Avontuurlijke en actieve jeugdvakanties

  • Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop
Club Adventure Jeugdvakanties > Jeugdvakanties 10 t/m 13 jaar > Just Girls – Meiden zomerkamp

Just Girls – Meiden zomerkamp

EEN ZOMERKAMP VOOR ECHTE MEIDEN!

Heb jij zin om met een groep meiden een leuke vakantie door te brengen vol leuke activiteiten en avonturen? Tijdens het Just Girls Camp zal het een gezellige boel worden samen!

Programma Meiden zomerkamp

We maken tijdens dit meiden zomerkamp een city-trip en bekijken de leukste plekjes van Zwolle. Daarna gezellig met de meiden naar de bioscoop voor een goede film, uiteraard met popcorn!
Ook gaan we nog een dagje naar het strand waar je heerlijk relaxed kunt zonnen, zwemmen of een partij beachvolleybal kunt spelen.

Het wordt niet alleen tutten deze week, maar laat je ook je stoere kant zien tijdens Girls in the Bush. In het klimbos ga je verschillende hindernissen overwinnen en neem je deel aan een obstacle run: een uitdagend parcours met verschillende obstakels. Het wordt even afzien………maar plezier heb je zeker en vooral een heerlijk gevoel als de eindstreep is bereikt. En dat vieren we met een lekkere high tea.

Tijdens een spetterende en muzikale DJ-workshop leer je met een eigen DJ-set de basic skills van het DJ-en. Hoe goed kan jij mixen?

Na een dag vol activiteiten trek jij je samen met je nieuwe vriendinnen terug in een speciaal ingerichte Girls Room om lekker te chillen, kletsen en veel lol te maken. Je kan hier luisteren naar je favoriete muziek, kijken naar een leuke film of lekker door magazines bladeren.

In de vrije uurtjes kan je meedoen aan diverse sporten, zoals voetbal, hockey, volleybal en softbal. Maar ook spelen we gezellige (bord)spellen met elkaar of ga je lekker relaxen met een mooi boek.

Ook ‘s avonds is er van alles te beleven. We bakken marshmallows boven het kampvuur, spelen outdoor games in het bos en genieten van muziek en leuke spelshows.

Prijs Just Girls – Meiden zomerkamp

vanaf € 519,- 7 dagen Boek vakantie
Kinderen en ouders beoordelen onze jeugdvakanties met een: Bekijk de recenties op klantenvertellen.nl

Voorbeeld dagprogramma

Hieronder zie je een voorbeeld zoals een dag er bij het Just Girls Camp uit ziet.

Programma
08:00 uur Opstaan
08:30 uur Ontbijt
09:30 uur Girls in the Bush
12:30 uur Lunch
13:30 uur High Tea
16:30 uur Vrije tijd
17:30 uur Diner
18:30 uur Vrije tijd
19:00 uur Chillen in de Girls Room
21:30 uur Bedtijd

Algemeen programma

Naast de hoofdactiviteiten (highlights) horende bij het vakantiekamp hanteren we ook een algemeen programma.
Deze activiteiten zijn speciaal geselecteerd voor kinderen en zorgen voor vermaak in de ‘vrije’ uurtjes of avonduren. Het zijn dus activiteiten die echt leven onder de kinderen en heel erg populair zijn.

Voorbeelden:
- Kennismakingsspelen
- Bosspelen (o.a. outdoor game cards)
- Sport- en spelactiviteiten
- Keuze onderdelen (bordspelletjes, boekje lezen e.d.)
- Kampvuur met marshmallows
- Entertainment
- Spelshow
- Filmavond

Locatie Oldebroek - Groepsaccommodatie

Tijdens deze vakantie verblijf je op de Veluwe net onder Zwolle prachtig gelegen in de bossen. Hier ligt onze ruime groepsaccommodatie “Het Buitencentrum Oldebroek”. De accommodatie ligt op een groot stuk privéterrein in een natuurlijke omgeving met veel mogelijkheden voor buitenactiviteiten.

Omgeving Oldebroek kaartje 2

Groepsaccommodatie

Je overnacht in een sfeervolle groepsaccommodatie met verschillende slaapkamers voorzien van stapelbedden. De accommodatie bestaat verder uit diverse recreatie- / eetzalen, een horecakeuken, ruime en verzorgde sanitaire voorzieningen en een groot terras met zitjes in de vorm van picknicksets.

Terrein en omgeving

Op onze locatie in Oldebroek beschikken we over een privéterrein van 23 hectare met een volleybalveld, basketbalveld, speeltuin en heerlijk groot bos voor allerlei gebruik. Op het eigen activiteitenterrein beschikken we o.a. over een oerhut met kampvuurplaats, een eigen klimbos en klimbomen.

Buiten ons terrein is er in de omgeving ook van alles te beleven. De ligging van de locatie is al prachtig. We zijn omringd door bossen en liggen midden in een mooi en beschermd natuurgebied. Een heerlijke wandeling over het natuurpad brengt ons langs verschillende beleefpunten, waaronder een heide uitkijkpost. Ook lopen er diverse ATB-routes door de bossen.

Klik hier voor meer informatie en foto's van de locatie Oldebroek.

Vervoer

Vervoer van deelnemers naar het vakantiekamp dient zelf geregeld te worden. Kinderen die met het openbaar vervoer komen, kunnen – na overleg met de organisatie – van het dichtstbijzijnde treinstation of bushalte worden opgehaald.

