pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
  • Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop
Club Adventure Jeugdvakanties > Kindervakanties 8 t/m 10 jaar > Crea Girls Camp 7 dagen

Crea Girls Camp 7 dagen

VOOR DE ECHTE CREATIEVELING!

Vind jij het ook zo leuk om creatief bezig te zijn? Kom dan naar Crea Girls.

Activiteiten Crea Girls Zomerkamp

Op alle vlakken kan jij je creatief uitleven. Zo hebben we een fashion & beauty dag, waarbij je helemaal los kan gaan op je zelfgemaakte kleding. Ga je mee met de modetrend van deze zomer (kleurrijk, zomers en fris), of maak jij jouw kleding geheel naar jouw eigen idee? We versieren onze eigen tassen en gaan met de lijmpistolen in de weer om sieraden te maken. Creatief nagels lakken en make-up kunnen natuurlijk niet ontbreken bij deze gezellige modedag. Aan het einde van de dag houden we een modeshow om de mooie creaties te showen!

Tijdens de “Club Cake Cup” duiken wij de keuken in en gaan wij een heerlijke High Tea voorbereiden.  Dat wordt natuurlijk lachen gieren en brullen, want de mixers gaan draaien, het meel vliegt in het rond en de slagroomspuiten mogen fijngeknepen worden. Wie maakt de mooiste cupcakes en wie de lekkerste croissantjes? Geeft onze chef jou de meeste punten tijdens de “Club Cake Cup”? Natuurlijk gaan we al het lekkers dat gemaakt is ook presenteren en proeven tijdens de high tea. Samen met de lekkerste smaken thee en verse sapjes wordt dat alleen maar genieten.

Op de kunst-dag gaan we in de weer met verf, kwasten en schildersezels om de mooiste schilderijen op het doek te krijgen. Naast schilderen ga je ook experimenteren met allerlei andere materialen, zoals ijzerdraad, zand en nog veel meer. Zo ontstaan de gekste creaties en mooiste kunstwerken.

Onder begeleiding van een choco-expert ga je deelnemen aan een chocolade workshop. Hier ga je iets unieks maken. Concentratie en geduld worden op de proef gesteld. Gelukkig snoepen we tussendoor Bonbons en drinken we een heerlijke alcoholvrije cocktail.

Create your own day! Deze dag is volledig voor jou. Op deze dag krijg je verschillende voorstellen, maar kies je uiteindelijk zelf wat je gaat doen. Ga je een spiegel of een fotolijstje versieren? Ontwerp je een mooi opbergdoosje of maak je af waar je op het begin van de vakantie aan begonnen was? Het kan allemaal!

Het programma wordt afgewisseld met leuke buitenactiviteiten. Kruip door oude gangenstelsels, klim in het klimbos en ontdek nog veel meer. In de vrije uurtjes kan je deelnemen aan diverse sport- en spelactiviteiten op het terrein. Wil je liever chillen, lezen in een mooi boek of het gewoon even rustig aan doen? Dat kan ook.

Ook in de avonduren is er van alles te beleven. Zo bakken we marshmallows boven het kampvuur, is er een foodtruckfestival, spelen we outdoor games in het bos en is er volop entertainment met muziek en leuke spelshows.

Crea Girls Camp is ook te reserveren voor 4 dagen. Lees meer over Crea Girls Camp 4 dagen. 

Highlights

- Sieraden maken
- Schilderen
- Tasjes maken
- Nagels stylen
- Outdoor games
- Sweet High Tea

Prijs Crea Girls Camp 7 dagen

Boek vakantie
Kinderen en ouders beoordelen onze jeugdvakanties met een: 9.0 Bekijk de recenties op klantenvertellen.nl

Voorbeeld dagprogramma

Hieronder zie je een voorbeeld zoals een dag er bij het Crea Girls Camp uit ziet.

Programma
 08:00 uur  Opstaan
 08:30 uur  Ontbijt
 09:30 uur  Kunstdag - schilderen
 12:30 uur  Lunch
 13:30 uur  Nagels stylen en make-up
 16:30 uur  Vrije tijd
 17:30 uur  Diner
 18:30 uur  Vrije tijd
 19:00 uur  Filmavond
 21:00 uur  Bedtijd

Algemeen programma

Naast de hoofdactiviteiten (highlights) horende bij het vakantiekamp hanteren we ook een algemeen programma.
Deze activiteiten zijn speciaal geselecteerd voor kinderen en zorgen voor vermaak in de ‘vrije’ uurtjes of avonduren. Het zijn dus activiteiten die echt leven onder de kinderen en heel erg populair zijn.

