• Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop

Blokhutten – Overasselt NL

Tijdens het Grijze Jager kamp verblijf je op een unieke locatie, prachtig gelegen te midden van het uitgestrekte Natuurreservaat “De Hatertse & Overasseltse Vennen”. Hier ligt ons Blokhutten groepsverblijf horende bij groepslocatie “Het Buitencentrum Overasselt”. De locatie ligt ten zuidwesten van Nijmegen en is volledig omringd door bos, heide- en vennengebied.

Kaartje Overasselt rijk van nijmegen

Blokhutten groepsverblijf

Het Blokhutten groepsverblijf is speciaal en exclusief voor het Grijze Jager kamp. Het back-to-basic kamp omringd door bomen zorgen voor een echte Grijze Jager beleving. Je overnacht in gezellige houten blokhutten voorzien van stapelbedden. Verder bevindt zich er een recreatie groepsverblijf met openslaande deuren, goede sanitaire voorzieningen, keuken blokhut en een eigen kampvuurplaats.

Zelf even rondkijken

Hieronder kan je virtueel een kijkje nemen bij de blokhutten. Loop eens over het terrein, bekijk een slaaphut en kijk even omhoog in het klimbos.

 

Terrein en omgeving

Op onze locatie in Overasselt beschikken we over een 3,5 hectare eigen terrein. Het terrein bestaat uit sportvelden en een speelbos met elementen (geschikt voor avond- en bosspelen). Veel activiteiten kunnen op eigen terrein gedaan worden want we beschikken o.a. over een eigen klimbos, klimbomen en een vaste boogschietbaan.

Buiten ons terrein is er in de omgeving ook van alles te beleven. Zo kunnen we gaan struinen en wandelen door de overweldigende natuur van het natuurreservaat. Een recreatieplas en watersportrecreatie bevinden zich op korte afstand van onze locatie.

Aanbod zomerkampen op deze locatie

Grijze Jager kamp

Locatie Overasselt


Grotere kaart weergeven

Bekijk onze andere locaties

Groepsaccommodatie - Overasselt NL

Bekijk deze pagina

Bos lodges - Oldebroek NL

Bekijk deze pagina

Sparrenhuis - Oldebroek NL

Bekijk deze pagina