 2020
9

Ervaring: Heel leuk en je deed coole dingen

Opmerking: De activiteiten waren leuk, het eten was goed, je sliep lekker in de blokhutten en de begeleiding was ook leuk en gezellig.


2 September 2019
8

Ervaring: Heel leuk goed naar mijn zin gehad

Opmerking: Ik heb veel nieuwe dingen geleerd en we hadden een leuke groep , ik heb veel activiteiten gedaan dus het was nooit saai


10 August 2019
10

Ervaring: Beter dan vorig jaar

Opmerking: Dit jaar waren de soorten activiteiten hetzelfde als vorig jaar, maar dit jaar waren de activiteiten uitgebreider en leuker.


8 August 2019
8

Ervaring: Het was leuk, maar 7 dagen is echt te kort!

Opmerking: Kids hebben het ook dit jaar weer heerlijk gehad. Ik baalde wel dat die app het niet deed en dat ik geen foto’s en verslagen heb kunnen lezen zoals vorig jaar. Dit was echt een behoorlijk min punt.


8 August 2019
10

Ervaring: Wat een leuk kamp!!

Opmerking: Mijn zoon heeft genoten! Programma was aangepast vanwege de hitte, maar zwemmen is ook gewoon heerlijk. De leiding was erg fijn en ook voor de thuisblijvers is het dagboek iets waar elke morgen naar uitgekeken werd. Niets dan positieve woorden over Club Adventure. Volgend jaar weer!


6 August 2019
9

Ervaring: Uitgelaten en voor herhaling vatbaar!

Opmerking: Voor de eerste keer op kamp, is goed bevallen.


30 July 2019
10

Ervaring: Heel erg leuk!

Opmerking: Het was heel erg leuk, en ook als je de taal niet zo goed spreekt, kun je veel lol hebben.


24 July 2019
9

Ervaring: Superkamp. Goede begeleiding, leuke activiteiten

Opmerking: Onze zoon heeft het heel leuk gehad. Alleen maar enthousiaste verhalen. Onze zoon had zakgeld bij zich, maar als je dit niet had kon je de hele week geen snoepje eten. Dat had wel iets duidelijker aangegeven mogen worden


16 July 2019
7,7

Ervaring:


26 August 2018
9,0

Ervaring: Mijn dochter vond het een super leuk kamp en was erg blij dat ze gegaan was. Slapen in het bos was het hoogtepunt ondanks (of juist door?) de regen


23 August 2018
8,7

Ervaring: Kinderen waren erg kritisch bij vertrek maar kwamen enthousiast terug ! Dat zegt genoeg.... Ze hadden het erg naar hun zin gehad.


22 August 2018
7,4

Ervaring: Mijn zoontje heeft een hele mooie ervaring gehad, de begeleiding was goed en er was voldoende te doen. Volgend jaar weer.


13 August 2018
8,3

Ervaring: Onze beide kinderen vonden het erg leuk. Ze hebben een halve week mee gedaan. Ze zouden wel een hele week willen blijven maar vonden het slapen toch wel erg spannend (en daardoor weinig). Onze oudste zou zelfs aan het eind van deze zomervakantie nog een halve week willen...

Opmerking: Volgend jaar zijn onze oudste twee er zeker weer bij!


27 July 2018
8,0

Ervaring:


24 July 2018
10,0

Ervaring: Heel erg goed geregeld. Echt super.


24 July 2018
9,1

Ervaring: Eerste keer op kamp. Voor de zekerheid maar de 'korte versie' geboekt, met de optie tot verlenging. Vlak voor het einde een dolgelukkig kind aan de telefoon, die heel graag langer wil blijven. Super!


24 July 2018
9,0

Ervaring: Onze zoon van 12 heeft een super leuke week gehad, bij het vertrek riep hij gelijk "Tot volgend jaar! " Dit zegt voldoende toch? Bedankt voor de goede organisatie!

Opmerking: Graag de fotoboeken Bushcraft jong en oud scheiden op de website mijnclubadventure.nl dan kunnen wij thuis nog meer meegenieten!


24 July 2018
10,0

Ervaring: Sara, Jens en Coen zijn nu voor de tweede keer bij jullie op kamp geweest en ze hebben weer de tijd van hun leven gehad. Het was een week vol avonturen voor ze en ze kunnen niet ophouden erover te praten. Voor Sara was het buiten slapen en vuurtje stoken hoogtepunten en voor de jongens in de outdoor experience de escape room, broodjes bakken en laser game. Reken maar op onze aanmelding volgend jaar :-).

