• Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop

Surfkamp Spanje

Wil jij leren surfen? Dan is een surfkamp in Spanje echt iets voor jou! Beleef één van de tofste surfvakantie in Europa, 5- of 8 dagen lang genieten.

Word een echte surfer!

Surfvakantie Spanje

Een surfvakantie aan de Spaanse kust is waar iedere jongere van droomt. Een strandvakantie in Spanje en daarbij ook nog eens leren surfen. Dat wil jij toch ook? Wij bieden een surfkamp aan naar San Vicente in Spanje en jij kan met ons mee!

Leer surfen in Spanje

De surfvakanties worden begeleid door professionele surfleraren. Je leert de regels van de zee, het gebruik van het materiaal en de techniek van het surfen alvorens je de Spaanse golven trotseert. Niet alleen het surfen leer je ontdekken, ook leeftijdgenoten waarmee je de lessen volgt worden je nieuwe vrienden! In je vrije tijd geniet jij van een kano trip of ga je met de voetjes van de vloer tijdens de Super Hero Party.

Surfkamp Spanje: 8 dagen

Het vijf- of achtdaagse surfkamp is een all-in vakantie inclusief busvervoer, verblijf in tenten, een activiteitenpakket en een super tof t-shirt! Samen met een ervaren crew worden er dagelijkse vers bereide maaltijden geserveerd en leuke activiteiten georganiseerd.

Naast het surfen is het mogelijk om veel meer sportieve activiteiten te ondernemen, waaronder skateboarden, longboarden en SUPboarden. Je gaat je hier in ieder geval niet vervelen!

Via Zomerkamp.com bieden wij surfkampen in Spanje aan voor jongeren van 13 t/m 16 jaar en surfkampen voor 16 t/m 18 jarigen.

San Vicente Surfcamp: je verblijf

San Vicente is een gemeente in de Spaanse provincie Cantabrië. Het surfkamp ligt op 1 van de heuvels in Oyambre en biedt ruim uitzicht op zee. De camping beschikt over ruime 2- of 4 persoonstenten. Daarnaast is er een zwembad aanwezig en een gezellige surfbar waar je nieuwe mensen ontmoet! Lees hier meer over de locatie.

Maak kennis met de surfwereld!

Ben jij je aan het oriënteren voor een zomerkamp of geïnteresseerd in een jongeren vakantie? Deze surfvakantie voor beginners is gezellig, leerzaam en een grote ontdekkingsreis!