• Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop

Empuriabrava (Spanje)

Het Flowtrack beachcamp in Empuriabrava ligt aan de Costa Brava in Spanje.  Hier ontmoeten de woeste bergen van de Pyreneeën het helderblauwe water van de Middellandse zee. Het is het perfecte decor voor alle soorten watersport, avontuur en een succesvol kinderkamp. Je verblijft op de prachtige 4-sterren camping Rubina Resort, op slechts 200m van het strand. De camping ligt op wandelafstand van het centrum van Empuriabrava. De 4-sterren camping is uitgerust met een lounge zone, verschillende restaurants, een 60 meter lang zwembad en een gloednieuwe fitness.

Camping

Bij verschillende kampen verblijf je op de prachtige 4-sterren camping Rubina Resort, op slechts 200 meter van het strand. De camping ligt op wandelafstand van het centrum van Empuriabrava. De 4-sterren camping zelf is uitgerust met verschillende restaurants, een lounge zone, een 60 meter lang zwembad en een gloednieuwe fitness.

   

De volgende vakantiekampen op deze locatie worden aangeboden via ons reislabel Zomerkamp.com:

Watersportkamp 13 t/m 16 jaar

Watersportkamp 16 t/m 18 jaar

Sheddies

Deze comfortabele mini-chalets zijn voorzien van een 2-persoons matras en genoeg opbergruimte voor jouw bagage. Upgrade jouw watersportkamp op de camping in Empuriabrava en verblijf met 2 personen in een stijlvolle sheddie.

Beachhouse

Nieuw dit jaar, 8 typische Spaanse huisjes die bij elkaar liggen rondom een waterkanaal. Elke villa heeft zijn eigen terras met een prachtig uitzicht over de kanalen van Empuriabrava. Hier kan je rustig chillen en genieten van een geweldige sunset! De huizen hebben een ruime, gezellige leefruimte met een eettafel en een zitgedeelte. Er is ook een goed ingerichte badkamer met douche, een wastafel en een toilet. Je kan kiezen uit 2-, 3- of 4 persoonskamers die zijn ingericht met nieuwe stapelbedden. Elke villa heeft 2 tot 3 slaapkamers. In de tuinen rondom het huis vind je een beach bar, een lounge, chill ruimtes, een gezellige bistro en natuurlijk ook heel wat leuke activiteiten. Dit is de ideale plaats om mensen te ontmoeten en na te genieten van een spannende dag vol ontdekking en activiteiten.

Het volgende vakantiekamp op deze locatie wordt aangeboden via ons reislabel Zomerkamp.com:

Beach House watersportkamp 16 t/m 18 jaar