Voorbeelden:
- Kennismakingsspelen
- Bosspelen (o.a. outdoor game cards)
- Sport- en spelactiviteiten
- Keuze onderdelen (bordspelletjes, boekje lezen e.d.)
- Kampvuur met marshmallows
- Foodtruckfestival
- Spelshow
- Filmavond

Locatie Oldebroek - Groepsaccommodatie

Tijdens deze vakantie verblijf je op de Veluwe net onder Zwolle prachtig gelegen in de bossen. Hier ligt onze ruime groepsaccommodatie “Het Buitencentrum Oldebroek”. De accommodatie ligt op een groot stuk privéterrein in een natuurlijke omgeving met veel mogelijkheden voor buitenactiviteiten.

Omgeving Oldebroek kaartje 2

Groepsaccommodatie

Je overnacht in een sfeervolle groepsaccommodatie met verschillende slaapkamers voorzien van stapelbedden. De accommodatie bestaat verder uit diverse recreatie- / eetzalen, een horecakeuken, ruime en verzorgde sanitaire voorzieningen en een groot terras met zitjes in de vorm van picknicksets.

Terrein en omgeving

Op onze locatie in Oldebroek beschikken we over een privéterrein van 23 hectare met een volleybalveld, basketbalveld, speeltuin en heerlijk groot bos voor allerlei gebruik. Op het eigen activiteitenterrein beschikken we o.a. over een kampvuurplaats, een eigen klimbos en klimbomen.

Buiten ons terrein is er in de omgeving ook van alles te beleven. De ligging van de locatie is al prachtig. We zijn omringd door bossen en liggen midden in een mooi en beschermd natuurgebied. Een heerlijke wandeling over het natuurpad brengt ons langs verschillende beleefpunten, waaronder een heide uitkijkpost. Ook lopen er diverse ATB-routes door de bossen.

Klik hier voor meer informatie en foto's van de locatie Oldebroek.

Vervoer

Vervoer van deelnemers naar het vakantiekamp dient zelf geregeld te worden. Kinderen die met het openbaar vervoer komen, kunnen – na overleg met de organisatie – van het dichtstbijzijnde treinstation of bushalte worden opgehaald.

Tijden

Start vakantieweek: zondag om 14.00 uur
Einde vakantiekweek: zaterdag om 11.00 uur

Adres

Het Buitencentrum Oldebroek
Broekeroordsweg 9
8095 RM 't Loo Oldebroek

De data en prijzen voor de zomerkampen 2021 zullen binnenkort op onze website zichtbaar zijn. De zomerkampen 2021 zijn vanaf eind oktober te boeken!

Heldere prijzen

Wij streven er naar om volledig transparant te zijn in alles wat wij doen en dat zie je terug in onze prijzen. Bij ons betaald u naast de reissom géén extra boekingskosten, administratiekosten of andere verplichte toeslagen.

Naast een beetje zakgeld voor een extraatje zijn er verder géén onverwachte kosten.

Gezinskorting
Wanneer er meerdere kinderen uit één gezin een vakantiekamp boeken, krijgt u een korting van € 20,00 op de reissom per deelnemer.

Groepskorting
Wanneer u 5 deelnemers of meer wilt aanmelden, kunnen wij een korting op de reissom per deelnemer aanbieden.

5 t/m 7 deelnemers: 7% korting op de reissom per deelnemer
8 t/m 10 deelnemers: 10% korting op de reissom per deelnemer
Meer dan 11 deelnemers: 15% korting op de reissom per deelnemer

Neem voor het boeken contact met ons op voor de kortingscode.

Club Member
Ben je al eens vaker met Club Adventure op vakantie geweest, dan ontvang je van ons een kortingscode. Voer deze code in bij het boeken van een vakantie voor 2020. Je bent dan “Club Member 2020”.

