• Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop

Zomerkampen

Ieder jaar weer staan de zomerkampen centraal in de zomervakantie. Als je tussen de 5 en de 13 jaar oud bent heb je bij Club Adventure de keuze uit veel verschillende zomerkampen.

Zomerkampen in Nederland

Een groot deel van het aanbod van vakantiekampen bij Club Adventure vindt plaats in Nederland. Voor de aller jongsten onder ons is er o.a. het Outdoor kids Camp met veel sport, spel, animatie en avontuur. Het Crea Girls Camp voor de meiden die lekker creatief bezig willen zijn met kleding maken, schilderen en koken. Het Survivalkamp waarbij je in het bos, op de heide en het water te vinden bent en het Bushcraft kamp op de Veluwe waarbij overleven in de natuur het thema is. Dit is een greep uit het Nederlandse aanbod. Op deze site en op zomerkamp.com vind je een ruime keuze uit onze zomerkampen.

Lid van SGR

Veel kinderen uit binnen- en buitenland vieren hun zomerkampen bij Club Adventure Jeugdvakanties. De organisatie is lid van SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden). De SGR-garantie houdt in dat de consument er van verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, wanneer de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen.

Meer informatie

Op onze site staan alle zomerkampen op een rij. Door hier te klikken, vind je het totaal aanbod. Een zomerkamp boeken kan eenvoudig via het online boekingsformulier.

Wanneer je na het lezen van de site nog vragen hebt, neem dan contact met ons op. Op werkdagen van 9:00 uur t/m 17:00 uur zijn onze medewerkers te bereiken op telefoonnummer 024 – 3656345, of via de e-mail info@clubadventure.nl.

Een selectie van het vakantieaanbod

8 t/m 10 jaar

Crea Kids Camp 7 dagen

Bekijk deze pagina 9.2
10 t/m 13 jaar

Survivalkamp Nederland 7 dagen

Bekijk deze pagina 9.2
10 t/m 13 jaar

Bushcraft Lodge Camp 4 dagen

Bekijk deze pagina 9.2