• Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop

Jeugdkampen zomer 2024

Bij Club Adventure zijn er diverse jeugdkampen voor de zomer 2024 met verschillende thema’s als survivallen, creatief, sport, game en nog veel meer voor 5 tot en met 13 jarigen! Alle kinderen vinden dus ook een perfect passend kamp in ons aanbod van jeugdkampen zomer 2024.

Jeugdkampen zomer 2024

Tijdens de jeugdkampen in de zomer van 2024 vermaakt ieder kind zich zowel overdag als in de avond met een uitgebreid programma en je zal zien dat zij de week van hun leven beleven. Alle jeugdkampen worden begeleid door deskundige begeleiding (2 begeleiders per 15 deelnemers) en veiligheid staat op de locatie en tijdens de activiteiten centraal. De jeugdkampen in Nederland worden aangeboden voor zondag t/m woensdag, woensdag t/m zaterdag en ook voor zondag t/m zaterdag.

zomer 2022 jeugdkampen zomer 2022 2022

Het aanbod jeugdkampen voor 5 t/m 8 jaar

De jeugdkampen voor de aller kleinsten vinden plaats in Oldebroek. Deze jeugdkampen hebben een leuk thema en zijn kleinschalig van opzet. Kijk voor het aanbod aan vakanties voor de jongste kinderen van vijf t/m acht jaar op de volgende pagina: jeugdkampen.

Het aanbod 8 t/m 10 jaar – jeugdkampen zomer 2024

Je gaat op vakantie om nieuwe vrienden en vriendinnen te maken, zonder ouders. Je gaat een vakantie beleven precies waar jouw interesse naar uit gaat, er is voldoende keuze! Of je nu van avontuur, actie of creatieve activiteiten houdt, er is dus voor iedereen wat wils. Bekijk hier ons aanbod van acht tot tien jaar.

Aanbod voor 10 t/m 13 jaar

Voor de kinderen ouder dan 10 jaar hebben wij een groot aanbod van vakantiekampen.

Wij lichten ieder jeugdkamp afzonderlijk toe, dus kijk vooral rond. Op de rest van de website kan je informatie vinden over Club Adventure, voor ouders, over de kamplocaties en kan je eenvoudig de vakantie boeken.

Uiteraard staan wij voor je klaar voor eventuele vragen, opmerkingen en tips. Neem dan contact met ons op!

Bekijk ons aanbod ook op deze website.

Een greep uit de jeugdkampen zomer 2024

5 t/m 8 jaar

Outdoor Kids Camp 7 dagen

Bekijk deze pagina 8.8
8 t/m 10 jaar

Game & Reality Camp 7 dagen

Bekijk deze pagina 8.7
10 t/m 13 jaar

Survivalkamp Nederland 7 dagen

Bekijk deze pagina 9.2
10 t/m 13 jaar

Bushcraft Lodge Camp 4 dagen

Bekijk deze pagina 9.2
10 t/m 13 jaar

Just Girls - Meiden zomerkamp

Bekijk deze pagina 9.2
10 t/m 13 jaar

Adventure & Fun

Bekijk deze pagina 8.9