• Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop

Toneel, dans en drama kamp

In de zomer van 2022 hebben wij leuke meidenkampen!

Zoekt u een zomerkamp waar theater, drama, toneelspel en zang centraal staan? Wij hebben een heus Spotlight kamp voor de kinderen! Daar kunnen zij van een theatervakantie genieten en gedurende het hele zomerkamp in de spotlights staan.

Theater zomerkamp voor de jeugd

Veel kinderen hebben vaak op een actieve manier plezier, waarin sport centraal staat. Tijdens de theatervakantie staat niet sport maar spot centraal. Zo kunnen de kinderen heel actief plezier hebben op een andere manier dan sport! Daarbij leren de kinderen enorm veel van de medekampgenootjes en de begeleiders, die alles op alles zetten om de creativiteit van de kinderen op te laten bloeien!

Zomerkamp in de spotlights

Lekker overdag in het zonnetje en in de avond in de spot! De kinderen kunnen zo de gekste, leukste en prachtigste dingen in elkaar zetten. Ze hebben ons al jarenlang erg verrast! Zo kwamen de verborgen talenten van de verlegen en minder verlegen kinderen in de spotlight tot hun recht. Een spotlight op een kinderkamp en het kan niet anders dan een groot feest worden!

Uit de schulp kruipen tijdens de theater vakantie

Kinderen vinden het de eerste dagen vaak erg spannend om zomaar op het podium en in de kamp spotlights te gaan staan, maar met de hulp van onze begeleiders en andere enthousiaste kampgenootjes blijft er niemand achter!

Meer informatie of gelijk een zomerkamp in de spotlight boeken?

U kunt op onze site meer informatie vinden over het speciale zomerkamp in de spots. Zo kunt u contact met ons opnemen of gelijk een theater zomerkamp boeken!

Meidenkampen zomer 2022

8 t/m 10 jaar

Crea Kids Camp 7 dagen

Bekijk deze pagina 9.2
8 t/m 10 jaar

Crea Kids Camp 4 dagen

Bekijk deze pagina 9.2
10 t/m 13 jaar

Just Girls - Meiden zomerkamp

Bekijk deze pagina 9.2