Tijden

Start vakantieweek: zondag om 14.00 uur
Einde vakantiekweek: zaterdag om 11.00 uur

Adres

Het Buitencentrum Oldebroek
Broekeroordsweg 9
8095 RM 't Loo Oldebroek

Week Aantal dagen Locatie Prijs Beschikbaarheid
28 - zo 7 jul t/m za 13 jul 2019 7 dagen Oldebroek € 569.00 Niet meer te boeken
29 - zo 14 jul t/m za 20 jul 2019 7 dagen Oldebroek € 569.00 Niet meer te boeken
30 - zo 21 jul t/m za 27 jul 2019 7 dagen Oldebroek € 544.00 Niet meer te boeken
31 - zo 28 jul t/m za 3 aug 2019 7 dagen Oldebroek € 569.00 Niet meer te boeken
32 - zo 4 aug t/m za 10 aug 2019 7 dagen Oldebroek € 569.00 Niet meer te boeken
33 - zo 11 aug t/m za 17 aug 2019 7 dagen Oldebroek € 569.00 Niet meer te boeken
34 - zo 18 aug t/m za 24 aug 2019 7 dagen Oldebroek € 569.00 Niet meer te boeken

Laatste update 17-09-2019

Bekijk hier de beschikbaarheid van alle vakantiekampen.

Heldere prijzen

Wij streven er naar om volledig transparant te zijn in alles wat wij doen en dat zie je terug in onze prijzen. Bij ons betaald u naast de reissom geen extra boekingskosten, administratiekosten of andere verplichte toeslagen.

Wij bieden enkel als service nog wat extra mogelijkheden aan, zoals bijvoorbeeld het afsluiten van een verzekering of het huren van een ruitercap (ponykamp).

Naast een beetje zakgeld voor een extraatje zijn er verder geen onverwachte kosten.

Gezinskorting
Wanneer er meerdere kinderen uit één gezin een vakantiekamp boeken, krijgt u een korting van € 15,00 op de reissom per deelnemer.

Groepskorting
Wanneer u 5 deelnemers of meer wilt aanmelden, kunnen wij een korting op de reissom per deelnemer aanbieden.

5 t/m 7 deelnemers: 7% korting op de reissom per deelnemer
8 t/m 10 deelnemers: 10% korting op de reissom per deelnemer
Meer dan 11 deelnemers: 15% korting op de reissom per deelnemer

Neem voor het boeken contact met ons op voor de kortingscode.

Club Member
Ben je al eens vaker met Club Adventure op vakantie geweest, dan ontvang je van ons een kortingscode. Voer deze code in bij het boeken van een vakantie voor 2019. Je bent dan “Club Member 2019”.

Voordelen voor Club Members:

  • € 20,00 korting op de reissom bij het boeken van een 7-daags vakantiekamp / € 10,00 korting bij het boeken van een 4-daags vakantiekamp
  • € 6,00 zakgeld tegoed tijdens een vakantiekamp in Nederland

Hieronder vindt u meer belangrijke informatie voor ouders / verzorgers. U ziet praktische informatie over een aantal onderwerpen waar u als ouders / verzorgers mee te maken krijgt als uw zoon en/of dochter mee gaat op een vakantiekamp.

- Vertrekgarantie
- Vervoer en tijden
- Begeleiding
- Tijdens het vakantiekamp
- Extra mogelijkheden
- Verzekeringen
- Betaling
- Reisdocumenten
- Keurmerken
- Duurzaam en sociaal
- Veelgestelde vragen

Recente Beoordelingen

9

Ervaring: Geweldig

Opmerking: Het kamp just girls vond onze dochter ontzettend leuk. Ze heeft genoten van de leuke activiteiten en gezellige begeleiding.


3 September 2019
10

Ervaring: Super feestje voor onze oudste twee kids!!!

Opmerking: De kids hebben het super leuk gehad. De activiteiten waren lekker afwisselend en de leiding was ook super leuk volgens de kids. Volgens de kids had 1 week ook 2 weken mogen zijn zo leuk hebben ze het gehad! Geweldig dat alles op het terrein was. Hygiëne was ook heel erg belangrijk op kamp. Top kamp! Waarschijnlijk volgend jaar weer maar dan alle 3 de kids!


3 September 2019
10

Ervaring: Geweldig goed verzorgd en georganiseerd

Opmerking: Mijn dochter Chanel 11 ging voor eerst op kamp , toch eng , maar ze heeft het super gehad , goed gegeten , met superleuke ouder ap dat je precies kan zien wat ze beleefd hebben en mooie fotos , erg snel als er wat was reactie , werden iedere dag gecontroleerd op teken , mijn dochter wil volgend jaar weer , deze organisatie raad ik echt aan , ben zeer tevreden leuke begeleiders toch het halve werk , goed eten kortom top mijn complimenten , volgend jaar dus weer groetjes janny moeder van Chanel houwaard


17 August 2019

Meer Jeugdvakanties

10 t/m 13 jaar

Ponykamp

Bekijk dit kamp 8.7
10 t/m 13 jaar

Wakeboard Camp

Bekijk dit kamp 8.5
10 t/m 13 jaar

Combi Camp

Bekijk dit kamp 8.4