pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
  • Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop
Club Adventure Jeugdvakanties > Over ons > Ga mee als reisleiding!

Ga mee als reisleiding!

Wie is Club Adventure?

Club Adventure organiseert sinds 1990 avontuurlijke vakanties voor kinderen in de leeftijd van 5 t/m 13 jaar op eigen locaties in Nederland. Wij onderscheiden ons door het aanbieden van kwalitatieve, onvergetelijke en avontuurlijke vakanties met een duidelijke structuur, heldere regels in een veilige en natuurlijke omgeving. Alle kinderen krijgen persoonlijke begeleiding en aandacht, waarbij natuurlijk wordt gekeken naar de wensen en behoeften van het individu. Hier is natuurlijk reisleiding voor nodig!

Wie zoeken we als reisleiding?

Ieder jaar zijn wij weer op zoek naar enthousiaste mensen om onze vakanties in Nederland te begeleiden. Ben jij enthousiast, sportief, een teamplayer, heb je affiniteit met kinderen en beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Dan ben jij degene die wij zoeken om ons team te komen versterken.

Binnen Club Adventure heb je de mogelijkheid om als reisbegeleider door te groeien naar de rol van reiscoördinator.

reisleiding reisleider reisbegeleider coördinator

Reisbegeleider

Als reisbegeleider zorg je er samen met de andere reisleiding voor dat kinderen een top vakantie beleven. Je begeleidt en verzorgt de kinderen gedurende de gehele vakantie. Je staat dicht bij de kinderen en bent als een soort grote “broer” of “zus” ook hun aanspreekpunt.

Klik hier voor meer informatie over de functie van reisbegeleider en om je aan te melden!

Reisleider

Mocht je al wat meer ervaring hebben binnen Club Adventure dan kan je als reisleider met onze organisatie mee. Als reisleider ben je verantwoordelijk voor het programma en de uitvoer van een aantal van onze vakanties. Je zorgt dat de programma’s goed voorbereid worden en dat de materialen op orde blijven. Je houd toezicht op de medicatie en bijzonderheden en hebt dagelijks overleg met de reiscoördinatoren over de voortgang van de jeugdvakanties.

Klik hier voor meer informatie over de functie van reisleider.

Reiscoördinator

De reiscoördinator heeft al meerdere jaren ervaring bij Club Adventure en is verantwoordelijk voor de organisatie van de verschillende vakanties op één van onze locaties in Nederland of België. Zij hebben dagelijks overleg met de reisleiding over de voortgang en sturen het reisleiding team aan. Zij zijn het gezicht op de locatie en tevens aanspreekpunt voor ouders en het management van Club Adventure.

Klik hier voor meer informatie over de functie van reiscoördinator.