• Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop

Ponykamp Gelderland

In de zomer van 2022 organiseren wij géén ponykampen.

Heb je altijd al een keer gezellig op ponykamp gewild maar heb je geen of nauwelijks rij ervaring? Dan ben je bij Club Adventure aan het goede adres! Wij organiseren namelijk ponykampen voor kinderen van 8 tot en met 13 jaar die graag een week tussen de paarden door willen brengen maar nog weinig tot geen ervaring hebben met paarden en pony’s.

Ponykamp nabij Nijmegen

Het Ponykamp Gelderland heeft een gevarieerd programma van het rijden in de binnen- en buitenbak, een bosrit, acrobatiek, springen etc. Uiteraard leren wij je ook een paard borstelen, zadelen enz. Kortom alles wat met paarden te maken heeft kom je in onze ponykampen tegen!

ponykamp zomer Gelderland   ponykampen Gelderland ponykampen zomer  ponykamp zomer Gelderland

Uiteraard vinden de Ponykampen plaats op een veilige en professionele manege. De manage is door de FNRS (Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra) erkend met 3 sterren en bezit het veiligheidscertificaat van de Stichting Veilige Paardensport.

De Ponykampen zijn verdeeld in 2 leeftijdsgroepen. Heb je nog vragen? Neem dan tijdens kantooruren contact met ons op via: 024 – 365 63 45 of stuur een e-mail naar: info@clubadventure.nl.

 

Ponykampen Gelderland

Ponykamp Gelderland voor kids tussen de 8 en 10 jaar

Ponykamp Gelderland voor kids tussen de 10 en 13 jaar

Selectie aanbod zomerkampen 2022

5 t/m 8 jaar

Crea Kids Camp 7 dagen

Bekijk deze pagina 10.0
8 t/m 10 jaar

Crea Kids Camp 7 dagen

Bekijk deze pagina 9.2
10 t/m 13 jaar

Just Girls - Meiden zomerkamp

Bekijk deze pagina 9.2