• Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop

Zomerkamp

Ieder jaar staat het zomerkamp centraal in de zomervakantie. Als je tussen de 5 en de 13 jaar oud bent, kan je heerlijk op zomerkamp gaan met je leeftijdsgenoten.

Zomerkamp in Nederland

Voor de jongste kids is er o.a. het Outdoor Kids Camp met veel beleving, actie en avontuur in de buitenlucht en het Crea Kids camp waar de kinderen creatieve activiteiten ondernemen met diverse themadagen. Het Survival Nederland kamp waarbij je veel samenwerkt en een Bushcraft kamp waar je leert hoe te overleven in de natuur bieden we aan voor kinderen vanaf 8 en 10 jaar. Bekijk ons aanbod ook op deze website.

zomerkamp nederland zomerkamp in nederland zomerkamp

Veilig op Zomerkamp

Al meer dan 30 jaar brengen vele kinderen uit binnen- en buitenland hun zomerkamp door bij Club Adventure Jeugdvakanties. Wij behoren tot de veiligste organisaties van Nederland en dat heeft dan ook geresulteerd in veel erkenningen en keurmerken. Zo zijn wij o.a. lid van SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden). De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is, dat het vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen is, wanneer de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Zo ben je als consument verzekerd van een plezierige samenwerking!

Meer informatie over onze Zomerkampen

Op onze site staan alle zomerkampen op een rij. Een zomerkamp boeken kan eenvoudig via het online boekingsformulier.

Wanneer je na het lezen van de site nog vragen, opmerkingen of tips hebt, neem dan contact met ons op voor meer informatie!

 

Een selectie van het vakantieaanbod

5 t/m 8 jaar

Outdoor Kids Camp 7 dagen

Bekijk deze pagina 8.8
8 t/m 10 jaar

Crea Kids Camp 7 dagen

Bekijk deze pagina 9.2
8 t/m 10 jaar

Survivalkamp Nederland 4 dagen

Bekijk deze pagina 9.2
10 t/m 13 jaar

Bushcraft Lodge Camp 7 dagen

Bekijk deze pagina 9.2
8 t/m 10 jaar

Game & Reality Camp 7 dagen

Bekijk deze pagina 8.7
10 t/m 13 jaar

Adventure & Fun

Bekijk deze pagina 8.9