• Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop

Paardenkampen

In de zomer van 2022 organiseren wij géén paardenkampen!

Club Adventure biedt paardenkampen aan voor kinderen in de leeftijd van 8 t/m 13 jaar. Heb je altijd al een keer gezellig op paardenkampen gewild maar heb je geen of nauwelijks rij ervaring? Dan ben je bij Club Adventure aan het goede adres! Wij organiseren namelijk paardenkampen voor kinderen van 8 tot en met 13 jaar die graag een week tussen de paarden door willen brengen maar nog weinig tot geen ervaring hebben met paarden en pony’s.

Paardenkampen kruipen Paardenkampen popcorn Paardenkampen schminken

De vakantie met het thema paarden bestaat uit een zeer gevarieerd programma. Zo ga je rijden in de binnen- en buitenbak, ga je een bosrit maken, ga je een beetje springen en nog veel meer. Natuurlijk leer je tijdens het paardenkamp ook het paard te verzorgen. Want alles wat met het paard te maken heeft komt aan bod. Van borstelen tot en met het zadelen van de paarden en pony’s. De kampen zijn bedoeld voor kinderen die geen ervaring, weinig ervaring of licht gevorderd zijn.

De manege waar Club Adventure de paardenkampen organiseert, is een veilige en professionele manege. De FNRS (Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra) heeft de manege namelijk erkend met drie sterren en bezit het veiligheidscertificaat van de Stichting Veilige Paardensport.

Onze website is voorzien van alle informatie en ons gave aanbod. Heb je nog vragen? Neem dan tijdens kantooruren contact met ons op via: 024 – 365 63 45 of stuur een e-mail naar: info@clubadventure.nl.

Selectie aanbod zomerkampen 2022

5 t/m 8 jaar

Outdoor Kids Camp 7 dagen

Bekijk deze pagina 8.8
8 t/m 10 jaar

Survivalkamp Nederland 7 dagen

Bekijk deze pagina 9.2
10 t/m 13 jaar

Adventure & Fun

Bekijk deze pagina 8.9