• Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop

Survival Herfstkampen 2020

In 2022 organiseren wij alleen survivalkampen in de zomer!

Tijdens de Herfstvakantie organiseren wij survivalkampen in Nederland. Deze survival herfstkampen zijn actief, avontuurlijk, leerzaam en vooral gezellig is voor de jeugd. Club Adventure is de organisatie waar je moet zijn voor de beste vakantiekampen in Nederland! Laat de kinderen genieten van een avontuurlijke survival herfstkampen in Nederland tijdens de herfst, waarin ze in de natuur op een leuke manier leren hun grenzen te verleggen met uitdagende activiteiten.

reviews club adventure

Veilige en actieve survival herfstkampen in Nederland

Club Adventure biedt avontuurlijke herfstkampen aan voor de leeftijd van 8 t/m 10 jaar en van 10 t/m 13 jaar. Het programma wordt volledig op de leeftijd van de kinderen afgestemd, zodat het voor iedereen even uitdagend en leuk is. Vaste onderdelen tijdens een survival herfstkamp zijn o.a klauteren in het klimbos, klimmen in de klimbomen en het boog- en blaaspijpschieten. Maar zeker in herfst is het vuur maken en het koken op het vuur een belangrijk onderdeel. Een goed kampvuur is natuurlijk lekker om bij op te warmen, maar ook goed om warme chocolademelk op te maken en popcorn op te bakken. Een survival herfstkamp is over het algemeen een lekker actief vakantiekamp, waarbij veel wordt bewogen, geklommen en aan sport en spel wordt gedaan. Veiligheid van de kinderen staat bij Club Adventure op nummer één! Daarom werken wij met professionele, gescreende vaste begeleiding en een vier ogen beleid. Daarnaast zorgen onze moderne  veiligheidsmaatregelen ervoor dat alle survival herfstkampen automatisch veilig verlopen en de jeugd zich lekker bezig kan houden met plezier maken!

Survival herfstkamp klimbos  Survival herfstkamp herfstkamp survival vuur maken

Boek een kinderkamp tijdens de herfstvakantie 2020

Er zijn verschillende survival herfstkampen te boeken in Nederland, variërend van 3 tot 5 dagen voor de leeftijden van 8 t/m 13 jaar. Ook is het mogelijk om een survival herfstkamp te boeken zonder overnachting, waarbij je overdag het programma lekker mee draait, maar ‘s avond wel thuis slaapt.

Het leukste kinderkamp tijdens de herfstvakantie voor de jeugd is makkelijk te boeken via onze website! Wil je liever meer informatie dan kan je natuurlijk ook contact met ons opnemen.

Survivalkampen zomer 2022

8 t/m 10 jaar

Survivalkamp Nederland 7 dagen

Bekijk deze pagina 9.2
8 t/m 10 jaar

Survivalkamp Nederland 4 dagen

Bekijk deze pagina 9.2
10 t/m 13 jaar

Bushcraft Lodge Camp 7 dagen

Bekijk deze pagina 9.2
10 t/m 13 jaar

Bushcraft Lodge Camp 4 dagen

Bekijk deze pagina 9.2
10 t/m 13 jaar

Survivalkamp Nederland 7 dagen

Bekijk deze pagina 9.2
10 t/m 13 jaar

Survivalkamp Nederland 4 dagen

Bekijk deze pagina 9.2