pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
  • Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop
Club Adventure Jeugdvakanties > Informatie ouders / verzorgers > Tijdens het vakantiekamp

Tijdens het vakantiekamp

All-in concept

Een vakantieweek is volledig verzorgd; dit betekent dat de activiteiten, maaltijden (ontbijt, lunch, 4-uurtje, diner), drinken, overnachtingen en begeleiding bij de prijs zijn inbegrepen. Naast een beetje zakgeld – voor een extra tussendoortje – hoeven er geen verdere kosten gemaakt te worden.

Bij een vakantie naar het buitenland is ook het vervoer per luxe touringcar bij de prijs inbegrepen.

Eten en drinken

Het is belangrijk dat er goed wordt gegeten en gedronken tijdens een actieve vakantieweek, daarom wordt hier veel zorg aan besteed door Club Adventure. Het kook team zorgt ervoor dat de kinderen lekkere, afwisselende en voedzame maaltijden krijgen.

Het eten van groenten en fruit wordt gestimuleerd. Zo staat er dagelijks een fruitbar klaar gevuld met vers fruit, groenten snacks en noten van de landwinkel. Hier van kan onbeperkt van worden gegeten. Daarnaast krijgt de jeugd ook regelmatig een “gezonde snack” tussendoor en is water, limonade en vruchtensappen altijd voorhanden.

Wij streven ernaar dat de jeugd bij thuiskomst kan zeggen dat ze heerlijk gegeten hebben.

Fruitbar

Voor wat betreft speciale wensen, diëten en allergieën kunnen wij rekening houden met het volgende: vegetarisch – veganistisch (beperkt aanbod) – halal – glutenallergie – noten/pinda allergie- lactose intolerantie – allergie specifiek product.

Mochten er andere speciale wensen zijn, dan vragen wij vooraf even contact met ons op te nemen om dit goed af te stemmen.

Lees hier meer over de maaltijden en het weekmenu

Medicatie en bijzonderheden

Het komt regelmatig voor dat kinderen medicijnen gebruiken of extra aandacht nodig hebben. Hier wordt speciaal rekening mee gehouden tijdens een vakantieweek. De reisleiding ziet er bij kinderen tussen de 5 en 13 jaar op toe dat de medicijnen op tijd worden ingenomen en dat de gewenste aandacht hieraan wordt gegeven. Bij kinderen tussen de 13 en 16 jaar gaan we er van uit dat zij dit zelfstandig kunnen. Er is op elke locatie koeling aanwezig.

Kinderen met ernstige gedragsproblemen die graag op kamp willen, moeten wij helaas doorverwijzen naar hiervoor gespecialiseerde vakantieorganisaties. Voor meer informatie daarover staan wij u graag te woord.

Bereikbaarheid en belmomenten

Gedurende de vakantieweken is het team van reisleiding op de locatie 24 uur per dag telefonisch bereikbaar! Bij aankomst op locatie of bij de touringcaropstapplaats zal de coördinator zich persoonlijk voorstellen en een visitekaartje met daarop een telefoonnummer overhandigen.

Verder geldt voor onze vakantiekampen in Nederland dat er regelmatig een belmoment is waarbij de kinderen de gelegenheid hebben om naar huis te bellen.

Ouder App

Als ouder zou u natuurlijk precies willen weten wat uw zoon of dochter allemaal beleeft tijdens de vakantie. Daarom belt u regelmatig naar de locatie en vraagt u uw zoon/dochter het hemd van het lijf bij het ophalen wat hij of zij zoal gedaan heeft. Vooral bij de jongere kinderen zien wij dat ze zoveel hebben beleefd, dat ze vaak niet meer weten wat ze aan het begin van de week gedaan hebben.

Via de ouder app kunt u verhaaltjes, foto’s en berichten inzien die wij plaatsen tijdens maar ook na de vakantie. De benodigde informatie over de app met bijbehorende inloggegevens ontvangt u voorafgaande de vakantie.

Hierdoor geniet u op afstand mee van de vakantie van uw kinderen!

T-shirts en gadgets

Alle deelnemers aan de jeugdvakanties (binnen Nederland) in de zomervakantie van 2020 in de leeftijdscategorie t/m 13 jaar krijgen een flitsend T-shirt cadeau.

Daarnaast krijgen alle deelnemers aan het einde van de vakantie een leuk presentje.

Programma voorbehoud

De programma’s zoals Club Adventure Jeugdvakanties die aanbiedt in de brochure of op de website zijn onder voorbehoud. Zo kunnen de tijden en/of dag invulling in de praktijk iets afwijken en kan het zijn dat bijvoorbeeld door de weersomstandigheden geschoven dient te worden met de programmering of een alternatief wordt aangeboden.

Bekijk meer informatie ouders

Vervoer en tijden

Bekijk deze pagina

Begeleiding

Bekijk deze pagina