• Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop

Ponykampen

In de zomer van 2022 organiseren wij géén ponykampen maar wel andere leuke meiden zomerkampen.

Heb je altijd al een keer gezellig op ponykamp gewild maar heb je geen of nauwelijks rij ervaring? Dan ben je bij Club Adventure aan het goede adres! Wij organiseren namelijk ponykampen voor kinderen van 8 tot en met 13 jaar die graag een week tussen de paarden door willen brengen maar nog nauwelijks of geen ervaring hebben met paarden en pony’s.

Ponykamp nabij Nijmegen

Het programma varieert van het rijden in de binnen- en buitenbak, een bosrit, acrobatiek, springen etc. Maar uiteraard leren wij je ook een paard borstelen, zadelen enz. Kortom alles wat met paarden te maken heeft kom je in onze ponykampen tegen!

ponykampen zomer  ponykampen ponykampen  ponykampen hoefen krabben

Uiteraard vinden de ponykampen plaats op een veilige en professionele manege. De manage is door de FNRS (Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra) erkend met drie sterren en bezit het veiligheidscertificaat van de Stichting Veilige Paardensport.

Bekijk onze website eens op je gemak, hier kun je alle informatie vinden over onze kampen. Heb je nog vragen? Neem dan tijdens kantooruren contact met ons op via: 024 – 365 63 45 of stuur een e-mail naar: info@clubadventure.nl.

Ben jij tussen de 8 en 10 jaar en wil je op ponykamp?

Ben jij tussen de 10 en 13 jaar en wil je op ponykamp?

Selectie aanbod zomerkampen 2022

5 t/m 8 jaar

Outdoor Kids Camp 7 dagen

Bekijk deze pagina 8.8
8 t/m 10 jaar

Crea Kids Camp 7 dagen

Bekijk deze pagina 9.2
10 t/m 13 jaar

Just Girls - Meiden zomerkamp

Bekijk deze pagina 9.2