• Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop

Danskamp

Dans de sterren van de hemel

Ben jij helemaal gek op dansen en sta jij het liefste nooit stil? Bij onze meidenkampen is daar ruimte voor. Tijdens het kamp dans je tijdens de disco in de dansstijl die jou bevalt en krijg je tijd om tijdens de kampvuuravond jouw eigen dans op te voeren.

Danskamp (1) Danskamp (4) Danskamp

Dansen voor iedereen

Club Adventure organiseert twee meidenkampen voor kinderen van verschillende leeftijden. Er is een meidenkamp voor kinderen tussen 8 en 10 jaar en er is een vakantiekamp voor de jeugd tussen 10 en 13 jaar. Zo kan iedereen een kamp bezoeken en veel plezier met eigen leeftijdsgenoten maken! Iedereen kan meedoen op zijn of haar eigen tempo en het gaat zeker niet om de beste prestaties. Iedereen die van dansen houdt is welkom op een van onze meidenkampen!

Activiteiten meidenkamp

Tijdens het meidenkamp zijn er verschillende activiteiten gepland voor de kinderen. Zo hebben we een fashion & beauty dag, waarbij je helemaal los kan gaan op je zelfgemaakte kleding. Op de ‘Create your own day!’ dag mag je zelf kiezen wat je graag gaat doen; neem je een lipdub dans op met je groep, leren jullie samen een dans of ga je oefenen voor je dans tijdens de kampvuuravond? Is het alleen maar dansen? Nee hoor, er is ook van alles anders te beleven. Zo ben je ook bezig met creatieve dingen en maken we onze eigen High tea. Maar ook totaal andere dingen komen aan bod. Zo houden we een kampvuur avond met leuke verhalen en houden we avontuurlijke bosspelen in de bossen.

Meer informatie of direct een meidenkamp boeken?

Je kunt op onze site meer informatie vinden over het speciale zomerkamp waarin je lekker kan dansen. Zo kan je contact met ons opnemen of direct een meiden zomerkamp boeken!

Een selectie van het vakantieaanbod

8 t/m 10 jaar

Crea Kids Camp 7 dagen

Bekijk deze pagina 9.2
8 t/m 10 jaar

Crea Kids Camp 4 dagen

Bekijk deze pagina 9.2
10 t/m 13 jaar

Just Girls - Meiden zomerkamp

Bekijk deze pagina 9.2