• Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop

Dierenkampen voor 5 t/m 13 jaar

Club Adventure biedt dierenkampen aan! Ben je op zoek naar een kinderkamp voor 5 t/m 8 jarigen, neem dan eens een kijkje bij het Outdoor kids kamp of het Crea Kids camp. Op dierendag leren zij net als Robin Hood schieten op diverse doelen tijdens de schietmiddag. Met pijlen en bollen leren ze richten en ook tijdens het spectaculaire Outdoor Laser Game weten ze diverse doelen te raken die er uit zien als dieren. Als echte tijgers kruipen we onder netten door en klimmen we als aapjes over de hindernissen van de obstacle run, welk dier past het beste bij jou? Het Crea Kids camp doet een bezoekje aan de kinderboerderij.

dierenkampen Dierenkampen Dierenkampen

Alle activiteiten van de dierenkampen zijn in het thema. Bij de kampen voor 5 t/m 8 jaar beleven ze leerzame en diverse spannende momenten. Zo spelen ze een dierenbingo, doen ze een leerzame dierenspeurtocht en nog veel meer! Beide kampen zijn te boeken voor 7 dagen en voor 4 dagen, van zondag t/m woensdag en van woensdag t/m zondag.

Bij het Bushcraft Lodge camp voor 10 t/m 13 jaar ga je dieren spotten in de natuur. Zo doen we een heuse Veluwe safari, monteren we wild-spot camera’s in het bos en zorgen we voor een eet- /drinkplek voor de dieren. Zodra de camera’s in de nacht dieren spotten, maakt het automatisch foto’s. Elke ochtend dus weer spannend welk dier gespot is!

Zien we jullie op een van de dierenkampen?

Ben je op zoek naar een vakantie buiten Nederland? Bekijk dan ons label www.zomerkamp.com voor een uitgebreid aanbod.

Ons complete aanbod dierenkampen

5 t/m 8 jaar

Outdoor Kids Camp 4 dagen

Bekijk deze pagina 8.8
5 t/m 8 jaar

Outdoor Kids Camp 7 dagen

Bekijk deze pagina 8.8
10 t/m 13 jaar

Bushcraft Lodge Camp 7 dagen

Bekijk deze pagina 9.2