Opmerking: Geen enkele, houden zoals het is!


16 July 2018
9,0

Ervaring:


14 July 2018
8,7

Ervaring: Een hele blij jongen die terug kwam van kamp. Veel nieuwe vrienden had gemaakt en veel sportieve activiteiten ondernomen.


20 September 2017
7,7

Ervaring: Tim heeft enorm genoten van het vierdaagse bushcraft kamp. Leuk ontvangst, aardige begeleiding, prima accommodatie. Wat wij minder vonden is dat het een 4-daags kamp wordt genoemd, maar in werkelijkheid neer komt op nog geen 3. Zondagmiddag start het programma om 15.00 uur en woensdag moeten ze om 11.00 uur worden opgehaald. Die ochtend hebben ze nog wel kort geklommen,....maar het boogschieten wat ook op de planning/het programma stond was alleen voor het 7 daagse kamp bedoeld. Beetje jammer.

Opmerking: Duidelijker vooraf de tijdstippen communiceren.


30 August 2017
9,9

Ervaring: Mijn zoon heeft gekozen om het kamp te doen tot woensdag. Hij heeft erg getwijfeld of hij door ging tot zaterdag. De leiding heeft het heel goed opgepakt. Ze hebben hem alle ruimte gegeven om hem zelf de keuze te laten maken. Mijn zoon heeft gekozen om door te gaan tot zaterdag. Helaas belde hij woensdag op dat hij liever naar huis wilde. Ook de slaapkamers vond ik positief. Er liggen niet te veel jongens op 1 kamer. Aankomst is goed geregeld en duidelijke uitleg.

Opmerking: Mijn zoon had graag maandag willen bellen, maar er was voor gekozen dat zijn groep niet mocht bellen maandag. Dit is jammer. Zelf vind ik dat je dit elke dag moet aanbieden.


30 August 2017
8,9

Ervaring:


24 August 2017
9,0

Ervaring: Derek heeft het heel erg naar zijn zin gehad. Goed gegeten en vroeg naar bed!


15 August 2017
9,3

Ervaring: Goede begeleiding en leuk programma, waarbij ook nog veel geleerd is. David houdt erg van de natuur en alles wat daarmee samenhangt. Volgend jaar het Grijze Jagerskamp! Ook fijn dat er een optie is om te verlengen.

Opmerking: Enige wat David jammer vond was dat er niet genoeg fietsen waren bij de BMX.


15 August 2017
8,0

Ervaring:


12 August 2017
8,1

Ervaring:


9 August 2017
8,9

Ervaring: Julia en Sterre hebben een fantastische week gehad. Wat wij daarna hebben gehoord over de begeleiding, het eten, de sfeer, het programma heeft onze verwachtingen overtroffen. Zeer professioneel, goed uitgewerkt, met voldoende aandacht voor veiligheid en welzijn van de kinderen, echt super!! De meiden vonden het grandioos en hebben de week erna gewoonweg heimwee gehad naar het kamp en de vriendinnen die ze er hebben gemaakt. Ook het dagboek met foto's via de website was erg leuk (voor ons als naslagwerk)


30 July 2017
8,1

Ervaring: Nolan vond het zo leuk dat hij graag langer wou blijven.


27 July 2017
8,9

Ervaring: Lucièn heeft een super vakantie gehad. Goede begeleiding, leuke activiteiten. Goed opgelost met de bivak: toen het begon te onweren, snel naar binnen.


26 July 2017
8,9

Ervaring: Mijn dochter heeft het enorm naar haar zin grhad; stoere activiteiten, leuke leiding.

Opmerking: Ontvangst was zeer goed georganiseerd. Ik vond als ouder het prettig dat de kinderen niet al te laat naar bed gingen; dan rakenze zo uitgeput.


26 July 2017
10,0

Ervaring: Valentijn kwam dolenthousiast thuis. Volgend jaar gaat hij zeker weer!


26 July 2017
7,1

Ervaring: Mooie omgeving, contact andere mensen, spellen en even weg van huis.

Opmerking: Jammer dat er geen toegang was tot air hockey, geen bordspellen. Ook jammer dat de echt toffe activiteiten pas in de 2e helft vd week kwamen.


26 July 2017
9,0

Ervaring: Top


24 August 2016
9,4

Ervaring: Ik vond het heel leuk en heb het echt naar mijn zin gehad! Het was heel gezellig en ik heb leuke mensen ontmoet.


