• Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop

Zomer kamp

Ieder jaar staat in de zomer het zomer kamp centraal. Gezellig op zomer kamp met je leeftijdsgenoten tussen de 5 en 13 jaar, wie wil dat nou niet?

Zomer kamp

Wij bieden diverse zomerkampen aan. De kinderen tussen 5 en 8 jaar kunnen kiezen tussen het Outdoor Kids Camp met actie en avontuur in de buitenlucht en het Crea Kids camp met creatieve activiteiten en thema’s. Voor kinderen vanaf 8 en 10 jaar bieden we bijvoorbeeld Het Survival Nederland kamp aan waarbij samenwerken bovenaan staat. Ook hebben we een Bushcraft kamp waar je leert te overleven in de natuur. Naast de actieve vakanties bieden we ook hele gave meidenkampen aan en ben je voor een gamekamp ook aan het goede adres. Ben je tussen de 10 en 13 jaar, fan van de Grijze Jager en wil je net als Will goed leren boogschieten? Wij bieden het enige echte Grijze Jager kamp aan!

Op Zomer kamp met een veilig gevoel

Al ruim 30 jaar komen vele kinderen uit binnen- en buitenland bij Club Adventure Jeugdvakanties op zomerkamp. Wij zijn een van de veiligste organisaties van Nederland en dat heeft dan ook veel erkenningen en keurmerken als resultaat. Zo zijn wij o.a. lid van SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden). Bij een SGR-garantie ben je ervan verzekerd dat het vooruitbetaalde reisgeld teruggestort wordt wanneer de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Zo ben je verzekerd als consument van een plezierige samenwerking!

Zomer kamp Zomer kamp Zomer kamp

Meer informatie

Op onze site staan alle zomerkampen op een rij. Je kan een zomer kamp eenvoudig boeken via het online boekingsformulier.

Wanneer je na het lezen van de site nog vragen, opmerkingen of tips hebt, neem dan contact met ons op voor meer informatie!

Wij bieden onze kampen ook aan op deze website.

Een greep uit onze zomer kampen

5 t/m 8 jaar

Outdoor Kids Camp 7 dagen

Bekijk deze pagina 8.8
8 t/m 10 jaar

Survivalkamp Nederland 7 dagen

Bekijk deze pagina 9.2
8 t/m 10 jaar

Game & Reality Camp 7 dagen

Bekijk deze pagina 8.7
10 t/m 13 jaar

Bushcraft Lodge Camp 7 dagen

Bekijk deze pagina 9.2
10 t/m 13 jaar

Just Girls - Meiden zomerkamp

Bekijk deze pagina 9.2
10 t/m 13 jaar

Adventure & Fun

Bekijk deze pagina 8.9