• Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop

Groepsaccommodatie – Overasselt NL

Tijdens de zomerkampen verblijf je op een unieke locatie, prachtig gelegen te midden van het uitgestrekte Natuurreservaat “De Hatertse & Overasseltse Vennen”. Hier ligt onze ruime groepsaccommodatie “Het Buitencentrum Overasselt”. De accommodatie ligt ten zuidwesten van Nijmegen en is volledig omringd door bos, heide- en vennengebied.

Kaartje Overasselt rijk van nijmegen

Groepsaccommodatie

Je overnacht in een sfeervolle groepsaccommodatie met verschillende slaapkamers en slaapzalen voorzien van stapelbedden. De accommodatie bestaat verder uit diverse recreatiezalen, een horecakeuken met eetzaal, ruime en verzorgde sanitaire voorzieningen en een centrale verzamelplaats met overkapping.

Zelf even rondkijken

Hieronder kan je virtueel een kijkje nemen in en om de groepsaccommodatie. Loop ook eens over het terrein, bekijk een slaapkamer en kijk even omhoog in het klimbos.

Terrein en omgeving

Op onze locatie in Overasselt beschikken we ook over een 3,5 hectare eigen terrein. Het terrein is volledig omheind, wat een veilig gevoel geeft. Kinderen kunnen naar hartenlust spelen, zonder het risico dat ze op een weg terecht komen.

Het terrein bestaat uit een grote kampvuurplaats met een podium, sportvelden en een speelbos met elementen (geschikt voor avond- en bosspelen). In de gezellige boskapel organiseren we een bonte avond en een kinderdisco. Veel activiteiten kunnen op eigen terrein gedaan worden want we beschikken o.a. over een eigen klimbos, laag touwbanenparcours, klimmuur en een vaste boogschietbaan.

Buiten ons terrein is er in de omgeving ook van alles te beleven. Zo kunnen we gaan struinen en wandelen door de overweldigende natuur van het natuurreservaat. Een recreatieplas, speelboerderij en de manege liggen ook op korte afstand van onze locatie.

Meerdere zomerkampen

Op onze locatie in Overasselt vinden meerdere zomerkampen gelijktijdig plaats. Deze zomerkampen worden goed van elkaar gescheiden door dat elk zomerkamp een eigen afdeling met slaapkamers en begeleiding heeft. De verschillende zomerkampen draaien overdag hun eigen programma. De maaltijden en het avondprogramma is vaak samen met andere zomerkampen. Denk hierbij aan gezellig liedjes zingen rondom het kampvuur of het foodtruck festival. Uiteraard wordt hierbij wel rekening gehouden met de leeftijdsgroep (intensiteit, bedtijd e.d.).

Het voordeel van meerdere zomerkampen op een locatie is dat broertjes en/of zusjes op dezelfde locatie kunnen verblijven maar toch voor een ander zomerkamp kunnen kiezen. Ze zien elkaar regelmatig tijdens de maaltijden, vrije tijd en het avondprogramma en hebben zo steun aan elkaar. Tevens hoeven de kinderen maar naar één locatie te worden gebracht en opgehaald.

Aanbod zomerkampen op deze locatie

Outdoor Kids Camp
Animal Kids Camp
Crea Kids Camp
Sports & Adventure
Survivalkamp Nederland
Just Girls Camp
Adventure & Fun

 

Locatie Overasselt


Grotere kaart weergeven

Bekijk onze andere locaties

Blokhutten - Overasselt NL

Bekijk deze pagina

Sparrenhuis - Oldebroek NL

Bekijk deze pagina

Bos lodges - Oldebroek NL

Bekijk deze pagina