24 August 2016
8,0

Ervaring: We hadden het heel anders verwacht. Begeleiding en flexibiliteit waren heel fijn. Dank!

Opmerking: Als een bepaalde tijd wordt gegeven waarop teruggebeld wordt, dat dan ook doen. Ps. Wij hebben per ongeluk een kussen meegenomen van club adventure naar huis; wat zullen we daarmee doen?


24 August 2016
8,9

Ervaring:


24 August 2016
8,1

Ervaring: Heleen werd heel goed opgevangen toen haar vriendin heimwee kreeg


24 August 2016
7,1

Ervaring: Prima jeugdkamp, voldoet aan alle verwachtingen, mijn dochter van 11 heeft het leuk gehad, veel stoere dingen gedaan. Ze was heel enthousiast bij terugkomst!


24 August 2016
9,4

Ervaring: Ondanks dat Eva vorig jaar al naar Bushcraft was geweest, was er ook dit jaar maar een kamp waar zij persé bij wilde zijn en dat was Bushcraft! Op ieder voorstel dat wij als ouders deden ("Leuk Eef, een weekje surfen?", "Misschien dit jaar een heus muziekkamp?"), kwam dat antwoord. En ook dit jaar maakten jullie de verwachtingen weer meer dan waar. Het is voor ons ouders geweldig om ons kind heel blij weer terug te zien na zo'n week in de wetenschap dat ze veilig en verantwoord begeleid is. Super bedankt! Jeroen en Jessica, 19 augustus 2016

Opmerking: Na een paar muggenbulten had het voor Eva wel fijn geweest als de begeleidster eventjes contact erover had opgenomen met ons, i.p.v. het haar direct af te raden de pil te slikken.


19 August 2016
8,9

Ervaring: Een week vol mooie ervaringen en herinneringen voor t leven!


17 August 2016
9,9

Ervaring: Onze dochter heeft genoten van een week kamp. De oorspronkelijke 4 dagen werden snel verlengd tot een week en ook die vloog voorbij! Wat extra ondersteuning (zowel fysiek als emotioneel) toen dat nodig was werd prima gegeven en afspraken werden nagekomen. Een zeer plezierige ervaring voor ons allemaal! Leuk ook om door de dagelijkse foto's en de verhalen op de hoogte gehouden te worden. Club Adventure werd door ons via internet gevonden dus het was een beetje een gok maar het is ons allemaal supergoed bevallen! Volgend jaar weer!


16 August 2016
8,6

Ervaring: De begeleiding was voor het begin tot het eind open en spontaan. De communicatie tijdens de kamp week was goed via de site. Veel foto's waardoor je goed kunt zien dat je kind het naar de zin heeft. We kregen ook een heel blij kind terug dat is mijn inziens al een positief iets. Dank jullie wel.

Opmerking: Slaapkamers iets schoner bij binnenkomst. Lag nog veel viezigheid op de grond en de plafonds waren zeer vies. Maar dit is een kleinigheid op al het leuke van die week.


10 August 2016
5,7

Ervaring: Mag het ook een negatieve zijn?

Opmerking: Laat het een feest zijn op de dagen wanneer het kind onder jullie hoede is..zonder dingen te moeten doen waar ze geen zin in hebben en zonder dingen te moeten eten die ze niet lusten. Een kind opvoeden kost een leven, dat doe je in 3 dagen. Maak van die 3 dagen een feest en ga niet telkens vragen of ze niet toch langer willen blijven! En ga zeker niet telkens vertellen wat ze allemaal Niet mee gaan maken omdat ze niet blijven.!! De rede waarom er gekozen is voor 3 dagen ligt vaak bij de ouder en niet bij het kind. Reactie Club Adventure; Jammer dat u dit zo ervaren heeft, want we doen ons best om van elke dag een topdag te maken ongeacht welk kamp. Het is zeker niet de bedoeling dat kinderen worden gepusht om te verlengen. Deze mogelijkheid wordt juist als service geboden en er wordt veel gebruik van gemaakt.


9 August 2016
9,0

Ervaring: Wij hadden een goede indruk van de locatie en de begeleiding bij brengen en ophalen.


8 August 2016
9,0

Ervaring: Jasper heeft een heerlijke tijd gehad, programma was een goede mix van uitdaging, gezelligheid en vermaak!


8 August 2016
8,0

Ervaring: Mijn zoon heeft het leuk gehad. Het dagboek op de site is fijn voor de ouders.


