Avontuurlijke en actieve jeugdvakanties

  • Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop
Club Adventure Jeugdvakanties > Jeugdvakanties 10 t/m 13 jaar > Game & Reality Camp 4 dagen

Game & Reality Camp 4 dagen

GAMETIME!

Het is game time in een vakantie vol met games en spellen. Zowel op de spelcomputer als actief buiten in de natuur!

Programma gamekamp

In de speciaal ingerichte game-room ben je een dagdeel (ochtend of middag) per dag te vinden. Hier staan de nieuwste spelcomputers opgesteld van Nintendo, Playstation en Xbox. Met de populaire Nintendo Switch speel je zowel op TV of gebruik je deze als handheld. Voel alsof je echt in de game mee speelt met de Playstation Virtual Reality. Een echte arcade kast met 3000 spellen, een vette airhockeytafel, voetbaltafel, pooltafel en een dartbord maken de game-room compleet.

Gamen in real life

Een groot deel van de dag ben je zeker buiten te vinden, waar we de spellen in de praktijk gaan spelen. Zo gaan we als een echte actieheld het klimbos in en bedwingen hindernissen op hoogte. In de spannende Escape Room kruip je door gangen, kraak je codes moet en probeer je geheime kamers te openen om weer buiten te komen.

In de vrije uurtjes kan je deelnemen aan diverse sport- en spelactiviteiten op het terrein. Wil je liever chillen, lezen in een mooi boek of het gewoon even rustig aan doen? Dat kan ook. Ook in de avonduren is er van alles te beleven. Zo bakken we marshmallows boven het kampvuur, is er een foodtruckfestival, spelen we outdoor games in het bos en is er volop entertainment met muziek en leuke spelshows.

Een vette vakantie met de nieuwste games op het scherm en actie in de natuur!

Het Game & Reality is ook voor 7 dagen beschikbaar. Lees hier meer over het Game & Reality 7 dagen.

Prijs Game & Reality Camp 4 dagen

€ 419,- 4 dagen Boek vakantie
Kinderen en ouders beoordelen onze jeugdvakanties met een: 9.1 Bekijk de recenties op klantenvertellen.nl

Voorbeeld dagprogramma

Hieronder zie je een voorbeeld zoals een dag er bij het Game & Reality Camp uit ziet.

Programma
 08:00 uur  Opstaan
 08:30 uur  Ontbijt
 09:30 uur  Gamen in de game-room
 12:30 uur  Lunch
 13:30 uur  Escape Room
 16:30 uur  Vrije tijd
 17:30 uur  Diner
 18:30 uur  Vrije tijd
 19:00 uur  Reflectortocht
 21:30 uur  Bedtijd

Algemeen programma

Naast de hoofdactiviteiten (highlights) horende bij het vakantiekamp hanteren we ook een algemeen programma.
Deze activiteiten zijn speciaal geselecteerd voor kinderen en zorgen voor vermaak in de ‘vrije’ uurtjes of avonduren. Het zijn dus activiteiten die echt leven onder de kinderen en heel erg populair zijn.

Voorbeelden:
- Kennismakingsspelen
- Bosspelen (o.a. outdoor game cards)
- Sport- en spelactiviteiten
- Keuze onderdelen (bordspelletjes, boekje lezen e.d.)
- Kampvuur met marshmallows

Locatie Oldebroek - Groepsaccommodatie

Tijdens deze vakantie verblijf je op de Veluwe net onder Zwolle prachtig gelegen in de bossen. Hier ligt onze ruime groepsaccommodatie “Het Buitencentrum Oldebroek”. De accommodatie ligt op een groot stuk privéterrein in een natuurlijke omgeving met veel mogelijkheden voor buitenactiviteiten.

Omgeving Oldebroek kaartje 2

Groepsaccommodatie

Je overnacht in een sfeervolle groepsaccommodatie met verschillende slaapkamers voorzien van stapelbedden. De accommodatie bestaat verder uit diverse recreatie- / eetzalen, een horecakeuken, ruime en verzorgde sanitaire voorzieningen en een groot terras met zitjes in de vorm van picknicksets.

Terrein en omgeving

Op onze locatie in Oldebroek beschikken we over een privéterrein van 23 hectare met een volleybalveld, basketbalveld, speeltuin en heerlijk groot bos voor allerlei gebruik. Op het eigen activiteitenterrein beschikken we o.a. over een kampvuurplaats, een eigen klimbos en klimbomen.

Buiten ons terrein is er in de omgeving ook van alles te beleven. De ligging van de locatie is al prachtig. We zijn omringd door bossen en liggen midden in een mooi en beschermd natuurgebied. Een heerlijke wandeling over het natuurpad brengt ons langs verschillende beleefpunten, waaronder een heide uitkijkpost. Ook lopen er diverse ATB-routes door de bossen.

Klik hier voor meer informatie en foto's van de locatie Oldebroek.

Vervoer

Vervoer van deelnemers naar het vakantiekamp dient zelf geregeld te worden. Kinderen die met het openbaar vervoer komen, kunnen – na overleg met de organisatie – van het dichtstbijzijnde treinstation of bushalte worden opgehaald.

