pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
  • Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop
Club Adventure Jeugdvakanties > Over ons > Eigenaar aan het woord

Eigenaar aan het woord

Als één van de Nederlandse pioniers zijn wij ruim 30 jaar geleden gestart met het organiseren van particuliere vakanties voor de jeugd. “Op vakantie zonder ouders!”

Club Adventure is een professionele weg ingeslagen en onderscheidt zich door kwalitatieve, onvergetelijke en avontuurlijke vakanties met een duidelijke structuur, heldere regels in een veilige en natuurlijke omgeving. Alle kinderen krijgen persoonlijke begeleiding en aandacht, waarbij natuurlijk wordt gekeken naar het individu.

Om dit waar te maken;

  • werken wij met de beste veiligheidssystemen
  • hebben wij locaties midden in de natuur
  • werken we met de beste mensen
  • luisteren wij goed naar ouder en kind
  • zijn we transparant in alles wat wij doen

Centraal in Nederland beschikken wij over twee prachtige locaties midden in de natuur. Omdat de locaties ons eigendom zijn, hebben wij de locaties helemaal naar wens en op maat kunnen inrichten.

In de afgelopen jaren hebben wij bewezen dat fantastische actieve vakanties, veiligheid en kwaliteit goed samen gaan. Dat blijkt uit diverse certificeringen en erkenningen voor onze organisatie.

De mening van de jeugd en ouders is voor ons ontzettend belangrijk. Wij vragen hier altijd naar tijdens en na een vakantie. Wij luisteren en sturen hiermee binnen de organisatie om onszelf continue te verbeteren.

Mijn dochters ‘Saar’ van 10 jaar en ‘Cato’ 7 jaar gaan ook jaarlijks mee op jeugdvakantie. In de zomer van 2019 is Saar met het Crea Girls Camp mee geweest. En wat heeft ze genoten! Als ik op locatie bezoek was en haar zag, dan zei ze snel “hoi en doei” en ging ze met de meiden weer verder. Dat ze haar vader op dat moment niet meer zag staan, is voor mij het beste teken dat er is “ze heeft het enorm naar de zin!”. Cato, onze jongste heeft deelgenomen aan het Animal Adventure Camp in Overasselt en ze vond het fantastisch. Ze gaf aan dat ze volgend jaar hetzelfde kamp wil gaan doen als haar grote zus. Ze is daar nog veel te jong voor, maar dat heeft ons wel aan het denken gezet. Daarom hebben wij dankzij Cato in de zomer van 2020 een splinternieuw vakantiekamp erbij en dat is Crea Kids. Een leuk creatief kamp, waarbij de jonge kids hun fantasie heerlijk in kwijt kunnen.

Ze kijken al weer uit naar de zomer.

Ronald Valenteijn - Directeur Club Adventure

Ronald Valenteijn, Directeur