• Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop

Tijdens het zomerkamp

All-in concept

Een zomerkamp is volledig verzorgd; dit betekent dat de activiteiten, maaltijden (ontbijt, lunch, tussendoortjes, diner), drinken, overnachtingen en begeleiding bij de prijs zijn inbegrepen.

Start en afsluiting zomerkamp

Het zomerkamp start met de aankomst van de ouders/verzorgers en kinderen en eindigt op het moment dat de ouders/verzorgers de kinderen weer op komen halen. Wij doen er alles aan om de aankomst en het vertrek zo goed mogelijk te laten verlopen en in goede banen te leiden.

Zo nemen wij uitgebreid de tijd voor het inchecken, overhandigen waardevolle spullen e.d. en het doornemen van eventuele bijzonderheden en medicatie.

Bereikbaarheid en belmomenten

Gedurende het zomerkamp zijn onze coördinatoren 24 uur per dag telefonisch bereikbaar (vooraf ontvang je een telefoonnummer).

Tijdens de zomerkampen hanteren wij “vaste” belmomenten waarbij ouders/verzorgers de mogelijkheid hebben om te bellen met de kinderen. Deze tijden worden vooraf gecommuniceerd. Wij vragen, indien mogelijk, om de kinderen zelf een telefoon met oplader mee te geven.

Club Adventure ouder app

Als ouder zou je natuurlijk precies willen weten wat jouw zoon of dochter allemaal beleeft tijdens de vakantie. Daarom bel je regelmatig naar de locatie en vraag je je zoon/dochter het hemd van het lijf bij het ophalen wat hij of zij zoal gedaan heeft. Vooral bij de jongere kinderen zien wij dat ze zoveel hebben beleefd, dat ze vaak niet meer weten wat ze aan het begin van de week gedaan hebben.

Via de ouder app kan je verhaaltjes, foto’s en berichten inzien die wij plaatsen tijdens de vakantie. De benodigde informatie over de app met bijbehorende inloggegevens ontvang je voorafgaande het zomerkamp.

Hierdoor geniet je op afstand mee van de vakantie van de kinderen!

Medicatie en bijzonderheden

Wanneer kinderen medicijnen gebruiken of extra aandacht nodig hebben, dan is het belangrijk dat wij hiervan op de hoogte zijn. Wij vragen dan ook om deze informatie door te geven bij het maken van de boeking welke vervolgens vertrouwelijk behandeld zal worden. Eventuele aanvullingen of toelichting kan besproken worden met de reisleiding bij aanvang van de vakantieweek.

Medicijnen worden veilig in bewaring genomen. Wij zien er op toe dat medicatie tijdig en correct wordt ingenomen conform het verzoek van de ouders/verzorgers.

Bekijk hier de voorwaarden voor deelname aan de vakantiekampen.

In sommige gevallen verwijzen wij je door naar gespecialiseerde vakantieorganisaties die hiervoor ingericht zijn.

Verzorging en hygiëne

De reisleiding ziet er op toe dat de kinderen zich persoonlijk goed verzorgen. Denk hierbij aan schone (onder)kleding aantrekken, tanden poetsen, handen wassen en douchen. De kinderen worden ook dagelijks gecontroleerd op teken.

Om een goede hygiëne te waarborgen, wordt er regelmatig schoongemaakt door een professioneel schoonmaakteam op de locatie. Zo worden toiletten en douches 2x per dag gereinigd en zullen gangen en slaapkamers dagelijks worden nagelopen.

Programma

Tijdens de vakantieweek werken wij met een “vaste” dagindeling wat zorgt voor structuur en houvast. Een groot gedeelte van het programma bestaat uit activiteiten. Naast de hoofdactiviteiten horende bij het vakantiekamp hanteren we ook een algemeen programma. Deze activiteiten zijn speciaal geselecteerd voor en door kinderen en zorgen voor vermaak in de “vrije” uurtjes of avonduren.

Het programma is onder voorbehoud van wijzigingen. Zo kunnen de tijden en dag invulling iets afwijken en kan het voorkomen dat er  door de weersomstandigheden geschoven moet worden met het programma of dat er een alternatieve activiteit wordt aangeboden.

Eten en drinken

Het is belangrijk dat er goed wordt gegeten en gedronken tijdens een actieve vakantieweek. De maaltijden zijn dusdanig samengesteld dat deze gevarieerd, lekker en voedzaam zijn. Er is rekening gehouden met de intensiteit in verhouding met het energieverbruik. Wij streven er naar dat kinderen bij thuiskomst kunnen zeggen dat ze lekker gegeten hebben.

Voor wat betreft speciale wensen, diëten en allergieën kunnen wij rekening houden met het volgende: vegetarisch – veganistisch (beperkt aanbod) – halal – glutenallergie – noten/pinda allergie- lactose intolerantie – allergie specifiek product. Wij vragen eventuele bijzonderheden bij het maken van een boeking door te geven.

Mochten er andere speciale wensen zijn, dan vragen wij vooraf even contact met ons op te nemen om dit goed af te stemmen.

Fruitbar

T-shirt en presentje

Alle deelnemers aan de zomerkampen krijgen een flitsend T-shirt cadeau.

Daarnaast krijgen alle deelnemers aan het einde van de vakantie een leuk presentje.

 

Bekijk meer informatie ouders

Vervoer en tijden

Bekijk deze pagina

Begeleiding

Bekijk deze pagina