• Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop

Zomerkampen Nederland

Ieder jaar staan de zomerkampen in Nederland van Club Adventure centraal in de zomervakantie. Ben je tussen de 5 en 13 jaar oud, kom dan heerlijk op zomerkamp met je leeftijdsgenoten. Dit hoeft helemaal niet ver van huis, want in Nederland hebben wij een ruime keuze aan zomerkampen!

Zomerkampen in Nederland

Er is een riant aanbod voor elke leeftijdsgroep bij Club Adventure van zomerkamp Nederland. Wij werken met verschillende leeftijdsgroepen: 5 t/m 8 jaar, 8 t/m 10 jaar en 10 t/m 13 jaar. Voor de jongste kinderen is onder andere het Outdoor Kids kamp met veel actie, avontuur en spel in de buitenlucht. Daarnaast hebben we voor hen het Crea Kids camp met diverse gave creatieve activiteiten. Het Crea Girls Camp (8 t/m 10 jaar) en het Just Girls kamp (10 t/m 13 jaar) zijn speciale zomerkampen alleen voor meiden. Het Survival Nederland kamp waarbij je veel samenwerkt en een Bushcraft kamp waar je leert hoe te overleven in de natuur. Het Adventure en Fun camp is heel divers en bij het Grijze Jager kamp duik je in het verhaal van de enige echte populaire boekenserie.

zomerkampen zomerkampen nederland nederland

Veilig op zomerkamp in Nederland

Vele kinderen uit binnen- en buitenland brengen al meer dan 30 jaar hun zomerkampen door bij Club Adventure Jeugdvakanties. Wij behoren tot de veiligste organisaties van Zomerkamp Nederland en dat heeft dan ook geresulteerd in veel erkenningen en keurmerken. Zo zijn wij o.a. lid van SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden). De SGR-garantie houdt in dat je ervan verzekerd bent het vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen wanneer wij door financieel onvermogen géén jeugdvakanties kunnen aanbieden. Als consument ben je verzekerd van een plezierige samenwerking!

Meer informatie over onze zomerkampen in Nederland?

Op onze site staan alle zomerkampen in Nederland op een rij. Een zomerkamp boeken kan eenvoudig via het online boekingsformulier.

Wanneer je na het lezen van de site nog vragen, opmerkingen of tips hebt, neem dan contact met ons op voor meer informatie over zomerkamp Nederland!

Bekijk de kampen ook op ons label zomerkamp.com!

Een selectie van zomerkampen in Nederland

5 t/m 8 jaar

Outdoor Kids Camp 7 dagen

Bekijk deze pagina 8.8
5 t/m 8 jaar

Crea Kids Camp 7 dagen

Bekijk deze pagina 10.0
8 t/m 10 jaar

Game & Reality Camp 7 dagen

Bekijk deze pagina 8.7
8 t/m 10 jaar

Survivalkamp Nederland 7 dagen

Bekijk deze pagina 9.2
10 t/m 13 jaar

Bushcraft Lodge Camp 4 dagen

Bekijk deze pagina 9.2
10 t/m 13 jaar

Just Girls - Meiden zomerkamp

Bekijk deze pagina 9.2