Avontuurlijke en actieve jeugdvakanties

  • Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop
Club Adventure Jeugdvakanties > Over ons > Een leuke zomerbaan: ga mee als reisleiding!

Een leuke zomerbaan: ga mee als reisleiding!

Wie is Club Adventure?

Club Adventure organiseert sinds 1990 avontuurlijke vakanties voor kinderen in de leeftijd van 5 t/m 16 jaar op eigen locaties in Nederland en in de Belgische Ardennen. Wij onderscheiden ons door het aanbieden van kwalitatieve, onvergetelijke en avontuurlijke vakanties met een duidelijke structuur, heldere regels in een veilige en natuurlijke omgeving. Alle kinderen krijgen persoonlijke begeleiding en aandacht, waarbij natuurlijk wordt gekeken naar de wensen en behoeften van het individu.

Wie zoeken we als reisbegeleider?

Op zoek naar een leuke zomerbaan? Ieder jaar zijn wij weer op zoek naar enthousiaste mensen om onze vakanties in Nederland en België te begeleiden. Ben jij enthousiast, sportief, een teamplayer, heb je affiniteit met kinderen en beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Dan ben jij degene die wij zoeken om ons team te komen versterken.

Binnen Club Adventure heb je de mogelijkheid om als reisbegeleider door te groeien naar  de rol van reiscoördinator.

Voor 2019 zijn wij voorzien van voldoende reisleiding. Medio september kan je je weer aanmelden voor de zomer van 2020. Ervaring binnen Club Adventure? Klik dan op deze link.

kampleiding kampleiding kampleiding kampleiding

Reisbegeleider

Als reisbegeleider zorg je er samen met de andere reisbegeleiders voor dat kinderen een top vakantie beleven. Je begeleidt en verzorgt de kinderen gedurende de gehele vakantie. Je staat dicht bij de kinderen en bent als een soort grote “broer” of “zus” ook hun aanspreekpunt.

Klik hier voor meer informatie over de functie van reisbegeleider

Reisleider

Mocht je al wat meer ervaring hebben en nog meer uitdaging zoeken dan kan je als reisleider met onze organisatie mee. Als reisleider ben je verantwoordelijk voor het programma en de uitvoer van één van onze vakanties. Hierbij stuur je een team van reisbegeleiders aan.

Klik hier voor meer informatie over de functie van reisleider

Reiscoördinator

Als reiscoördinator ben jij verantwoordelijk voor de organisatie van de verschillende vakanties op één van onze locaties in Nederland of België. Je bent het gezicht op de locatie en tevens aanspreekpunt voor ouders, reisleiding en management van Club Adventure.

Als reiscoördinator dien je al meerdere jaren ervaring te hebben als reisleiding bij Club Adventure of in een soortgelijke functie bij een andere organisatie.

Klik hier voor meer informatie over de functie van reiscoördinator