Avontuurlijke en actieve Jeugdvakanties

Club Adventure Jeugdvakanties > Ga mee als kampleiding / reisleider

Ga mee als kampleiding / reisleider

Wie is Club Adventure?

Club Adventure organiseert sinds 1990 actieve zomerkampen voor kinderen in de leeftijd van 5 t/m 16 jaar op eigen locaties in Nederland en in de Belgische Ardennen. Wij onderscheiden ons door het aanbieden van kwalitatieve, onvergetelijke en avontuurlijke vakanties met duidelijke structuur, heldere regels in een veilige en natuurlijke omgeving. Alle kinderen krijgen persoonlijke begeleiding en aandacht, waarbij natuurlijk wordt gekeken naar het individu.

Kampleiding / Reisleider

Ieder jaar zijn wij weer op zoek naar enthousiaste mensen om onze zomerkampen te begeleiden. Ben jij tussen de 17 en 25 jaar oud, enthousiast, sportief, een teamplayer, heb je affiniteit met kinderen en beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Dan ben jij degene die wij zoeken om ons team te komen versterken.

Lees hier meer over de inhoud van deze functie:

Stage: kampleiding / reisleider

Vrijwilliger: kampleiding / reisleider

Coördinator zomerkampen

Mocht jij al ervaring hebben met het begeleiden van zomerkampen en meer uitdaging zoeken dan kan je als coördinator (vanaf 21 jaar) aan de slag waarbij je leiding geeft aan een team.

Lees hier meer over de inhoud van deze functie:

Functie: coördinator zomerkampen

Trainingsweekend (verplicht)

Iedereen die als kampleiding / reisleider met de zomerkampen mee wil gaan, dient aan één van de trainingsweekenden deel te nemen. Tijdens het trainingsweekend zal er een persoonlijk kennismakingsgesprek met je plaatsvinden en zullen de basisprincipes die je moet weten als kampleiding / reisleider behandeld worden. Hierbij wordt ook gekeken of wij denken dat je binnen ons team past.

Aanmelden

Medio november / december 2018 is het mogelijk om jezelf aan te melden als kampleiding voor de zomer van 2019.