• Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop

Zomerkamp kinderen

Ieder jaar in de zomervakantie staat het zomerkamp voor de kinderen bij Club Adventure centraal. Tussen de 5 en 13 jaar oud kan je heerlijk op zomerkamp gaan met andere kinderen. Dit hoeft vaak helemaal niet ver van huis. In Nederland hebben wij een ruime en diverse keuze aan zomerkampen voor de kinderen!

Vind een zomerkamp voor de kinderen dat past!

Club Adventure heeft voor kinderen van vijf tot en met dertien jaar een groot aanbod jeugdkampen. De kampen zijn ingedeeld aan de hand van leeftijden en activiteiten, dus er is voor iedereen wat wils. Vind jouw kind bijvoorbeeld survivallen of Bushcraft heel gaaf? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Maar ook kan je bij ons terecht voor creatieve activiteiten of thema gerelateerde vakanties. Kan jouw kind tussen de 10 en 13 jaar geen keuze maken? Dan is Adventure & Fun camp waarschijnlijk heel geschikt.

kinderen zomerkamp kinderen Zomerkamp

Zomerkamp kinderen: Hoe gaat dat in z’n werk?

Omdat de kampen ingedeeld zijn op leeftijd ga je tijdens een zomerkamp veel om met leeftijdsgenootjes. Het zomerkamp voor de jeugd van Club Adventure wordt georganiseerd tijdens de zomervakantie. De activiteiten zijn afhankelijk van het gekozen kamp: houd jouw kind van gamen, meidendingensurvival of toch meer van overleven in de natuur? Dan bieden wij het geschikte zomerkamp voor jouw kind aan. Tijdens de zomerkampen doen we veel verschillende leuke activiteiten die in het teken staan van het thema. Je kan een zomerkamp boeken voor 7 dagen, 4 dagen zondag t/m woensdag en 4 dagen woensdag t/m zaterdag.

Meer informatie over onze zomerkampen jeugd?

Op deze pagina vind je alle zomerkampen op een rij. Een zomerkamp boeken kan eenvoudig via het online boekingsformulier.

Wanneer je na het lezen van de site nog vragen, opmerkingen of tips hebt, neem dan contact met ons op voor meer informatie over een zomerkamp voor kinderen!

 

Bekijk de kampen ook op ons label zomerkamp.com!

Een greep uit onze zomerkampen

5 t/m 8 jaar

Outdoor Kids Camp 7 dagen

Bekijk deze pagina 8.8
5 t/m 8 jaar

Crea Kids Camp 7 dagen

Bekijk deze pagina 10.0
8 t/m 10 jaar

Survivalkamp Nederland 4 dagen

Bekijk deze pagina 9.2
10 t/m 13 jaar

Adventure & Fun

Bekijk deze pagina 8.9
10 t/m 13 jaar

Game & Reality Camp 7 dagen

Bekijk deze pagina 8.7
10 t/m 13 jaar

Bushcraft Lodge Camp 7 dagen

Bekijk deze pagina 9.2