• Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop

Sparrenhuis – Oldebroek NL

Tijdens de zomerkampen verblijf je op de Veluwe net onder Zwolle prachtig gelegen in de bossen. Hier ligt het Sparrenhuis horende bij onze groepslocatie “Het Buitencentrum Oldebroek”. De accommodatie ligt op een groot stuk privéterrein in een natuurlijke omgeving met veel mogelijkheden voor buitenactiviteiten.

Omgeving Oldebroek kaartje 2

Sparrenhuis

Je overnacht in een luxe en sfeervol groepshuis met verschillende slaapkamers voorzien van stapelbedden met een lengte van 2 meter. De recreatiezaal bestaat uit een lounge set, fauteuils, comfortabele stoelen. Er is een podium en een open keuken die in barvorm is geplaatst. Er zijn ruime en verzorgde sanitaire voorzieningen aanwezig.

Op het ruimte privé terras kan je lekker bijkomen in het terrasmeubilair of tussen de bomen.

Zelf even rondkijken

Hieronder kan je virtueel een kijkje nemen in de groepsaccommodatie. Loop ook eens over het terrein, bekijk de een slaapkamer van binnen en kijk even omhoog in het klimbos.

Terrein en omgeving

Op onze locatie in Oldebroek beschikken we over een privéterrein van 23 hectare met een volleybalveld, basketbalveld en heerlijk groot bos voor allerlei gebruik. Op het eigen activiteitenterrein beschikken we o.a. over een vuurtent met kampvuurplaats, een eigen klimbos en klimbomen.

Buiten ons terrein is er in de omgeving ook van alles te beleven. De ligging van de locatie is al prachtig. We zijn omringd door bossen en liggen midden in een mooi en beschermd natuurgebied. Een heerlijke wandeling over het natuurpad brengt ons langs verschillende beleefpunten, waaronder een heide uitkijkpost. Ook lopen er diverse ATB-routes door de bossen.

Aanbod zomerkampen op deze locatie

Game & Reality Camp

Locatie Oldebroek


Grotere kaart weergeven

Bekijk onze andere locaties

Bos lodges - Oldebroek NL

Bekijk deze pagina

Groepsaccommodatie - Overasselt NL

Bekijk deze pagina

Blokhutten - Overasselt NL

Bekijk deze pagina