Voordelen voor Club Members:

€ 25,00 korting op de reissom bij het boeken van een 7-daags vakantiekamp / € 12,50 korting bij het boeken van een 4-daags vakantiekamp
€ 6,00 zakgeld tegoed tijdens een vakantiekamp in Nederland

Hieronder vindt u meer belangrijke informatie voor ouders / verzorgers. U ziet praktische informatie over een aantal onderwerpen waar u als ouders / verzorgers mee te maken krijgt als uw zoon en/of dochter mee gaat op een vakantiekamp.

- Vertrekgarantie
- Vervoer en tijden
- Begeleiding
- Tijdens het vakantiekamp
- Extra mogelijkheden
- Verzekeringen
- Betaling
- Reisdocumenten
- Keurmerken
- Duurzaam en sociaal
- Veelgestelde vragen

Meer Kindervakanties

8 t/m 10 jaar

Survivalkamp Nederland 7 dagen

Bekijk dit kamp 8.6
8 t/m 10 jaar

Game & Reality Camp 7 dagen

Bekijk dit kamp 8.6

Recente Beoordelingen

8

Ervaring: Gezellige, enthousiaste leiding

Opmerking: Mijn dochter heeft erg genoten van alle spelletjes & liedjes. De band met de leiding was erg goed.


15 October 2020
10

Ervaring: Het is op en top verzorgd!

Opmerking: Dit was onze eerste ervaring met club adventure. En de eerste keer dat onze jongste op kamp ging. Onze zoon (11) ging op game en reality kamp en onze dochter (9) op crea girl kamp. Alles is werkelijk uitmuntend verzorgd. Communicatie, bereikbaarheid, verslag, foto’s. Verzorging, catering en aandacht voor de kinderen! De activiteiten zijn afwisselend, leuk en professioneel opgezet. 1 puntje van aandacht! Onze kinderen vonden het beiden 1 dag te lang. Het is toch minder goed slapen en na verlenging was het een volle week. Tot volgend jaar!


13 August 2020
10

Ervaring: Super leuk!

Opmerking: Gevarieerde week en fijne begeleiding!


11 August 2020
8

Ervaring: Prima georganiseerde club

Opmerking: Leuke mensen die aan alles denken. Hygiëne, veiligheid. Leuk gevarieerd programma


4 August 2020
10

Ervaring: Superleuk

Opmerking: Ik heb eem hele leuke vakantieweek gehad met leuke leiding en heb leuke activiteiten gedaan


4 August 2020
8

Ervaring: Leuk

Opmerking: Mijn dochter heeft een topweek gehad en heeft het al over volgende jaar


4 August 2020
8

Ervaring: Ik vond het heel leuk en de kinderen waren ook aardig

Opmerking: Onze dochter van 10 jaar heeft deel genomen aan het Crea Kamp. Ze vond het een leuk programma.


3 August 2020
10

Ervaring: Geweldige vakantieweek, professionele organisatie

Opmerking: Onze dochter had een geweldige week in Oldebroek. Het programma zit vol met leuke binnen- en buitenactiviteiten. De begeleiding is erg goed én gezellig. Met een heimweemoment halverwege de week is heel goed omgegaan, waardoor onze dochter uiteindelijk de hele week met veel plezier is gebleven.


29 July 2020
10

Ervaring: Alles tot in perfectie geregeld

Opmerking: Mijn dochter heeft een super week gehad. De leiding was goed. Alles netjes geregeld, duidelijke informatie en goede leeftijdsgroep samen.


21 August 2019
9

Ervaring: Een fijne week voor onze dochter!

Opmerking: Onze dochter van bijna 9 is een week naar Crea Girls kamp geweest. In de eerste instantie zou zij 4 dagen gaan, maar zij had het zo naar haar zin dat ze een week gebleven is. De organisatie is prima, de leiding is lief, het eten is uitstekend en de activiteiten zijn leuk en afwisselend. Er zijn vriendinnen gemaakt en gelukkig waren de meeste meisjes in de groep alleen gekomen. Omdat wij dit jaar maar kort op vakantie kunnen, vinden wij dit een mooie aanvulling op de zomervakantie. Maar ze vond het zo leuk dat we niet uitsluiten dat ze volgend jaar weer gaat.