Tijden

Start vakantieweek: zondag om 14.00 uur
Einde vakantiekweek: woensdag om 16.00 uur

Adres

Het Buitencentrum Oldebroek
Broekeroordsweg 9
8095 RM 't Loo Oldebroek

Week Aantal dagen Locatie Prijs Beschikbaarheid
28 - zo 5 jul t/m wo 8 jul 2020 4 dagen Oldebroek € 419.00 Te boeken
29 - zo 12 jul t/m wo 15 jul 2020 4 dagen Oldebroek € 419.00 Te boeken
30 - zo 19 jul t/m wo 22 jul 2020 4 dagen Oldebroek € 419.00 Te boeken
31 - zo 26 jul t/m wo 29 jul 2020 4 dagen Oldebroek € 419.00 Te boeken
32 - zo 2 aug t/m wo 5 aug 2020 4 dagen Oldebroek € 419.00 Te boeken
33 - zo 9 aug t/m wo 12 aug 2020 4 dagen Oldebroek € 419.00 Te boeken
34 - zo 16 aug t/m wo 19 aug 2020 4 dagen Oldebroek € 419.00 Te boeken

Laatste update 12-11-2019

Bekijk hier de beschikbaarheid van alle vakantiekampen.

Vakantie verlengen

De kinderen die een 4-daagse vakantiekamp hebben geboekt draaien mee met programma van het 7-daagse vakantiekamp. Een vakantie van 4 dagen verlengen naar 7 dagen is altijd mogelijk. Ook tijdens de vakantie kan dit worden doorgegeven. U betaalt dan het verschil tussen het 7-daagse vakantiekamp en het 4-daagse vakantiekamp bij.

Heldere prijzen

Wij streven er naar om volledig transparant te zijn in alles wat wij doen en dat zie je terug in onze prijzen. Bij ons betaald u naast de reissom geen extra boekingskosten, administratiekosten of andere verplichte toeslagen.

Wij bieden enkel als service nog wat extra mogelijkheden aan, zoals bijvoorbeeld het huren van een ruitercap (ponykamp) of de mogelijkheid om te betalen in termijnen.

Naast een beetje zakgeld voor een extraatje zijn er verder geen onverwachte kosten.

Gezinskorting
Wanneer er meerdere kinderen uit één gezin een vakantiekamp boeken, krijgt u een korting van € 20,00 op de reissom per deelnemer.

Groepskorting
Wanneer u 5 deelnemers of meer wilt aanmelden, kunnen wij een korting op de reissom per deelnemer aanbieden.

5 t/m 7 deelnemers: 7% korting op de reissom per deelnemer
8 t/m 10 deelnemers: 10% korting op de reissom per deelnemer
Meer dan 11 deelnemers: 15% korting op de reissom per deelnemer

Neem voor het boeken contact met ons op voor de kortingscode.

Club Member
Ben je al eens vaker met Club Adventure op vakantie geweest, dan ontvang je van ons een kortingscode. Voer deze code in bij het boeken van een vakantie voor 2020. Je bent dan “Club Member 2020”.

Voordelen voor Club Members:

€ 25,00 korting op de reissom bij het boeken van een 7-daags vakantiekamp / € 12,50 korting bij het boeken van een 4-daags vakantiekamp
€ 6,00 zakgeld tegoed tijdens een vakantiekamp in Nederland

Hieronder vindt u meer belangrijke informatie voor ouders / verzorgers. U ziet praktische informatie over een aantal onderwerpen waar u als ouders / verzorgers mee te maken krijgt als uw zoon en/of dochter mee gaat op een vakantiekamp.

- Vertrekgarantie
- Vervoer en tijden
- Begeleiding
- Tijdens het vakantiekamp
- Extra mogelijkheden
- Verzekeringen
- Betaling
- Reisdocumenten
- Keurmerken
- Duurzaam en sociaal
- Veelgestelde vragen

 

Recente Beoordelingen

8

Ervaring: Geweldig genoten

Opmerking: Zoon Valentijn kwam voor het eerst enthousiast terug van een kamp. Hij heeft zelg gebeld halverwege of we bij wilden boeken


23 August 2019
8

Ervaring: Puur op en vanuit het kind gericht zomerkamp op een eigen lokatie.

Opmerking: Goede en tijdige informatie. Kind en leeftijd van het kind centraal bij activiteiten. Goede ruime locatie en bosrijke omgeving Veiligheid hoog in het vaandel. Dat je 3 dagen kan en daarna kan bij boeken heeft veel voordelen, maar als nadeel dat als " je vriendjes na 3 dagen naar huis gaan je (klein) kind ook naar huis wil. Is het een idee om per week te boeken en wil je kind door omstandig heden wel na 3 dagen naar huis dat de ouders dan gecrediteerd worden. Evt door een door jullie afgesloten verzekering van een paar tientjes.. Dit idee heeft wel alas nadeel dat misschien voor een aantal ouders de kosten voor een week wel erg hoof zijn. Onze kleinzoon vond op 1 onderdeel van het klimbos na het geweldig en wil zeker volgend jaar terug komen. " Maar gaat dan niet het klimbos doen. Of dat "nare" onderdeel moet er uit zijn, zei hij " Met vriendelijke groet, Gerard Lam PS: De kans is heel groot dat wij ons eigen familie weekend op uw lokatie zullen gaan houden. Geweldig locatie voor ons weekend, dat blokhutten dorp achter op uw terrein.


22 August 2019
10

Ervaring: Het beste kamp tot nu toe volgens de kids

Opmerking: De kids hebben heerlijk genoten. Veel afwisseling in de activiteiten en toffe begeleiding. Vooral Teun was favoriet, Teun bedankt! Voor ons als ouders fijn dat we iedere dag een update kregen met wat foto's. Dat gaf ook veel handvatten om achteraf met de kinderen alle verhalen terug te horen. Zij genoten ook van de verhalen terug te lezen.


21 August 2019

Meer Jeugdvakanties

10 t/m 13 jaar

Forest Village Camp

Bekijk dit kamp 8.2
10 t/m 13 jaar

Bushcraft Lodge Camp 4 dagen

Bekijk dit kamp 8.4
10 t/m 13 jaar

Adventure & Fun

Bekijk dit kamp