• Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop

Kinderkampen zomer 2023

Bij Club Adventure vind je voor 5 tot en met 13 jarigen diverse kinderkampen voor de zomer van 2023 op allerlei gebieden als survivallen, sport, game, creatief en nog veel meer! Wij weten dan ook zeker dat iedereen in ons aanbod van kinderkampen een perfect geschikt kamp kan vinden.

Het aanbod kinderkampen voor de zomer van 2023 voor 5 t/m 8 jaar

Ons aanbod van kindervakanties voor de aller jongsten vindt plaats in Oldebroek en deze vakantiekampen hebben een leuk thema en is kleinschalig van opzet. Kijk voor het aanbod aan vakanties voor de jongste kinderen van vijf t/m acht jaar op de pagina van kinderkampen.

Het aanbod 8 t/m 10 jaar

Je gaat op deze leeftijd jong op vakantie, zonder ouders om nieuwe vrienden en vriendinnen te maken. Of je nu van actie, avontuur of creatief houdt, er zit voor iedereen wat tussen. Je gaat een vakantie beleven precies waar jouw interesse naar uit gaat. Bekijk hier het aanbod van acht tot tien jaar.

keurmerk kindervakanties Kinderkampen zomer 2023 

Aanbod kinderkampen zomer 2023 voor de oudere kinderen

Voor de kinderen ouder dan 10 jaar hebben wij ook een groot aanbod van vakantiekampen. Bij deze leeftijd praten we niet meer over kinderen maar over jeugd.

Kinderkampen goed begeleid

Wij organiseren de kinderkampen in Nederland van zondag t/m woensdag, woensdag t/m zaterdag en van zondag t/m zaterdag. Uiteraard worden alle kinderkampen begeleid door deskundige begeleiding (2 begeleiders per 15 kinderen) en staat veiligheid op de locatie en tijdens de activiteiten centraal. Tijdens de kinderkampen zullen de kinderen zowel overdag als in de avond met een uitgebreid programma worden vermaakt en je zal zien dat zij de week van hun leven zullen beleven!

Wij lichten ieder kinderkamp afzonderlijk toe, dus neem vooral een kijkje. Op de rest van de website kan je informatie vinden voor ouders, over Club Adventure, over de kamplocaties en kan je eenvoudig de vakantie boeken.

Uiteraard staan wij persoonlijk voor je klaar voor eventuele vragen, opmerkingen en tips. Neem dan contact met ons op!

Bekijk ons aanbod ook op deze website.

Een greep uit de kinderkampen zomer 2023

5 t/m 8 jaar

Outdoor Kids Camp 4 dagen

Bekijk deze pagina 8.8
5 t/m 8 jaar

Crea Kids Camp 7 dagen

Bekijk deze pagina 10.0
8 t/m 10 jaar

Crea Kids Camp 4 dagen

Bekijk deze pagina 9.2
8 t/m 10 jaar

Survivalkamp Nederland 7 dagen

Bekijk deze pagina 9.2
10 t/m 13 jaar

Game & Reality Camp 7 dagen

Bekijk deze pagina 8.7
10 t/m 13 jaar

Grijze Jager kamp

Bekijk deze pagina 9.1