• Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop

Verkoopmedewerker aan het woord

In de zomer van 2018 ben begonnen als verkoopmedewerker bij Club Adventure. En hoe kom je daar dan zo terecht?

Voor mijn overstap naar Club Adventure heb ik 11 jaar als Banqueting sales manager gewerkt en reserveringen gemaakt voor vergaderingen, feesten en partijen, bedrijfsuitjes en hotelovernachtingen. Daarnaast heb ik tijdens dit werk ook het plezier mogen beleven van het contact hebben met ouders die graag een op en top kinderfeestje wilde organiseren voor hun kinderen.

Na mijn middelbare school heb ik de Nederlands Hippische Beroepsopleiding gevolgd en heb daarna meer dan 15 jaar “in de paarden gewerkt”. Ik heb tijdens de opleiding en mijn werk als instructrice les gegeven aan vele kinderen bij maneges en ponyclubs. Vroeger was ik zelf deelnemer aan een ponykampen en later ben ik meegegaan als begeleiding voor diverse kampen.

Hoe leuk is het om dan nu alles samen te laten komen bij Club Adventure? Het contact met de ouders voorafgaand en tijdens de kampen. Daarnaast met je collega’s ervoor zorgen dat al die kinderen een fantastische tijd beleven en dit na afloop enthousiast delen met het thuisfront.

Als je dan achteraf een berichtje mag ontvangen dat de kinderen al vragen of ze volgend jaar weer terug mogen komen en dat de ouders het contact met jou en het gehele team als heel fijn hebben ervaren, dan is dat de kers op de taart!

Nicole Bloem, Verkoopmedewerker