7 August 2016
8,7

Ervaring: Meike vond het klim bos en de monkeytrees geweldig. Het positieve van het kamp is dat Meike haar grenzen kan verleggen zonder dat ze het gevoel heeft op de vingers te worden gekeken. We zien dat het zelfvertrouwen van Meike groeit omdat ze weet dat ze dingen toch aandurft, dingen die ze in de thuissituatie niet snel zou doen. We hebben het vertrouwen dat clubadventure goed voor de kinderen zorgt. De kamp leiders die we gesproken hebben hebben zelf ook als kind kampen gedaan en ook zij dragen het enthousiasme uit dat Meike na thuiskomst laat zien. Vol met verhalen is ze thuisgekomen.

Opmerking: De Kids hebben een dag een flinke wandeling gemaakt. Het was wel een teleurstelling dat ze vervolgens op het eigen terrein waren uitgekomen. De ontvangst op zaterdag verliep onduidelijk. De Kids werden op een gegeven moment dmv borden naar hun eigen onderdeel gehaald en de activiteiten werden gestart. Er was geen toespraak van of centrale ontvangst door de kamp leiding. Er was geen afscheidsmoment tenzij je als ouder daar bij de leiding om vroeg, dan werd je kind gezocht en erbij gehaald om even snel een kus re geven. Nu was daarvoor geen tijd ingeruimd. Meike gaf aan dat ze de vrije tijd te lang vond en de mountainbike had een slagje kleiner gemogen. Het eten vond ze top!


5 August 2016
8,1

Ervaring:


3 August 2016
8,7

Ervaring: Onze zoon kwam heel blij en gezond terug (uitgerust zou ik zelfs durven zeggen). Hij vond alles leuk en heeft lekker gegeten en geslapen. Wij vonden de ontvangst bij aankomst super hartelijk en enthousiast, heel fijn. Misschien waren meteen namenstickers voor de kinderen fijn geweest, maar daar heb ik onze zoon niet over gehoord.

Opmerking: Ik heb het aan mijn zoon gevraagd: op zich had hij iets meer luxe op de lokatie fijn gevonden (horren voor de ramen, lekkerdere matrassen, grotere slaapkamers). Maar voor de rest was alles boven verwachting.


2 August 2016
7,4

Ervaring: Niels heeft samen met een vriendje deelgenomen. Hij werd zondag gebracht en dinsdag ochtend werden wij gebeld dat Niels buikpijn had en dat hij misschien heimwee had. Nadat Niels meerdere malen aangegeven had naar huis te willen bellen kreeg hij te horen dat dat niet mocht. Ik vind dit best een kwalijke zaak omdat mijn zoontje erg verdrietig is geweest dat hij mij niet mocht bellen. Ik denk dat dit toch gevolgen heeft op een volgend eventueel kamp. Verder was het eten goed en heeft hij zich toch nog vermaakt.

Opmerking: Ik had het prettig gevonden als de kinderen elke avond even snel naar huis mochten bellen, dan had in ons geval mijn zoontje de tijd misschien wel vol gemaakt.


2 August 2016
8,0

Ervaring: Het was de eerste keer dat onze oudste zoon op kamp ging maar het is prima verlopen!


2 August 2016
8,0

Ervaring: Tim heeft een paar leuke dagen gehad. De begeleiders waren aardig en goed voorbereid.

Opmerking: Het afscheid moest Tim alleen doen waardoor wij Tim niet fijn achter lieten maar daar heb ik meteen een mail over gestuurd. Onduidelijk vond ik wanneer kon bellen naar ons.


2 August 2016
10,0

Ervaring: Mijn zoon heeft heerlijk genoten van zijnj weekje bushcraft! Lekker de hele week buiten, gevarieerd programma, door de bossen rennen, klimmen en klauteren, op bivak, spannende verhalen, vuurtje stoken, bosspelen, etc. etc. Het eten was prima en de begeleiding helemaal top! Er was aandacht voor bijzonderheden en heel fijn voor de ouders± elke dag een verhaaltje over de afgelopen dag, met foto´s erbij. Ik zag mijn kind steeds vrolijk in beeld en had het gevoel dat ik er toch een beetje `bij` was.

