• Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop

Zomerkamp 2023

Bij Club Adventure vind je jouw zomerkamp voor 2023! Wij weten zeker dat iedereen in ons aanbod van zomerkampen een perfect passend kamp kan vinden. We hebben namelijk een ruim aanbod voor 5 tot en met 13 jarigen op allerlei gebieden als sport, survivallen en nog veel meer!

Zomerkampen goed begeleid

Wij organiseren de kinderkampen in Nederland van zondag t/m woensdag, woensdag t/m zaterdag en van zondag t/m zaterdag. Alle zomerkampen worden begeleid door deskundige begeleiding (2 begeleiders per 15 kinderen).  Tijdens de zomerkampen zullen de kinderen zowel overdag als in de avond met een uitgebreid programma worden vermaakt. Daarnaast staat de veiligheid op de locatie en tijdens de activiteiten centraal. Je zal zien dat jouw kind de week van zijn/haar leven gaat beleven!

Veilig op Zomerkamp in 2023

Al meer dan 30 jaar brengen vele kinderen uit binnen- en buitenland hun zomerkamp door bij Club Adventure Jeugdvakanties. Wij behoren tot de veiligste organisaties van Nederland en dat heeft dan ook geresulteerd in veel erkenningen en keurmerken. Zo zijn wij o.a. lid van SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden). De SGR-garantie zegt dat de consument ervan verzekerd is het vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, wanneer de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Zo ben je als consument verzekerd van een plezierige samenwerking!

zomerkamp 2022 2022 zomerkamp in 2022

Zomerkamp 2023

Voor de jongste kids is er o.a. het Outdoor Kids Camp met veel beleving, actie en avontuur in de buitenlucht en het Crea Kids camp waar de kinderen met diverse themadagen creatieve activiteiten ondernemen. Het Survival Nederland kamp waarbij je veel samenwerkt en een Bushcraft kamp waar je leert hoe te overleven in de natuur bieden we aan voor kinderen vanaf 8 en 10 jaar.

Meer informatie over onze Zomerkampen

Op onze site staan alle zomerkampen op een rij. Een zomerkamp boeken kan eenvoudig via het online boekingsformulier.

Wanneer je na het lezen van de site nog vragen, opmerkingen of tips hebt, neem dan contact met ons op voor meer informatie!

Bekijk ons aanbod ook op deze website.

Een greep uit de zomerkampen van 2023

8 t/m 10 jaar

Survivalkamp Nederland 4 dagen

Bekijk deze pagina 9.2
8 t/m 10 jaar

Game & Reality Camp 4 dagen

Bekijk deze pagina 8.7
8 t/m 10 jaar

Crea Kids Camp 7 dagen

Bekijk deze pagina 9.2
10 t/m 13 jaar

Adventure & Fun

Bekijk deze pagina 8.9
10 t/m 13 jaar

Bushcraft Lodge Camp 7 dagen

Bekijk deze pagina 9.2
10 t/m 13 jaar

Just Girls - Meiden zomerkamp

Bekijk deze pagina 9.2