• Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop

Jeugdkampen zomer 2022

Bij Club Adventure zijn er diverse jeugdkampen voor de zomer 2022 voor 5 tot en met 13 jarigen met diverse thema’s als survivallen, creatief, sport, game en nog veel meer! Ieder kind vind dus ook een perfect passend kamp in ons aanbod van jeugdkampen zomer 2022.

Jeugdkampen zomer 2022

De jeugdkampen in Nederland worden aangeboden voor zondag t/m woensdag, woensdag t/m zaterdag en ook voor zondag t/m zaterdag. Tijdens de jeugdkampen in de zomer van 2022 vermaken de kinderen zich zowel overdag als in de avond met een uitgebreid programma en je zal zien dat zij de week van hun leven beleven. Alle jeugdkampen worden begeleid door deskundige begeleiding (2 begeleiders per 15 kinderen) en veiligheid staat op de locatie en tijdens de activiteiten centraal.

jeugdkampen zomer 2022 zomer 2022 2022

Het aanbod jeugdkampen voor 5 t/m 8 jaar

De jeugdkampen voor de aller kleinsten vinden plaats in Oldebroek. Deze jeugdkampen hebben een leuk thema en zijn kleinschalig van opzet. Kijk voor het aanbod aan vakanties voor de jongste kinderen van vijf t/m acht jaar op de volgende pagina: jeugdkampen.

Het aanbod 8 t/m 10 jaar – jeugdkampen zomer 2022

Je gaat op vakantie om nieuwe vrienden en vriendinnen te maken, zonder ouders. Je gaat een vakantie beleven precies waar jouw interesse naar uit gaat, er is voldoende keuze! Of je nu van avontuur, actie of creatieve activiteiten houdt, er is dus voor iedereen wat wils. Bekijk hier ons aanbod van acht tot tien jaar.

Aanbod voor de oudere kinderen

Voor de kinderen ouder dan 10 jaar hebben wij ook een groot aanbod van vakantiekampen.

Hier lichten wij ieder jeugdkamp afzonderlijk toe, dus kijk vooral rond. Op de rest van de website kan je informatie vinden voor ouders, over Club Adventure, over de kamplocaties en kan je eenvoudig de vakantie boeken.

Uiteraard staan wij voor je klaar voor eventuele vragen, opmerkingen en tips. Neem dan contact met ons op!

Bekijk ons aanbod ook op deze website.

Een greep uit de jeugdkampen zomer 2022

10 t/m 13 jaar

Adventure & Fun

Bekijk deze pagina 8.9
5 t/m 8 jaar

Outdoor Kids Camp 7 dagen

Bekijk deze pagina 8.8
8 t/m 10 jaar

Game & Reality Camp 7 dagen

Bekijk deze pagina 8.7
8 t/m 10 jaar

Survivalkamp Nederland 7 dagen

Bekijk deze pagina 9.2
8 t/m 10 jaar

Crea Kids Camp 4 dagen

Bekijk deze pagina 9.2
10 t/m 13 jaar

Grijze Jager kamp

Bekijk deze pagina 9.1