Opmerking: Bij de ontvangst was vorig jaar een uitleg voor de ouders met rondleiding, dat was geweldig en gaf me meteen een gerust gevoel dat mijn kind in goede handen was. Dit jaar heb ik dat een beetje gemist, doordat er meteen begonnen werd met een zoekspel voor de kinderen, die daardoor alle kanten uitvlogen en het kamp zo een beetje rommelig startte. Ik had daar een minder goed gevoel aan over gehouden als ik niet vorig jaar al de locatie etc. gezien had. Tip is dus om te starten met een kleine gezamenlijke inleiding voor ouders en kinderen samen, en daarna pas de kinderen `het bos in te sturen`.


2 August 2016
9,1

Ervaring: Olivia, en ook mijn andere dochter Laetitia die naar ander kamp ging, kwamen heel enthousiast terug. Ze vonden het beiden super. Veel dank!


19 July 2016
10,0

Ervaring: Wat een geweldige organisatie!! De ontvangst was aller hartelijkst. Je merkt meteen dat het allemaal om de kinderen draait. Alle begeleiders stelden zich netjes voor er was een leuke rondleiding op het terrein. Het feit dat de kinderen elke dag even kunnen bellen als ze willen, dat je gebeld wordt wanneer er vragen zijn, allemaal prima. Wat Levi betreft had het allemaal niet beter gekund, als het had gekund had hij er zo nog een week aan vast geplakt. De verhalen zijn eindeloos, telkens komt er wel weer iets boven borrelen over wat ze allemaal hebben gedaan en beleeft. Een geweldige beleving voor Levi maar ook voor ons als ouder.

Opmerking: Ga vooral zo door!!


27 August 2015
7,9

Ervaring: Ties heeft het erg leuk gehad en wil denk ik volgnd jaar weer meedoen. Eten was lekker, activiteiten waren erg leuk.

Opmerking: Hij had het fijn gevonden van te voren het programma voor het 4 daagse kamp te weten. Hij had zich erg verwacht op een aantal dingen die hij juist allemaal misliep. En ik vind zelf de term 4 daags kamp wat veel voor een kamp van 3 dagen. zondagmiddag tot woensdagochtend is toch net aan 3 dagen en wel 3 nachten. Dan is dat bedrag best veel. Maar het belangrijkste is wel dat Ties het boven verwachting goed naar zijn zin gehad heeft, dus ik ben vooral positief.


25 August 2015
9,0

Ervaring: Timo kwam als bijna niet Nederlands sprekende bij het kamp. Nadat hij, vanwege een heftige hoofdpijn, huilend aan de telefoon smeekte om weg te mogen, belde hij in de loop van de week nog tweemaal op om alsjeblieft nog langer te mogen blijven. Natuurlijk hebben wij aan dat verzoek gehoor gegeven. Toen Ik hem kwam ophalen zag ik dat hij populair was bij de groep, dat hij geaccepteerd werd en dat hij het het enorm naar zijn zin had. De leiding speelde goed in op Kleine incidenten en zorgde ervoor dat die met een Grapje in de kiem gesmoord werden. Toen Wij vertrek ken werd er gezongen en er was echt een saamhorigheidsgevoel binnen de groep wat Ik in Lange tijd niet heb gezien. Timo wordt in Singapore op school veel gepest, heeft weinig zelfvertrouwen en vindt dat hij niks goed kan. Na het Club Adventure Kamp kan Ik concluderen dat hij weer een gezond zelfvertrouwen heeft en dat hij een stuk gelukkiger de toekomst tegemoet ziet! Hartelijk dank voor jullie geweldige inzet en flexibiliteit.

Opmerking: Misschien wat aanpassingen voor het eten aangezien voeding en gedrag en problemen als ADD, ADHD, Autisme etc. steeds sterker gerelateerd worden. Door het eten zo aan te passen dat iedereen hetzelfde kan eten maar niet de vervelende gevolgen van alle suikers, E-numbers etc heeft te ondervinden. Dit kan op een simpele manier gedaan worden maar zorgt ervoor dat kinderen die het toch al moeilijk hebben tijdens het eten niet uitgezonderd hoeven te worden.


24 August 2015
8,9

Ervaring: Christiaan heeft het heel fijn gehad. De begeleiding was zorgvuldig en nam contact op toen het nodig was. Dank hiervoor.


21 August 2015
8,7

Ervaring: Het was heel leuk op het kamp. Het eten was goed, de begeleiders grappig maar ook streng genoeg en de activiteiten waren heel leuk.