21 August 2019
10

Ervaring: Mijn dochter (net 9 jaar oud) vond het geweldig!

Opmerking: Voor ons was dit de 1e keer zomerkamp. Spannend! Hoe gaat dat lopen? Ze is pas 9. Wordt het echt zo leuk als beloofd? Nou, dat was het. Creatieve activiteiten (Girls crea kamp), maar ook spelletjes, ochtendgymnastiek, toneel, klimmen, etc. Ontzettend lieve leidsters die echt voor haar zorgden als ze het even moeilijk had. Eigenlijk zou ze 4 dagen gaan. Dat werden er 7! Ideaal dat je kan verlengen, op aangeven van je kind zelf. Voor mij als ouder was het super dat ze iedere dag even mocht bellen. En: via de app kregen we iedere ochtend een verslag met foto’s van de vorige dag. Ideaal. Volgend jaar wil m’n dochter weer!


13 August 2019
10

Ervaring: Leuk

Opmerking: Leuk


9 August 2019
10

Ervaring: Leuk

Opmerking: Goede organisatie, leuke kampen


8 August 2019
8

Ervaring: Geen zorgen over het achterlaten van mijn kind van 8

Opmerking: Het is mogelijk om met de leiding te bellen en te chatten. Ik werd op de hoogte gehouden van de dagelijkse activiteiten.


3 August 2019
9

Ervaring: Top kamp voor onze dochter

Opmerking: Goed ingespeeld op het warme weer en terugkoppeling hierover naar de ouders. Leuke activiteiten, onze dochter heeft genoten!


30 July 2019
10,0

Ervaring:


31 August 2018
9,0

Ervaring: Dit was voor het eerst dat wij Suzanne op kamp hebben gedaan (met toestemming en overleg van haar) en wij zijn zeer tevreden. Het is er goed verzorgd, lieve leiding en vooral gaf het voor ons als ouder een goed gevoel om haar daar te laten. SUzanne heeft genoten. Ze vond het super, ze heeft zoveel gedaan, gezien, lol gehad. lekkere soep had ze gegeten, vertelde ze ons :-). Wij raden jullie aan. Dank voor de goede, lieve en leuke week. Namens, Suzanne Robijn en haar ouders. Lieve groeten, Thijs en Eva Robijn


22 August 2018
10,0

Ervaring: Girls creakamp is een erg leuk kamp! Elise kwam gister thuis met een tas vol knutsels en zelgemaakte en versierde lekkernijen. Ze bleef maar verhalen vertellen, dansjes laten zien, laten zien hoe je moet haken etc. Ze weet nu al zeker dat ze volgend jaar weer wil, dat zegt genoeg. Bij aankomst en vertrek merkte ik ook dat het een fijn kamp was en goede organisatie. Complimenten aan de leiding en drie coördinatoren. Ook erg bedankt voor het dagboek en de foto,s waarop ik een stralende en genietende Elise zag.


19 August 2018
10,0

Ervaring: Lieke heeft een zeer leuke week gehad. Er was volop afwisseling in het programma die goed gevuld was met toffe activiteiten. Ze heeft goed gegeten en zelfs de aardappelpuree geproefd. De leiding vond ze erg lief. Voor de thuisblijvers was het erg fijn om op de site de avonturen die de meiden hadden meegemaakt te kunnen lezen.

Opmerking: De site waarop je de verhalen en de foto's kunt bekijken werkt op een pc prima. Helaas zijn op de mobiele versie (telefoon, tablet) de foto's in de huidige dia viewer minder goed zichtbaar.


14 August 2018
8,3

Ervaring: Dochterlief heeft enorm genoten van de verschillende activiteiten en de grappige begeleiders. Ze kwam na een week met een tas vol leuke knutsels en een heleboel verhalen blij thuis. Het was voor haar de eerste keer op kamp, helemaal alleen zonder iemand te kennen, maar het is zeker voor herhaling vatbaar.

Opmerking: Dochter had behoefte aan soms even alleen terugtrekken maar ze mochten niet op de kamers overdag (ook begrijpelijk). Dus een fijne hang-/chillplek zou een goede aanvulling zijn. Verder waren de kamers érg warm doordat het raam nauwelijks open kon.


8 August 2018