pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
  • Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop
Club Adventure Jeugdvakanties > Over ons > Instructeur aan het woord

Instructeur aan het woord

Floris is voor het derde jaar hoofdinstructeur bij Club Adventure in Overasselt.

Hij studeert Outdoor & Adventure aan het Helicon in Velp en ooit begonnen als stagiair om de activiteiten tijdens kinderfeestjes te begeleiden. Daar ontdekte hij de vrolijkheid en de spontaniteit van de kinderen. Al snel werd hij meer betrokken bij Club Adventure en is nu één van de hoofdinstructeurs tijdens de vakantiekampen voor kinderen.

Instructeur
Floris (Hoofdinstructeur)

Veiligheid
Nu vragen wij ons, als ouders, natuurlijk af: “Hoe veilig zijn alle activiteiten op de kampen?” Floris vertelt dat voor aanvang en na afloop van de activiteiten alle materialen worden gecontroleerd en zo nodig worden vervangen. Daarnaast zijn er diverse partijen die niet alleen het (soort) materiaal controleert, maar ook bijvoorbeeld de bomen in het bos controleren/nalopen. Elke zomer wordt Club Adventure onafhankelijk geïnspecteerd op de veiligheid. Zo is er altijd een veilige basis voor het uitvoeren van de toffe activiteiten die Club Adventure voor de kinderen organiseert. Ook gaan alle instructeurs jaarlijks op trainingsweekend en beschikken ze allemaal over diploma’s zoals EHBO etc..

Voorbereidingen
Voor aanvang van een vakantiekamp komen alle instructeurs bij elkaar en nemen dan alle aspecten wat betreft veiligheid samen nog eens door. Veiliger en gecontroleerder kan het volgens Floris dan ook niet! Dus ouders: ‘We kunnen met een gerust hart onze kids alle activiteiten laten ondernemen. Ze zijn in veilige handen!’

Ervaring
Als hoofdinstructeur mag Floris alle activiteiten begeleiden, maar de hoogte activiteiten zoals het klimbos, de klimmuur en de Jacobsladder vindt hij toch wel het leukst om te begeleiden. “Je ziet dat kinderen bij aankomst op het kamp al vaak vol bewondering naar het klimbos staren. ‘Gaan we dat ook doen?’ De spanning in de glimlachjes van de kinderen vind ik mooi. Sommige kinderen hebben een beetje hulp nodig. Zijn ze een beetje bang? Dan is het aan mij om ze op een goede manier te stimuleren en te overtuigen. De glimlach die ik achteraf krijg van ze, is goud waard! Hun beleving is alles!”

Met de vraag welk kamp hij zelf zou kiezen als hij nog een kind was geweest, geeft hij direct het Grijze Jager kamp en Survival Overasselt kamp aan. “Het is heerlijk avontuurlijk, gericht op natuuractiviteiten en vooral actief!”

Durf jij de uitdaging aan?

Deelnemer aan het woord

Bekijk deze pagina

Coördinator aan het woord

Bekijk deze pagina