• Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop

Zomerkampen kinderen

Ieder jaar in de zomervakantie staan bij Club Adventure de zomerkampen voor de kinderen centraal. In Nederland hebben wij een diverse keuze aan zomerkampen voor de kinderen! Van 5 t/m 13 jaar kan je heerlijk op onze zomerkampen gaan met andere kinderen. Dit kan lekker dicht bij huis.

Vind passende zomerkampen voor de kinderen!

Club Adventure heeft voor kinderen van vijf tot en met dertien jaar een groot aanbod jeugdkampen. De kampen zijn ingedeeld aan de hand van leeftijden en activiteiten, dus er is voor iedereen wat wils. Vind jouw kind bijvoorbeeld survivallen of Bushcraft heel gaaf? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Maar ook kan je bij ons terecht voor creatieve activiteiten of thema gerelateerde vakanties. Kan jouw kind tussen de 10 en 13 jaar geen keuze maken? Dan is Adventure & Fun camp waarschijnlijk heel geschikt.

kinderen zomerkamp kinderen Zomerkamp

Zomerkamp kinderen: Hoe gaat dat in z’n werk?

Omdat de kampen ingedeeld zijn op leeftijd ga je tijdens een zomerkamp veel om met leeftijdsgenootjes. Het zomerkamp voor de jeugd van Club Adventure wordt georganiseerd tijdens de zomervakantie. De activiteiten zijn afhankelijk van het gekozen kamp: houd jouw kind van gamen, meidendingensurvival of toch meer van overleven in de natuur? Dan bieden wij het geschikte zomerkamp voor jouw kind aan. Tijdens de zomerkampen doen we veel verschillende leuke activiteiten die in het teken staan van het thema. Je kan een zomerkamp boeken voor 7 dagen, 4 dagen zondag t/m woensdag en 4 dagen woensdag t/m zaterdag.

Meer informatie over onze zomerkampen jeugd?

Op deze pagina vind je alle zomerkampen op een rij. Een zomerkamp boeken kan eenvoudig via het online boekingsformulier.

Wanneer je na het lezen van de site nog vragen, opmerkingen of tips hebt, neem dan contact met ons op voor meer informatie over een zomerkamp voor kinderen!

 

Bekijk de kampen ook op ons label zomerkamp.com!

Een selectie van zomerkampen voor kinderen

5 t/m 8 jaar

Outdoor Kids Camp 7 dagen

Bekijk deze pagina 8.9
5 t/m 8 jaar

Crea Kids Camp 4 dagen

Bekijk deze pagina 10.0
8 t/m 10 jaar

Crea Girls Camp 7 dagen

Bekijk deze pagina 9.2
10 t/m 13 jaar

Game & Reality Camp 4 dagen

Bekijk deze pagina 8.7
10 t/m 13 jaar

Adventure & Fun

Bekijk deze pagina 9.0
10 t/m 13 jaar

Grijze Jager kamp

Bekijk deze pagina 9.1