• Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop

Op zomerkamp met Club Adventure

Zomerkampen in Nederland

Club Adventure is de zomerkamp organisatie van Nederland! Op onze prachtige buiten locaties midden in de natuur op de Noord Veluwe en het Rijk van Nijmegen bieden wij onze actieve zomerkampen aan. Wij hebben een ruim en populair aanbod zomerkampen voor de jeugd van 5 t/m 13 jaar.

Zomerkamp met de beste begeleiding

Onze begeleiding heeft ruimschoots ervaring met het organiseren en begeleiden van zomerkampen voor kinderen van 5 t/m 13 jaar. Jouw kind is bij Club Adventure in goede handen! Ons team bestaat uit een vast team van specialisten (buitensportinstructeurs), vaste coördinatoren en enthousiaste begeleiders met een sport, dans, toneel of pedagogische achtergrond. Met onze begeleiding weten wij jouw zoon of dochter een te gekke week te bezorgen!

Zomerkamp met keurmerken

Wij voeren verschillende keurmerken omtrent de veiligheid van activiteiten, financiële zekerheid, natuur & milieu en veilig vervoer. Hiermee voldoen wij aan de hoogste standaards in de branche van zomerkampen. Club Adventure voert het enige onafhankelijke keurmerk voor zomerkampen in Nederland. Zo zijn wij bij VeBON, RECRON en TÜV gecertificeerd. Onze zomerkampen vallen binnen de garantie van SGR en het touringcarbedrijf waarmee Club Adventure samenwerkt beschikt over het SKTB keurmerk.

Wat voor soort zomerkampen zijn er?

Onze zomerkampen zijn verdeeld in zomerkampen van 5 t/m 8 jaar, zomerkampen van 8 t/m 10 jaar en zomerkampen van 10 t/m 13 jaar. Op deze manier bieden wij de kinderen een onvergetelijk zomerkamp met leeftijdsgenootjes aan. In Nederland beschikken wij over twee locaties in een bosrijke omgeving voor een zomerkamp in Nederland. Voor vakanties in het buitenland en de voor jeugd van 14 jaar en ouder hebben wij een mooi vakantieaanbod staan op deze pagina.

Zomerkampen en financiële zekerheid

Je kan zonder financieel risico een veilig en verantwoord zomerkamp bij ons boeken. Club Adventure is aangesloten bij SGR en biedt hiermee financiële zekerheid voor de zomerkampen.

Bekijk hier het SGR lidmaatschap van Club Adventure.

Avontuur, natuur en veiligheid gaan goed samen tijdens onze zomerkampen

Wij zijn met Club Adventure een duidelijke weg ingeslagen en onderscheiden ons dan ook door in een veilige en natuurlijke omgeving kwalitatieve, onvergetelijke en avontuurlijke zomerkampen met duidelijke structuur, heldere regels te organiseren. Alle kinderen krijgen persoonlijke begeleiding en aandacht, waarbij natuurlijk wordt gekeken naar het individu.

Om dit te kunnen realiseren werken wij met de beste veiligheidssystemen, hebben wij locaties midden in de natuur, werken we met de beste mensen en zijn we volkomen transparant in alles wat wij doen!