pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
  • Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop
Club Adventure Jeugdvakanties > Zomerkamp Nederland

Zomerkamp Nederland

Ieder jaar staat zomerkamp Nederland van Club Adventure centraal in de zomervakantie. Als je tussen de 5 en 13 jaar oud bent, kan je heerlijk op zomerkamp gaan met je leeftijdsgenoten. Dit hoeft vaak helemaal niet ver van huis. In Nederland hebben wij een ruime keuze aan zomerkampen!

Zomerkamp in Nederland

Wij werken met verschillende leeftijdsgroepen: 5 t/m 8 jaar, 8 t/m 10 jaar en 10 t/m 13 jaar. Er is een riant aanbod voor elke leeftijdsgroep bij Club Adventure van zomerkamp Nederland. Voor de jongste kinderen is onder andere het Outdoor Kids kamp met veel actie, avontuur en spel in de buitenlucht. Daarnaast hebben we voor hen het Crea Kids camp met diverse gave creatieve activiteiten. Het Crea Girls Camp (8 t/m 10 jaar) en het Just Girls kamp (10 t/m 13 jaar) zijn speciale zomerkampen alleen voor meiden. Het Survival Nederland kamp waarbij je veel samenwerkt en een Bushcraft kamp waar je leert hoe te overleven in de natuur.
zomerkamp nederland zomerkamp in nederland zomerkamp Nederland

Veilig op zomerkamp in Nederland

Al meer dan 30 jaar brengen vele kinderen uit binnen- en buitenland hun zomerkampen door bij Club Adventure Jeugdvakanties. Wij behoren tot de veiligste organisaties van Zomerkamp Nederland en dat heeft dan ook geresulteerd in veel erkenningen en keurmerken. Zo zijn wij o.a. lid van SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden). De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat het vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen is wanneer de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Zo ben je als consument verzekerd van een plezierige samenwerking!

Meer informatie over onze zomerkampen in Nederland?

Op onze site staan alle zomerkampen op een rij. Een zomerkamp boeken kan eenvoudig via het online boekingsformulier.

Wanneer je na het lezen van de site nog vragen, opmerkingen of tips hebt, neem dan contact met ons op voor meer informatie over zomerkamp Nederland!

Bekijk de kampen ook op ons label zomerkamp.com!

Een greep uit ons vakantie aanbod

5 t/m 8 jaar

Outdoor Kids Camp 4 dagen

Bekijk deze pagina 8.9
8 t/m 10 jaar

Crea Girls Camp 7 dagen

Bekijk deze pagina 9.2
10 t/m 13 jaar

Survivalkamp Nederland 4 dagen

Bekijk deze pagina 9.1
10 t/m 13 jaar

Game & Reality Camp 7 dagen

Bekijk deze pagina 8.6
10 t/m 13 jaar

Bushcraft Lodge Camp 7 dagen

Bekijk deze pagina 9.2