19 August 2015
8,9

Ervaring: Geweldig

Opmerking: Geen tips


17 August 2015
9,3

Ervaring: Onze zoon van 11jr heeft een super mooie week gehad. Een druk programma vol met leuke activiteiten. Bij thuiskomst duurde het bij hem even om weer te 'landen' en vond hij het jammer dat je hier thuis niet meteen het bos in kan om leuke dingen te doen. Volgend jaar weer!

Opmerking: Voor de bivak is een slaapzak wel handig en geen dekbed; stond niet helder op de inpaklijst.


17 August 2015
7,9

Ervaring: Onze dochters waren razend enthousiast! Ze wilden na 4 dagen eigenlijk nog niet naar huis....


17 August 2015
8,1

Ervaring: Pelle heeft een fantastische week gehad


12 August 2015
8,4

Ervaring: Laurent was tevreden. Hij vond niet alle activiteiten leuk maar werd niet gedwongen om mee te doen

Opmerking: Bij de foto' s waren een aantal kinderen vaak ik beeld, ook alleen in op de foto of samen met 1 ander kind. Ik vond het jammer dat ik van Laurent alleen groepsfoto's zag en geen waar hij echt met een activiteit bezig was (klimmen, op mountain bike etc, zag er zo leuk uit van de anderen). Dat vond ik echt jammer


12 August 2015
10,0

Ervaring: Op het laatste moment onze dochter opgegeven voor het BushCraft Kamp in week 32. Met pijn in ons hart onze dochter afgeleverd, want het was voor het eerst dat wij een week zonder haar zouden zijn. Gelijk de eerste indruk was al helemaal super. Ontvangst goed en professioneel en het team begeleiders was super enthousiast met stuk voor stuk een goede achtergrond en opleiding om een grote groep kinderen te begeleiding. Daardoor hebben wij met een gerust hart onze dochter achter gelaten. Wat een superweek heeft zij in Oldebroek gehad. Zelfs zo super dat ze ons amper heeft gebeld. Week was zwaarder voor papa en mama dan voor Layana. Gelukkig werden wij goed op de hoogte gehouden via het dagboek en de enorme hoeveelheid foto's die er gemaakt zijn en te zien waren via de speciale site van Club Adventure. Mijn dochter heeft een topweek gehad met echt een gevoel van thuis zijn! Team Club Adventure... echt super bedankt voor dit alles. Volgend jaar is onze dochter zeker weer van de partij.

Opmerking: Geen!


11 August 2015
8,0

Ervaring: Goede sfeer tussen begeleiders en kids en kids onderling. Duidelijke afspraken, heldere communicatie en bovenal een zoon die het enorm naar zijn zin heeft gehad. De Bushcraft was top! Dank voor jullie enthousiasme en goede zorgen.


11 August 2015
10,0

Ervaring: Helemaal enthousiast! Kyle heeft het geweldig naar zijn zin gehad en kan niet wachten tot volgend jaar. Leuke mensen, prachtige pek.....geweldig!


11 August 2015
8,3

Ervaring: Quincy wilde vanaf dag 1 steeds opgehaald worden. Maar samen aan onze kant en die van de begeleiders en de coördinatoren heeft ze het iedere dag toch erg leuk gehad. Ik had als ouders er idd meer moeite mee wanneer zij heimwee vertoonde. Toch ben ik blij te horen van Ben dat Quincy alleen dat gedrag vertoonde op het moment dat wij belden. Voor de rest deed ze met alles mee. Daardoor durfde ik haar gerust daar te laten, omdat het mij wel een gerust gevoel gaf dat ze in goede handen was. Toen ze eenmaal thuis was en mensen aan haar vroegen hoe haar kampweek was geweest, zei ze toch dat het LEUK was!


5 August 2015
9,4

Ervaring: Personeel etc. wordt gescreend, ( v.o.g.) ontvangst is perfect, goede structuur in het kamp, geen social media (beh. 1x per dag) , goede organisatie, kinderen worden positief uitgedaagd, goed om zelfstandiger te worden voor het kind.

Opmerking: Geen, ga zo door!


29 July 2015
7,3

Ervaring: Prachtige locatie en uitdagende activiteiten.

Opmerking: Te starre en strenge regels beperkten Luna's plezier. Het is wel vakantie! Zeker op deze leeftijd mag iets flexibeler omgegaan worden met tijdschema's en slaapafspraken.


