• Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop

Zomerkampen voor kinderen

Ieder jaar in de zomervakantie staan bij Club Adventure de zomerkampen voor kinderen centraal. Van 5 t/m 13 jaar kan je heerlijk op onze zomerkampen gaan met andere kinderen. Dit kan lekker dicht bij huis, want in Nederland hebben wij een diverse keuze aan zomerkampen voor kinderen!

Vind passende zomerkampen voor kinderen!

Club Adventure heeft voor kinderen van 5 t/m 13 jaar een groot aanbod jeugdkampen. De kampen zijn ingedeeld aan de hand van activiteiten en leeftijden, dus er is voor iedereen wat wils. Je kan bij ons terecht voor creatieve activiteiten of thema gerelateerde vakanties. Kan jouw kind tussen de 10 en 13 jaar geen keuze maken? Dan is Adventure & Fun camp waarschijnlijk heel geschikt. Of vind jouw kind bijvoorbeeld survivallen of Bushcraft heel gaaf? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Zomerkampen voor kinderen kinderen zomerkampen

Zomerkamp kinderen: Hoe werkt dat nou precies?

De zomerkampen voor de kinderen van Club Adventure wordt georganiseerd tijdens de zomervakantie. Omdat de kampen ingedeeld zijn op leeftijd ga je tijdens een zomerkamp veel om met leeftijdsgenootjes. De activiteiten zijn afhankelijk van het gekozen kamp: houd jouw kind van gamen, meidendingensurvival of toch meer van overleven in de natuur? Dan bieden wij het geschikte zomerkamp voor jouw kind aan. Tijdens de zomerkampen doen we veel verschillende leuke activiteiten die in het teken staan van het thema. Je kan een zomerkamp boeken voor 4 dagen zondag t/m woensdag, 4 dagen woensdag t/m zaterdag en 7 dagen zondag t/m zaterdag.

Meer informatie over onze zomerkampen voor kinderen?

Op deze pagina vind je alle zomerkampen op een rij. Een zomerkamp boeken kan eenvoudig via het online boekingsformulier.

Wanneer je na het lezen van de site nog vragen, opmerkingen of tips hebt, neem dan contact met ons op voor meer informatie over een zomerkamp voor kinderen!

 

Bekijk de kampen ook op ons label zomerkamp.com!

Een greep uit de zomerkampen voor kinderen

5 t/m 8 jaar

Outdoor Kids Camp 7 dagen

Bekijk deze pagina 8.8
5 t/m 8 jaar

Crea Kids Camp 4 dagen

Bekijk deze pagina 10.0
8 t/m 10 jaar

Survivalkamp Nederland 7 dagen

Bekijk deze pagina 9.2
8 t/m 10 jaar

Crea Kids Camp 7 dagen

Bekijk deze pagina 9.2
10 t/m 13 jaar

Bushcraft Lodge Camp 7 dagen

Bekijk deze pagina 9.2
10 t/m 13 jaar

Grijze Jager kamp

Bekijk deze pagina 9.1