• Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop

Ga mee als reisleiding!

Aanmelden kamp begeleiding

Wie is Club Adventure?

Club Adventure organiseert sinds 1990 avontuurlijke vakanties voor kinderen in de leeftijd van 5 t/m 13 jaar op eigen locaties in Nederland. Wij onderscheiden ons door het aanbieden van kwalitatieve, onvergetelijke en avontuurlijke vakanties met een duidelijke structuur, heldere regels in een veilige en natuurlijke omgeving. Hier is natuurlijk reisleiding voor nodig!

Wie zoeken we als reisleiding?

Ieder jaar zijn wij weer op zoek naar enthousiaste mensen om onze vakanties in Nederland te begeleiden. Ben jij enthousiast, sportief, een teamplayer en heb je affiniteit met kinderen? Dan ben jij degene die wij zoeken om ons team te komen versterken.

Binnen Club Adventure heb je de mogelijkheid om als begeleider door te groeien naar de rol van coördinator.

reisleiding reisleider reisbegeleider coördinator

Begeleider

Als begeleider zorg je er samen met de andere leiding voor dat kinderen een top vakantie beleven. Je begeleidt en verzorgt de kinderen gedurende de gehele vakantie: van knutselen met de kleinsten tot klimmen in het klimbos met de oudere kinderen. Je staat dicht bij de kinderen en bent als een soort grote “broer” of “zus” ook hun aanspreekpunt.

Klik hier voor meer informatie over de functie van begeleider en om je aan te melden!

Reisleider

Mocht je al wat meer ervaring hebben binnen Club Adventure dan kan je als reisleider met onze organisatie mee. Als reisleider ben je verantwoordelijk voor het programma en de uitvoer van een aantal van onze vakanties. Je zorgt dat de programma’s goed voorbereid worden en dat de materialen op orde blijven. Je houd toezicht op de medicatie en bijzonderheden en hebt dagelijks overleg met de coördinatoren over de voortgang van de jeugdvakanties.

Klik hier voor meer informatie over de functie van reisleider.

Coördinator

De coördinator heeft al meerdere jaren ervaring bij Club Adventure en is verantwoordelijk voor de organisatie van de verschillende vakanties op één van onze locaties in Nederland of België. Zij hebben dagelijks overleg met de leiding over de voortgang en sturen het leiding team aan. Zij zijn het gezicht op de locatie en tevens aanspreekpunt voor ouders en het management van Club Adventure.

Klik hier voor meer informatie over de functie van coördinator.

Aanmelden kamp begeleiding