27 July 2015
9,1

Ervaring: Dit is natuurlijk naar aanleiding van wat ik van Koert heb gehoord. Hij vond alles erg leuk. toen hij heimwee kreeg en naar huis wilde omdat hij zijn overleden vader miste heb ik met Ben van de leiding gesproken en kreeg een heel goed gevoel. Ik vertrouwde er helemaal op dat zij Koert goed konden begeleiden en dat is erg prettig als je thuis zit. Uiteindelijk is Koert gebleven en heeft hij het nog erg leuk gehad. Heel erg bedankt super leiding!!

Opmerking: Ga zo door!


27 July 2015
8,7

Ervaring: Ik krijg alleen maar mooie verhalen van Chiem te horen. Hij heeft het geweldig gevonden en wilde nog wel een week blijven. En wat mij betreft een dikke pluim voor de leiding voor de manier waarop er is omgegaan met wat heimwee in het begin.

Opmerking: De locatie is prima, maar voor kinderen met astma/bronchitis wel behoorlijk stoffig en daardoor benauwd. Dit had ook te maken met het droge weer, dus het is niet helemaal tegen te gaan. Volgend jaar misschien op kamp aan zee.


27 July 2015
9,0

Ervaring: Nadat wij de open dag bezocht hebben en gehoord hebben hoe het er aan toe gaat tijdens de vakantie week hebben wij onze zoon met een gerust hard achter gelaten. Hij heeft het heel erg naar zijn zin gehad. Hij had al snel vrienden gemaakt zodat hij zich niet alleen voelde. Elke ochtend las ik het dagboek via de website en bekeek de foto's. Zo kregen wij als ouders een goede indruk wat onze zoon gedaan had en konden we na afloop gericht vragen stellen over de verschillende activiteiten die hij gedaan heeft. Nu, 1,5 week later, komen er nog steeds verhalen. Dus dat dagboek is top! En onze zoon heeft een TOP week gehad.


23 July 2015
7,6

Ervaring: Flexibiliteit en ruim aandacht voor de kinderen, voldoende variatie in het programma

Opmerking: In het programma boek vooraf zou mischien meer outleg kunnen zijn over de aktiviteiten in de verschillende kampen


23 July 2015
10,0

Ervaring: Petroesjka heeft een geweldige week gehad en wil volgend jaar weer maar dan voor 1.000.000 + oneindig dagen :-)

Opmerking: Petroesjka vond niks slecht


22 July 2015
9,0

Ervaring: Onze dochter heeft een geweldige tijd gehad. Voor ons als ouders was het fijn om dagelijks via een verslag en foto's op de hoogte te worden gehouden. Ook door de professionele en enthousiaste begeleiding kijken zowel onze dochter als wij als ouders terug op een geweldig zomerkamp. Volgend jaar weer!


22 July 2015
9,7

Ervaring: Fantastische week gehad en veel geleerd. Petje af voor de professionele begeleiding

Opmerking: Totaal geen


22 July 2015
7,6

Ervaring: Als ouder is het fijn om feedback over het dagprogramma te krijgen d.m.v. blog en foto's.


15 July 2015
8,7

Ervaring: Romain was heel blij, hij heeft de hele week leuke activiteiten gedaan. Ik (de moeder) vond dat de begeleiding attent en professionel was.

Opmerking: Minder snoep eten?!


14 July 2015
8,9

Ervaring: Mijn dochter vond het heerlijk. Heeft zich geen moment verveeld. Heerlijk buiten. Fijne leiding.

Opmerking: Voor het eten wat tips. Sommige kinderen zijn gewend groente en fruit te eten. Wat te knagen in de vorm van wortels tomaatje komkommer etc. en fruit vinden kinderen doorgaans heerlijk!


14 July 2015
9,3

Ervaring: Russell heeft een topweek gehad, leuke begeleiders en hij was heel enthousiast over alle activiteiten.


14 July 2015
7,9

Ervaring: Simon vond het erg leuk "iedereen was aardig" en heeft veel plezier gehad in de activiteiten.

Opmerking: Volgende keer een tomatensoepje op het buitenvuur zonder zakje, maar met echte tomaten? :-))


14 July 2015
10,0

Ervaring: Mijn zoon is razend enthousiast van het kamp teruggekomen. Normaal is hij niet zo'n verteller, maar hij raakte niet uitgepraat over alles wat hij had meegemaakt en de lach is niet van zijn gezicht verdwenen. Hij is vol lof over de begeleiding, allemaal even aardig en grappig. Het eten vond hij lekker. Het programma was uitdagend en afwisselend. Hij heeft enorm genoten en weet zeker dat hij volgend jaar weer wil! Heel veel dank! Voor ons was het ook heel leuk om bij aankomst een rondleiding op het terrein te krijgen en het programma via het dagboek en de foto's te volgen. Top initiatief! Heel veel dank voor alle goede zorgen, het is fijn te weten dat mijn zoon in goede, professionele handen was.


