• Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop

Eigenaar aan het woord

Als mede eigenaar ben ik verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering, de dagelijkse leiding binnen de organisatie en stuur ik ons team van enthousiaste collega’s aan.

Wij stellen onszelf hoge eisen en zitten daarom nooit stil. Een paar jaar geleden hebben wij het keurmerk kindervakanties weten binnen te halen en ook jaarlijks weten te behouden en daar ben ik trots op. Nu kunnen we ouders echt laten zien dat de kinderen bij ons in goede handen zijn.

Vanuit mijn pedagogische achtergrond heb ik als doel een omgeving te scheppen waarin de kinderen zich prettig voelen en zichzelf kunnen zijn. Dit heeft geleid tot een werkwijze binnen Club Adventure waarbij een veilige en vertrouwde omgeving voor de kinderen wordt gecreëerd.
In het voorjaar besteed ik dan ook veel aandacht aan het uitvoerig trainen en instrueren van onze coördinatoren en instructeurs. Zij werken volgens het door ons opgestelde pedagogisch beleidsplan en hebben persoonlijke verantwoordelijkheid hoog in het vaandel staan.

Bij Club Adventure wordt er gewerkt met een 4 ogen beleid. Dat houdt in dat ongeacht de groepsgrootte de kinderen altijd onder toezicht staan van minimaal 2 begeleiders. Een nachtelijk toezicht zorgt ervoor dat de kinderen 24 uur per dag onder toezicht staan.

Club Adventure is een plek waar kinderen met plezier naar toe gaan en zijn!

Jos-de-Klijn-150x150

Jos de Klijn, Mede eigenaar