pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
  • Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop
Club Adventure Jeugdvakanties > Kindervakanties 5 t/m 8 jaar > Crea Kids Camp 7 dagen

Crea Kids Camp 7 dagen

Barst jij van de fantasie en creativiteit? Dan kan je losgaan op het maken van mooie kunstwerken, de gekste bouwwerken, bijzondere creaties en leukste voorstellingen bij het Crea Kids camp!

 

Activiteiten Crea Kids camp

We starten met het bouwen van hutten en maken zo een eigen dorpje in het bos. Dit doe je niet met kleine blokjes, maar met behulp van grote wandpanelen, dakpanelen, brugpanelen, palen, trapjes, vlaggen, bouten en moeren. Het wordt niet zomaar een dorpje, maar een echt fantasiedorp waar je met trapjes omhoog kan en via bruggetjes kan oversteken van hut naar hut.

Maak je klaar voor de circusdag! Alle circusonderdelen komen aan bod zoals jongleren, acrobatiek en goochelen. Ben jij de gekke clown, de behendige jongleur of kan jij super goed balanceren? Misschien kan je zelf een creatieve circusact verzinnen, vandaag kom je erachter. Aan het einde van de dag zetten jullie, na veel oefenen, een mooie show neer!

Met chocolade en snoep gaan we ook creatief aan de slag. Je gaat een chocoladehuisje maken met choco bouwstukken. Laat je fantasie maar eens de vrije loop en maak je choco huisje af met een tuin van snoepplanten, een oprit van zure matten en een hek van dropslierten. Smullen maar! Of bewaar je het om thuis te laten zien…

In verschillende thema’s ga je experimenteren. We leren je schrijven met “onzichtbare” inkt en kijken hoe vuur wordt gemaakt met alleen 2 metalen staafjes. Met een echte metaaldetector en een schep ga je op zoek naar metaal in de grond. Ontdek jij misschien die Romeinse munt?

En ben jij wel eens ooit zonder schoenen naar buiten gegaan in het bos? Deze keer mag het, want we gaan een kijkje nemen bij het blote voeten pad. We voelen zachte ondergrond, maar ook grote en kleine stenen. Dat voelt gek! Kan jij het raden met jouw ogen dicht? Je gaat aan de slag met het schilderen van je eigen bord. Met porseleinverf maak je de mooiste creaties met flitsende kleuren en tekeningen. Het bord gaan we natuurlijk ook echt gebruiken tijdens het eten. Tijdens de crea middag boetseren we geweldige creaties met klei, schilder je een mooi kunstwerk op doek, bouw je een vliegtuigje dat ook écht kan vliegen of knutsel je een fantasiedier. Voor iedereen is er wat wils!

Het programma wordt afgewisseld met leuke sport- en spelactiviteiten en spannende bosspelen. In de avond gaan we liedjes zingen bij het kampvuur,  gezellig naar een foodtruckfestival en neem je deel aan een leuke spelshow.

Het Crea Kids is ook voor 4 dagen beschikbaar. Lees meer over het Crea Kids camp 4 dagen.

Highlights

- Circusdag
- Creativiteit
- Hutten bouwen
- Blote voetenpad
- Bord schilderen
- Chocolade huisje maken
- Experimentjes
- Sport- en spel activiteiten

Prijs Crea Kids Camp 7 dagen

€ 579,- 7 dagen Boek vakantie
Kinderen en ouders beoordelen onze jeugdvakanties met een: 9.1 Bekijk de recenties op klantenvertellen.nl

Voorbeeld dagprogramma

Hieronder zie je een voorbeeld zoals een dag er bij Crea Kids uit ziet.

Programma
 08.00u  Opstaan
 08.30u  Ontbijt
 09.30u  Ochtendgymnastiek
 09.45u  Hutten bouwen
 11.30u  Metaaldetector
 12.30u  Lunch
 13.30u  Chocolade huisjes maken
 15.30u  Blote voetenpad
 16.30u  Vrije tijd
 17.30u  Diner
 18.30u  Vrije tijd
 19.00u  Bosspelen
 20.00u  Bedtijd

Algemeen programma

Naast de hoofdactiviteiten (highlights) horende bij het vakantiekamp hanteren we ook een algemeen programma. Deze activiteiten zijn speciaal geselecteerd voor kinderen en zorgen voor vermaak in de ‘vrije’ uurtjes of avonduren. Het zijn dus activiteiten die echt leven onder de kinderen en heel erg populair zijn.

Voorbeelden:
- Kennismakingsspelen
- Bosspelen (o.a. outdoor game cards)
- Sport- en spelactiviteiten
- Keuze onderdelen (bordspelletjes, boekje lezen e.d.)
- Kampvuur met marshmallows
- Foodtruckfestival
- Spelshow
- Filmavond

Locatie Overasselt - Groepsaccommodatie

Tijdens deze vakantie verblijf je op een unieke locatie, prachtig gelegen te midden van het uitgestrekte Natuurreservaat “De Hatertse & Overasseltse Vennen”. Hier ligt onze ruime groepsaccommodatie “Het Buitencentrum Overasselt”. De accommodatie ligt ten zuidwesten van Nijmegen en is volledig omringd door bos, heide- en vennengebied.

