• Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop

Gamekampen herfstvakantie

In 2022 organiseren wij alleen gamekampen in de zomer!

In de Herfstvakantie organiseren wij de vetste gamekampen van Nederland. Onze game herfstkampen bestaan uit een dagdeel gamen op de nieuwste gameconsoles in de game room en een dagdeel lekker actief naar buiten de natuur in. Dat maakt onze game herfstkampen zo populair, omdat de verhouding gamen in groepsverband en buiten actief en avontuurlijke activiteiten doen volledig in balans is.

Actief en avontuurlijk gamekamp in de herfstvakantie 2020

De gamekampen in de herfstvakantie zijn naast leuk ook actief en avontuurlijk. Het activiteitenprogramma hebben wij volledig afgestemd op de leeftijdsgroepen van 8 t/m 10 jaar en van 10 t/m 13 jaar. Zo ga je tijdens het herfst gamekamp het klimbos in waar je op grote hoogte allerlei hindernissen bedwingt. Boogschieten zal zeker in het programma zitten, net als het outdoor lasergamen en natuurlijk een avontuurlijke Escaperoom zal ook niet ontbreken tijdens het gamekamp.

reviews club adventure

Drie of vijf dagen op herfst gamekamp

Een kinderkamp waar gamen centraal staat! Deze herfstvakantie bieden wij 3-daagse en 5-daagse gamekampen aan. Vind je het spannend en wil je eerst drie dagen boeken om te kijken of je het wel leuk vindt? Geen probleem, je kan altijd verlengen van drie naar vijf dagen (mits er plek is natuurlijk).

Gamekamp herfstvakantie 2020 game herfstkampen Gamekampen 2020

Boek deze herfst een game kinderkamp

Het leukste kinderkamp tijdens de herfstvakantie voor de jeugd is makkelijk te boeken via onze website! Wil je liever meer informatie dan kan je natuurlijk ook contact met ons opnemen.

Gamekampen zomer 2022

10 t/m 13 jaar

Game & Reality Camp 7 dagen

Bekijk deze pagina 8.7
10 t/m 13 jaar

Game & Reality Camp 4 dagen

Bekijk deze pagina 8.7
10 t/m 13 jaar

Codekamp - Game Editie 7 dagen

Bekijk deze pagina 9.2
10 t/m 13 jaar

Codekamp - Game Editie 4 dagen

Bekijk deze pagina 9.2