• Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop

Ga mee als vakantie begeleider!

Aanmelden kamp begeleiding

Wie is Club Adventure?

Club Adventure organiseert sinds 1990 avontuurlijke vakanties voor kinderen in de leeftijd van 5 t/m 13 jaar. Deze vakanties worden gehouden op eigen locaties in Nederland. Wij onderscheiden ons door het aanbieden van onvergetelijke, avontuurlijke en kwalitatieve vakanties. Dit doen we middels een duidelijke structuur en heldere regels in een veilige en natuurlijke omgeving. Hier zijn begeleiders voor nodig, dus ga mee als vakantie begeleider!

Wie zoeken we als begeleider vakantie?

Wij zijn op zoek naar mensen om onze vakanties in Nederland enthousiast te begeleiden. Heb jij affiniteit met kinderen, ben je een teamplayer en ben je enthousiast geworden? Dan ben jij degene die wij zoeken om ons team te komen versterken.

Binnen Club Adventure heb je de mogelijkheid om als begeleider van de vakanties door te groeien naar de rol van coördinator.

begeleider vakantie vakantie begeleider begeleider vakantie

Begeleider vakantie

Als begeleider vakantie zorg je er samen met de andere vakantie begeleiders voor dat kinderen een fantastische vakantie beleven. Je begeleidt en verzorgt de kinderen gedurende de gehele vakantie: van knutselen met de kleinsten tot klimmen in het klimbos met de oudere kinderen. Je staat dicht bij de kinderen en bent tevens hun aanspreekpunt.

Klik hier voor meer informatie over de functie van begeleider vakantie en om je aan te melden!

Reisleider

Als je meer ervaring binnen Club Adventure hebt dan kan je als reisleider met onze organisatie mee. Als reisleider ben je verantwoordelijk voor de uitvoer van een aantal van onze vakanties en het programma. Je zorgt dat de materialen op orde blijven en dat de programma’s goed voorbereid worden. Je houd toezicht op eventuele bijzonderheden en de medicatie en hebt dagelijks overleg met de coördinatoren over de voortgang van de jeugdvakanties.

Klik hier voor meer informatie over de functie van reisleider.

Coördinator

De coördinator heeft al meerdere jaren ervaring bij Club Adventure en is verantwoordelijk voor de organisatie van de verschillende vakanties op één van onze locaties. Zij sturen het leiding team aan en hebben daarbij dagelijks overleg met de leiding over de voortgang en de kinderen. Zij zijn het aanspreekpunt voor ouders en het management van Club Adventure en tevens het gezicht op de locatie.

Klik hier voor meer informatie over de functie van coördinator.

Aanmelden kamp begeleiding