Kaartje Overasselt rijk van nijmegen

Groepsaccommodatie

Je overnacht in een sfeervolle groepsaccommodatie met verschillende slaapkamers en slaapzalen voorzien van stapelbedden. De accommodatie bestaat verder uit diverse recreatiezalen, een horecakeuken met eetzaal, ruime en verzorgde sanitaire voorzieningen en een centrale verzamelplaats met overkapping.

Terrein en omgeving

Op onze locatie in Overasselt beschikken we ook over een 3,5 hectare eigen terrein. Het terrein is volledig omheind, wat een veilig gevoel geeft. Kinderen kunnen naar hartelust spelen, zonder het risico dat ze op een weg terecht komen.

Het terrein bestaat uit een grote kampvuurplaats met een podium, sportvelden en een speelbos met elementen (geschikt voor avond- en bosspelen). In de gezellige boskapel organiseren we een bonte avond en een kinderdisco. Veel activiteiten kunnen op eigen terrein gedaan worden want we beschikken oa. over een eigen klimbos, laag touwbanenparcours, klimmuur en een vaste boogschietbaan.

Buiten ons terrein is er in de omgeving ook van alles te beleven. Zo kunnen we gaan struinen en wandelen door de overweldigende natuur van het natuurreservaat. Een recreatieplas, speelboerderij, manege en grote speeltuin liggen ook op korte afstand van onze locatie.

Klik hier voor meer informatie en foto's van de locatie Overasselt.

Vervoer

Vervoer van deelnemers naar het vakantiekamp dient zelf geregeld te worden. Kinderen die met het openbaar vervoer komen, kunnen – na overleg met de organisatie – van het dichtstbijzijnde treinstation of bushalte worden opgehaald.

Tijden

Start vakantieweek: zondag om 14.00 uur
Einde vakantiekweek: zaterdag om 11.00 uur

Adres

Het Buitencentrum Overasselt
Sint Walrickweg 9
6611 KG Overasselt

Week Aantal dagen Locatie Prijs Beschikbaarheid
29 - zo 12 jul t/m za 18 jul 2020 7 dagen Overasselt € 579.00 Te boeken
31 - zo 26 jul t/m za 1 aug 2020 7 dagen Overasselt € 579.00 Te boeken
32 - zo 2 aug t/m za 8 aug 2020 7 dagen Overasselt € 579.00 Te boeken
33 - zo 9 aug t/m za 15 aug 2020 7 dagen Overasselt € 579.00 Te boeken
34 - zo 16 aug t/m za 22 aug 2020 7 dagen Overasselt € 579.00 Te boeken

Laatste update 07-04-2020

Bekijk hier de beschikbaarheid van alle vakantiekampen.

Heldere prijzen

Wij streven er naar om volledig transparant te zijn in alles wat wij doen en dat zie je terug in onze prijzen. Bij ons betaald u naast de reissom geen extra boekingskosten, administratiekosten of andere verplichte toeslagen.

Wij bieden enkel als service nog wat extra mogelijkheden aan, zoals bijvoorbeeld het huren van een ruitercap (ponykamp) of de mogelijkheid om te betalen in termijnen.

Naast een beetje zakgeld voor een extraatje zijn er verder geen onverwachte kosten.

Gezinskorting
Wanneer er meerdere kinderen uit één gezin een vakantiekamp boeken, krijgt u een korting van € 20,00 op de reissom per deelnemer.

Groepskorting
Wanneer u 5 deelnemers of meer wilt aanmelden, kunnen wij een korting op de reissom per deelnemer aanbieden.

5 t/m 7 deelnemers: 7% korting op de reissom per deelnemer
8 t/m 10 deelnemers: 10% korting op de reissom per deelnemer
Meer dan 11 deelnemers: 15% korting op de reissom per deelnemer

Neem voor het boeken contact met ons op voor de kortingscode.

Club Member
Ben je al eens vaker met Club Adventure op vakantie geweest, dan ontvang je van ons een kortingscode. Voer deze code in bij het boeken van een vakantie voor 2020. Je bent dan “Club Member 2020”.

Voordelen voor Club Members:

€ 25,00 korting op de reissom bij het boeken van een 7-daags vakantiekamp / € 12,50 korting bij het boeken van een 4-daags vakantiekamp
€ 6,00 zakgeld tegoed tijdens een vakantiekamp in Nederland

Hieronder vindt u meer belangrijke informatie voor ouders / verzorgers. U ziet praktische informatie over een aantal onderwerpen waar u als ouders / verzorgers mee te maken krijgt als uw zoon en/of dochter mee gaat op een vakantiekamp.

- Vertrekgarantie
- Vervoer en tijden
- Begeleiding
- Tijdens het vakantiekamp
- Extra mogelijkheden
- Verzekeringen
- Betaling
- Reisdocumenten
- Keurmerken
- Duurzaam en sociaal
- Veelgestelde vragen

Meer Kindervakanties

5 t/m 8 jaar

Outdoor Kids Camp 7 dagen

Bekijk dit kamp 8.7
5 t/m 8 jaar

Animal Adventure 7 dagen

Bekijk dit kamp 9.8
5 t/m 8 jaar

Vakantiekamp zonder overnachting

Bekijk dit kamp 8.5