27 August 2014
8,9

Ervaring: Eva heeft een fantastische week gehad, initieel hadden we een halve week geboekt maar omdat ze het zo leuk vond is het de hele week geworden. Ondanks relatief slecht weer hebben ze een prima programma gedraaid ism forest village.


26 August 2014
9,0

Ervaring: Professionele organisatie, goede uitleg aan ouders. De wetenschap dat het veilig is en dat er goede begeleiding is, is geruststellend! Er zijn leuke activiteiten, lekker eten (volgens onze zoon), gezellige leiding. Oldebroek heeft een prachtig groot terrein waar ze veel buiten kunnen zijn. Er is ook een kleine recreatieplas in de buurt waar ze naar toe kunnen wandelen, handig voor als het zwemweer is. Tiemen is een fijne coördinator die het terrein en de begeleiders goed kent.


21 August 2014
10,0

Ervaring: Het was een superleuke week die ik me altijd zal herinneren. Het zijn leuke begeleiders omdat ze niet van die stijve harken zijn die je commando's geven, ze doen het op een rustige en aardige manier (ook met een lolletje). Groetjes, Stijn Timmers.


19 August 2014
8,7

Ervaring: Ik vond het een hele leuke lokatie! ik vond de begeleiding erg gemotiveerd, energiek, lekker jong dan heb je dat ook:) en erg verzorgend met die site en elke dag verslag uit brengen (wat heus niet elke dag hoeft, kan ook elke 2 a 3 dagen ofzo!) onze Fenna was super blij met de week en had echt genoten, top dus !


11 August 2014
10,0

Ervaring: Prima begeleiding en contact met ouders; geweldig


10 August 2014
8,3

Ervaring: Wouter vond het een erg leuk kamp, leuk voor zijn leeftijd en afwisselend. Goede begeleiding

Opmerking: Misschien iets centralere lokatie


4 August 2014
9,1

Ervaring: Thomas was erg enthousiast en wat ons betreft is een kamp voor herhaling vatbaar.


31 July 2014
9,0

Ervaring: Wat een super ervaring voor mijn 12 jarige zoon! Hij wil volgend jaar weer en later leiding worden! ;-)


30 July 2014
5,6

Ervaring: Aan het begin was er aandacht voor medicatie Noteren en bewaren van waardevolle bezittingen Bij activiteiten en vrije tijd was er altijd staf bij de kinderen en ze speelden ook mee. Kinderen hebben een kaart naar huis gestuurd.

Opmerking: Leander is ziek terug gekomen van het kamp. De kinderen moesten blijkbaar in de regen activiteiten doen en met natte kleren rondlopen tot de activiteiten afgelopen waren. Ik verwacht dat de staff alles had moeten doen om te voorkomen dat kinderen ziek worden. Leander heeft op donderdag aan de staf verteld dat hij zich niet goed voelde. Staf heeft geen actie ondernomen. Ik verwacht dat ze de ouders moeten informeren zodat we als ouders met het kind beslissen of we hem komen ophalen. De staf moet proactief kinderen in de gaten houden of alles goed met hun is. In dit geval heeft Leander het initiatief genomen om hun te informeren en gebeurde toch niets. Leander is vier dagen thuis en hij is nog ziek. We zijn bij de dokter geweest en hij slikt medicijen. Verder heeft Leander op vrijdag (de laatste avond) zijn medicijnen vergeten te nemen. Staf was niet alert daarop. Voor een kamp van een week verwachten wij dat de staf beter let op het welbevinden en de gezondheid van de kinderen, niet alleen op het doen van leuke activiteiten. Om te concluderen, vind ik dat de staf of niet goed getraind of niet niet volwassen genoeg was om de kinderen te begeleiden zoals het hoort bij zo een weekkamp.


29 July 2014
8,9

Ervaring: Anders had even heimwee, daar werd goed mee omgegaan. Dat er regelmatig foto's en verslagen op de website werden gezet, vind ik ontzettend leuk. Ik checkte het elke avond!

Opmerking: Ik heb geen auto en het bleek erg lastig om info te vinden over de bereikbaarheid zonder auto. Er zou meer info op de website gezet kunnen worden.


15 July 2014