• Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop

Zomerkamp 2024

Bij Club Adventure vind je jouw zomerkamp voor 2024! We hebben een ruim aanbod voor 5 tot en met 13 jarigen op allerlei gebieden als survivallen, creatief en nog veel meer! Wij weten dan ook zeker dat iedereen in ons aanbod van zomerkampen een perfect passend kamp kan vinden. Al meer dan 30 jaar brengen vele kinderen uit binnen- en buitenland hun zomerkamp door bij Club Adventure Jeugdvakanties.

Veilig op Zomerkamp in 2024

Wij behoren tot de veiligste organisaties van Nederland en dat heeft dan ook geresulteerd in veel erkenningen en keurmerken. Zo zijn wij o.a. lid van SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden). De SGR-garantie zegt dat de consument ervan verzekerd is het vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, wanneer de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Zo ben je als consument verzekerd van een plezierige samenwerking!

Zomerkamp 2024

Voor de jongste kids is er o.a. het Outdoor Kids Camp met veel beleving, actie en avontuur in de buitenlucht en het Crea Kids camp waar de kinderen met diverse themadagen creatieve activiteiten ondernemen. Het Survival Nederland kamp waarbij je veel samenwerkt en een Bushcraft kamp waar je leert hoe te overleven in de natuur bieden we aan voor kinderen vanaf 8 en 10 jaar.

zomerkamp 2024 2024 zomerkamp

Kinderkampen goed begeleid

Wij organiseren de kinderkampen in Nederland van zondag t/m woensdag, woensdag t/m zaterdag en van zondag t/m zaterdag. Alle kinderkampen worden begeleid door deskundige begeleiding (2 begeleiders per 15 kinderen). Daarnaast staat de veiligheid op de locatie en tijdens de activiteiten centraal. Tijdens de kinderkampen zullen de kinderen zowel overdag als in de avond met een uitgebreid programma worden vermaakt. Je zal zien dat zij de week van hun leven zullen beleven!

Meer informatie over onze Zomerkampen

Op onze pagina’s staan alle zomerkampen op een rij. Een zomerkamp boeken kan eenvoudig via het boekingsformulier.

Wanneer je na het lezen van de site nog opmerkingen, vragen of tips hebt, neem dan voor meer informatie contact met ons op!

Bekijk ons aanbod ook op deze pagina’s.

Een greep uit de zomerkampen van 2024

8 t/m 10 jaar

Survivalkamp Nederland 4 dagen

Bekijk deze pagina 9.2
8 t/m 10 jaar

Crea Kids Camp 7 dagen

Bekijk deze pagina 9.2
8 t/m 10 jaar

Game & Reality Camp 7 dagen

Bekijk deze pagina 8.7
10 t/m 13 jaar

Adventure & Fun

Bekijk deze pagina 8.9
10 t/m 13 jaar

Bushcraft Lodge Camp 7 dagen

Bekijk deze pagina 9.2
10 t/m 13 jaar

Survivalkamp Nederland 7 dagen

Bekijk deze pagina 9.2